Winter BBQ op het strand van Hoek van Holland

Winter BBQ!!

Beachclub The Bing is het hele jaar geopend en biedt ook in de winter haar heerlijke barbecue’s aan en ook hier geldt onze hoge winterkorting van 20% op de eindfactuur!

Heel het jaar GRATIS parkeren !

Winter BBQ op het strand

Winterbbq, winter bbq, winterfeest, winter barbecue
The Bing staat bekend om haar sfeervolle bbq ‘s! De kok grilt de stukjes vlees en vis live voor u op de barbecue samen met salades, heerlijke eigengemaakte sauzen is dit puur genieten!

In de winter vinden de barbecue’s plaats bij onze overdekte buitenbar. De lekkere vuurtjes en grote vuurton zal voor de nodige sfeer en warmte zorgen. Een enorm origineel uitje en zeer geschikt voor groepen!

Mocht het weer toch echt niet meewerken dan kunnen wij de barbecue binnen aanbieden!

Hoge korting!

Op een winterfeest of winterbruiloft buiten het hoogseizoen bieden wij een hoge korting. Kortingsactie: van 1 oktober t/m 1 maart geven wij 20% korting op de totale offerte!

BBQ arrangementen

Wij bieden twee verschillende arrangementen voor onze barbecues. Let op, nieuw venster en van de bijbehorende prijzen gaat de korting nog af:

Uiteraard is het mogelijk om de barbecues naar wens aan te passen en zelfs uit te breiden.

Ook zullen wij rekening houden met specifieke dieetwensen of allergieën. Ook bieden wij alternatieven voor vegetariers en kunnen rekening houden met eventuele halal wensen.

Winterbbq, winter bbq, winterfeest, winter barbecueOfferte voor uw winter BBQ? Winterkorting!

Heeft u ook zo’n zin en trek in een barbecue bij Beachclub The Bing? Mail uw voorkeuren dan gerust naar info@thebing.nl en wij kunnen alvast een eerste vrijblijvende offerte voor u maken om vervolgens een afspraak in te plannen om de mogelijkheden verder te bespreken.

U kunt uw aanvraag voor onze BBQ ook indienen via ons aanvraagformulier. U kunt hier globaal uw wensen aangeven (tijden, aantal personen en eventueel andere wensen), dan gaan wij direct aan de slag voor een eerste offerte en zullen daarin natuurlijk ook onze winterkorting in meenemen!

Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen of bellen 0174 – 384048 als u nog vragen heeft of kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking om de sfeer te proeven en de locatie te leren kennen.
winter bbq,

Routeomschrijving..