flip flops

Walking Dinner

 

Geen diner aan tafels, maar verwend worden door onze bediening met een vijftal heerlijke hapjes die samen een vullende maaltijd vormen. Ons walking dinner op het terras is een feestje met een geweldig uitzicht op zee! Naast de heerlijke gerechtjes kan ook live muziek verzorgd worden, dit maakt de avond compleet! Walking dinner op het strand van Hoek van Holland ! Gratis parkeren !

*Het leuke aan een walking dinner is dat jouw gasten gestimuleerd worden om rond te lopen, er is veel contact onderling en het creëert een ontspannen en informele sfeer. Borrelen of receptie, maar tegelijk heerlijk eten!

Stel uw eigen walking dinner samen:

– Tomatensoepje met een volle crème fraîche en basilicum
– Carpaccio van het Angusrund met knoflook-kruidenmayonaise, kappertjes, Parmezaanse kaas & spek
– Runderspiesje met gewokte groenten en een gepofte knoflookjus
– Ceasarsalade met Parmezaanse kaas, ansjovis en kip
– Twee dagverse seizoensvisfilets met brandade van makreel in een vissaus
– Gewokte gamba’s met pepers en knoflook
– Vers fruitsoepje met seizoensfruit
– Petit The bing seizoensdessert

Walking dinner 5 gangen 29.50 per persoon
Walking dinner 5 gangen incl. 2 uur dranken 49.50 per persoon
Extra gang, per gerechtje 7.00 per persoon

Dranken

Het is mogelijk om ons walking dinner inclusief 2 uur onbeperkt dranken te reserveren. Ons drankenpakket bestaat uit: koffie, cappuccino, thee, frisdranken, tapbier Brand, Heineken 0.0%, binnenlands gedistilleerd en onze huiswijnen.

Uitbreidingen dranken tijdens het walking dinner klik hier.

Offerte walking dinner?

Heb jij ook zo’n zin en trek in een diner bij Beachclub The Bing? Mail dan jouw voorkeuren gerust naar info@thebing.nl zodat wij alvast een eerste vrijblijvende offerte kunnen maken en versturen naar jou. Je kan jouw aanvraag ook indienen via ons aanvraagformulier.

Natuurlijk kan je altijd contact opnemen of bellen naar 0174 – 384048 als je nog vragen hebt of kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking om de sfeer te proeven en de locatie te leren kennen.

Impressie Beachclub The Bing

Voor een impressie neem een kijkje bij onze foto’s.  Ook op onze Facebookpagina staan veel foto’s van feesten en partijen. Daarnaast kunt u de locatie alvast verkennen met onze 360 graden fototour.

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen