flip flops

Vrijgezellenfeest, vrijgezellenuitje

 

Voor een leuk vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje staat Beachclub The Bing altijd klaar!

Naast het heerlijke strandgevoel en de drankjes die wij serveren, bieden wij leuke activiteiten aan voor een onvergetelijk uitstapje met vrienden of vriendinnen vlak voordat het vrijgezellen bestaan voorbij is.

Vrijgezellenfeest organiseren? Leuke vrijgezellen uitjes in Hoek van Holland! Gratis parkeren!

Vrijgezellenuitje, voor ieder wat wils

Samen lol maken en genieten, dat is waar een vrijgezellenfeestje om draait. Denk bijvoorbeeld aan zelf zeebaarsvissen en deze daarna zelf grillen op de barbecue. Of heb je het liever wat sportiever? Dan zijn rafting, beachvolleybal, surfen, yoga en zelfs blokarten, ook hele leuke opties. Ook als je nog even met elkaar wat dieper in het glaasje wilt kijken dan kan The Bing ook faciliteren in cocktailmixen, een bierproeverij of een high wine?

Bekijk de vele mogelijkheden, uitleg en prijzen (incl. btw) van onze arrangementen voor een te gek vrijgezellenfeest, zowel indoor als outdoor.

Wat te doen als het slecht weer is?

Vanaf 10 personen zijn er alternatieven bij slecht weer of geen wind. Het evenementenbureau neemt 2 dagen van te voren alles nog met jullie door, ook de eventuele alternatieven.

Op het moment dat er voor een buitenactiviteit wordt gekozen kan er in overleg, bij slecht weer, voor een alternatieve indoor-activiteit in dezelfde prijsklasse worden gekozen. Er is voor iedereen een gepast alternatief bij slecht weer!

Zeebaarsvissen, nieuw!!

Zeebaarsvissen is nieuw binnen het assortiment van Beachclub The Bing. Direct vanaf de pier in Hoek van Holland, op loopafstand van Beachclub The Bing kan deze gezellige activiteit plaats vinden. Je hoeft deze dag niets mee te nemen. Wij zullen je voorzien van onze nieuwste hengeluitrusting en materialen (hengel, molen, vislijn, kunstaas, lood enz). Je krijgt een uitgebreide uitleg van een zeer ervaren zeebaarsvisser. Binnen 4 uur ben jij en je gezelschap een volleerd zeebaarsvisser. Na het vissen kunnen jullie lekker, samen genieten van een barbecue of borrel bij Beachclub The Bing.

Starttijden zeevissen vanaf mei: 07.00 uur / 11.00 uur / 15.00 uur / in overleg ook in de avond mogelijk.

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een geslaagd vrijgezellenuitje:

vanaf mei: Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Zeebaarsvissen (4 uur), met lunch en drankarrangement 6 uur 72,- 5 personen
Zeebaarsvissen (4 uur), met hapjes en borrelarrangement 6 uur 67,25 5 personen
Zeebaarsvissen (4 uur), met speciaal-bierarrangement (high beer met hapjes) 6 uur 75,25 5 personen
Zeebaarsvissen (4 uur), met barbecue en drankarrangement 6 uur 84,- 10 personen
Zeebaarsvissen (4 uur), in combinatie met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 7 uur 93,25 10 personen
Meerkosten luxe barbecue   7,-

Boek hier om te gaan zeevissen als vrijgezellenfeest.

Blokarten

Blokarten is de nieuwe naam voor strandzeilen ook wel landzeilen genoemd. De naam blokarten komt van het merk ‘Blokarts”. Dit merk heeft de sport zeilen toegankelijk gemaakt voor iedereen. Blokarten is geen lastige sport om te beoefenen, je stapt in de kart en na een korte introductie scheur je als professionele zeiler over het land heen! Blokarten zijn makkelijk bestuurbaar en voor zowel jong als oud leuk om te beoefenen. Je zal worden begeleid door een professioneel blokart team die iedereen het tot in de puntjes uit legt en ervoor zorgt dat je na een kwartiertje een pro-zeiler bent!

Stap in de kart en laat je meeslepen door de wind, span het zeil en ga steeds sneller op jouw tempo. Hoor de wind langs je oren suizen en geniet van de heerlijke frisse zeelucht. Ideaal om er met vrienden, familie of collega’s een leuk dagje van te maken!

Voor het blokarten (strandzeilen) zijn we afhankelijk van het getij (laagtij voor een hard en breed strand) en natuurlijk de wind. Neem dus op tijd contact op om te bespreken op welke dagen en tijdstippen het getij gunstig is om te blokarten. Of kijk hier voor de getijden.

De duur van het blowkarten is 1 uur  waarbij je met zijn tweetjes 1 blokart deelt. Er zijn maximaal 10 blokarts beschikbaar. Bij groepen groter dan 20 personen is een combinatie met powerkiten een leuke optie, zie combideal! Deze combideal is natuurlijk ook mogelijk bij kleinere groepen.

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een super vrijgezellenfeest:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Blokarten (1,5 uur), met borrel en hapjes arrangement 2,5 uur 44,50  2 tot 5 personen
Blokarten (2 uur), met borrel en hapjes arrangement 3 uur 54,50 6 tot 10 personen
Blokarten (1,5 uur), met barbecue en drankarrangement 3,5 uur 70,50 6 tot 10 personen
Blokarten (1,5 uur), met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 4,5 uur 80,00 6 tot 10 personen
Korting bij 10 tot 30 personen, p.p.   1,65 10 tot 30 personen
Combideal blokarten en powerkiten      v.a. 2 personen
Meerkosten luxe barbecue   7,-

Het blokarten besteden wij uit aan een professioneel activiteitenbureau dat voorzien is van het veiligheidskeurmerk Sport Institute Europe. Zij verlenen professionele begeleiding en werken uitsluitend met het beste materiaal. Voor eventuele ongevallen of schades tijdens de activiteiten is deze derde partij verantwoordelijk en verzekerd voor eventuele incidenten.

GPS tocht

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Was je vroeger weg van spoorzoekertje spelen? Dan is een GPS tocht helemaal wat voor jou! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een GPS –tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein. Nadat we verzamelt hebben in de strandtent en er verschillende teams gemaakt zijn krijgen jullie een korte maar bondige uitleg over het gebruik van de GPS-apparatuur. We starten pas met de tocht indien de captains vertrouwd zijn met het apparaat.

Bij de start ontvangt ieder team de coördinaten aan de hand van een mapje en kan de tocht beginnen. In dat mapje staan niet alleen de coördinaten maar ook de vragen die bij de tocht behoren. Teambuilding, communicatie en een beetje creativiteit behoren tot de benodigde vaardigheden om de tocht tot een succes te volbrengen.

Hoek van Holland was onderdeel van de door Hitler aangelegde Atlantik Wall. Daardoor beschikt Hoek van Holland over talloze bunkers welke uit de Tweede Wereldoorlog stammen. Tijdens deze tocht kom je langs een aantal van deze bunkers met bijbehorende opdrachten. Vervolgens ga je verder door de bossen en duinen met de verschillende opdrachten en vragen. De tocht eindigt met een grote boeren beachgolf-course. Sla jij een hole-in-one?
Welk team bereikt als snelste de eindbestemming en heeft de meeste punten gescoord na het beantwoorden van de vragen? Uiteraard is er voor de winnaars een beloning!!

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een geslaagd stranduitje van januari t/m december:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
GPS tocht (2 uur), met borrel en hapjes 4 uur 39,50  10 personen
GPS tocht by night (3 uur), met borrel en hapjes 5 uur 44,50 10 personen
GPS tocht (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur 54,- 10 personen
GPS tocht (2 uur), met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 5 uur 63,25 10 personen
Korting bij 20 personen, p.p.   2,50 20 personen
Korting bij 50 personen, p.p.   5,- 50 personen
Korting bij 70 personen, p.p.   7,50 70 personen
Meerkosten luxe barbecue   7,-

 

Brandingsraften

Omdat wij in Nederland veel water hebben maar geen wildwater rivieren gaan we deze spectaculaire sport op zee beoefenen. Een uitje waar je niet bang moet zijn voor een beetje water en waarbij je een unieke beleving aangaat samen met je team.

Voordat je de strijd met de branding aangaat krijg je een duidelijke instructie van een ervaren Rafter. Daarna is het tijd voor het aantrekken van de wetsuits. Is iedereen klaar voor dit avontuur? Gewapend met een peddel en de raft ren je de woeste branding in. Natuurlijk moeten we als team ervoor zorgen dat iedereen goed in de raft zit, en geloof ons, zo makkelijk is dit nog niet en het levert meestal lachwekkende momenten op. Maximaal 8 personen per boot.

Om de branding te verslaan is teamwork een must, de telling… links, rechts, links, rechts worden al snel als ritme gebruikt. Aan het einde laten jullie je aanspoelen om bij te komen van de strijd met de branding.

Een stoere activiteit die het uiterste van jullie vergt, maar na afloop bijkomen met een lekker drankje en is een barbecue echt verdiend.

Durven jullie deze uitdaging aan?

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een wild stranduitje van januari t/m december:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Brandingsraften (2 uur), met borrel en hapjes 4 uur 39,50 12 personen
Brandingsraften varen (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur 65,50 12 personen
Brandingsraften varen (2 uur), met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 5 uur 75,- 12 personen
Korting bij 20 personen, p.p.   2,50  24 personen
Korting bij 50 personen, p.p.   5,- 36 personen
Meerkosten luxe barbecue   7,-

Boek hier om samen door de branding te raften als vrijgezellenfeest.

Expeditie Robinson

Op deze dag verruil je de luie bureaustoel voor zand tussen je tenen. Een echt stranduitje op het strand van Hoek van Holland. Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen tijdens diverse “proeven”. Tijdens deze proeven is het niet alleen van belang dat je goed presteert, want ook je teamgenoten kun je beter te vriend houden.

Er volgt namelijk een stemronde tijdens de eilandraad. In deze stemronde brengen alle teamleden “anoniem” een positieve stem uit voor één van de andere teamleden, deze stemmen leveren punten op die later van belang zijn om in de finale de ultieme Robinson te worden!

Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement. Durft jij met jouw team de uitdaging aan? Dan zult jij een brede basis nodig hebben. De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen,  kracht en geluk zijn essentieel om de verschillende proeven te winnen. Er wordt altijd gewerkt in teamverband waarbij 1 persoon de leiding zal nemen bij een proef! Misschien ben jij wel de ware leider van Expeditie Robinson!

Na een dag waar je op de proef bent gesteld, waarin de teamgeest voortdurend wordt getest, bepaalt de jury door  middel van een eilandraad, welk team de expeditie het best heeft doorstaan. Scoort jouw team hoog op de uitdagingen?

Onderdelen expeditie robinson:

 • Team Flag, teamvlag maken
 • Liaan trekken
 • Constrution Quist, XXL Jenga
 • Shoot the Cannibal, XXL katapult bouwen
 • Waterchallenge (water goten race, hierbij wordt u niet nat)
 • Puzzle + mind quits ( XXL tangram, toren van hanoi, Babylon puzzle, kokosnoot toren)
 • Mind your stap (Hindernis baan met zoals obstakels evenwicht balk, primitief vuur maken)
 • Prijsuitreiking met een beker

Alle bovenstaande onderdelen worden uitgevoerd. Competitiegericht, creatief, teambuilding en sportief!

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een avontuurlijk stranduitje van januari t/m december:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Robinson (2 uur), met borrel en hapjes 4 uur 32,- 10 personen
Robinson (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur 58,- 10 personen
Robinson (2 uur), met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 5 uur 57,50 10 personen
Korting bij 25 personen, p.p.   2,50  25 personen
Korting bij 50 personen, p.p.   5,- 50 personen
Meerkosten luxe barbecue   7,-

Boek hier om samen de Robinson challenge aan te gaan als vrijgezellenfeest.

Wie is de rat (mol)?

Leer uw collega’s op een andere manier kennen, bij dit evenement mag iedereen namelijk ongestraft liegen en bedriegen. Nadat we verzameld hebben in de strandtent en er verschillende teams gemaakt zijn krijgen jullie een korte maar bondige uitleg over het ‘wie is de rat (mol).

Na de uitleg van het spel gaan de teams op pad. Er zijn verschillende uitdagende opdrachten, waarbij er punten voor het team te verdienen zijn. Elk team zal proberen om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Alleen zal “de rat (mol)” proberen de boel te saboteren en het punten aantal zo laag mogelijk proberen te houden.Na elk onderdeel moet iedereen aangeven wie “de mol” zou kunnen zijn. En ook hier zijn weer punten mee te verdienen.

Bij de start ontvangt ieder team de coördinaten zodat het spel kan beginnen. Teambuilding, communicatie en een beetje creativiteit behoren tot de benodigde vaardigheden om de tocht tot een succes te volbrengen. Onderweg zullen de instructeurs jullie opvangen voor 2 á 3 teambuilding opdrachten. Als finale spel zullen we eindigen met de Boeren Beachgolf.

Erg populair is het boerengolfen ofwel klompengolf. In de tocht is er een groot parcours van 5 holes op het strand of in een duinpan, waarbij in zo min mogelijk slagen het boeren golfparcours moet worden aflegt. Uiteraard is er voor de winnaars/de rat een beloning!!

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een mysterieus stranduitje van januari t/m december:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Ratten (2 uur), met borrel en hapjes 4 uur 29,50 15 personen
Ratten (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur 55,50 15 personen
Ratten (2 uur), met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 5 uur 65,- 15 personen
Korting bij 25 personen, p.p.   2,50 25 personen
Korting bij 50 personen, p.p.   5,- 50 personen
Meerkosten luxe barbecue   7,-

Boek hier om samen een team challenge aan te gaan als vrijgezellenfeest.

Cocktailworkshop

Bij een vrijgezellenfeest hoort een drankje! En wat is er nou leuker dan je eigen cocktails shaken? Beachclub The Bing heeft een leuke cocktailworkshop voor groepen en gezelschappen. Onder leiding van een professionele cocktailshaker wordt de basis van cocktails en het shaken uitgelegd, en worden er enkele voorbeeld cocktails gemaakt en uiteindelijk gaan jullie zelf aan de slag om twee perfecte cocktails te mixen (ook non-alcohol mogelijk).

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor dit gezellige stranduitje van januari t/m december:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Cocktailworkshop (2 uur), met borrel en hapjes arrangement 3,5 uur 39,50 10 personen
Cocktailworkshop (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur 65,50 10 personen
Cocktailworkshop (2 uur), met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 5 uur 75,- 10 personen
Meerkosten luxe barbecue, p.p.   7,-  
     

Boek hier om samen een cocktailworkshop te volgen als vrijgezellenfeest.

Powerkiten

Lekker een dagje uitwaaien op het strand langs het water? Powerkiten is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van strand en wind. Er wordt gebruik gemaakt van Nasawings en matrassen in alle soorten en maten.

We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes! De vliegers hebben we in alle soorten en maten. Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen en grotere voor de mensen die de kracht van de wind zelf willen ervaren. Iedereen kan zelf bepalen met wat voor vlieger hij of zij wilt vliegeren. In deze 2 uur leren wij iedereen vliegeren op het strand van Hoek van Holland!

Wanneer je eenmaal de powerkite onder controle hebt kunnen we zelfs al proberen een sprong te maken! Of wil je liever wat competitie, een wedstrijd over het strand tegen jouw collega! Liever vliegeren op techniek?

Test hoe goed jouw techniek is met bepaalde spelvormen. Wie maakt de grootste sprong of wie bereikt als eerste slepend de finish? Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een actief stranduitje van januari t/m december:

Januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Powerkiten (2 uur), met borrel en hapjes arrangement 4 uur 32,- 10 personen
Powerkiten (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur 58,- 10 personen
Powerkiten (2 uur), met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 5 uur 67,50 10 personen
Korting bij 20 personen, p.p.   2,50  20 personen
Korting bij 50 personen, p.p.   5,- 50 personen
Meerkosten luxe barbecue   7,-

 

 

Beachvolleybal

Lekker op het strand met een mooi uitzicht op zee en of het zonnetje nou schijnt of niet, je hebt altijd een hoop plezier. Beachvolleybal is een super leuke sportieve activiteit voor jong en oud. Lekker met elkaar de strijd aangaan. Beachvolleybal brengt altijd dat kleine beetje extra vechtlust in je naar boven.

Trouwens wist je dat…

 • Je ook je hoofd en voeten mag gebruiken?
 • Zowel lange als korte mensen voordelen hebben bij dit spel?
 • Er na zeven punten van helft gewisseld wordt?
 • Elke punt telt, ook als je niet aan het serveren bent?

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een geslaagd en actief stranduitje van maart t/m oktober:

maart t/m oktober Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Volleyballen, onbegeleid, met 2 uur borrel en hapjes arrangement 2 uur 17,- 5-10 personen
Volleyballen, onbegeleid, met 3 uur borrel en hapjes arrangement 3 uur 14,50 vanaf 10 personen
Volleyballen, onbegeleid, met barbecue en drankarrangement 2 uur 40,50 vanaf 10 personen
Volleyballen, onbegeleid, met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 3 uur 50,- vanaf 10 personen
Meerkosten begeleid beachvolleybal (scheidsrechters etc.). Bij 20 personen, p.p. 2 uur 12,50 vanaf 20 personen
Meerkosten begeleid beachvolleybal (scheidsrechters etc.). Bij 50 personen, p.p. 2 uur 10,-  vanaf 50 personen
Meerkosten luxe barbecue   7,-

Borg beachvolleybal, per stuk 25,00.

Boek hier om samen te gaan volleyballen als vrijgezellenfeest.

Surfen

Tijdens een stranduitje samen surfen is 100% FUN!! We hebben een speciale surfleraar die alleen jullie groepje les geeft.

Meenemen: zwemkleding, handdoek(en), warme trui of zonnebrandcreme en een plastic tas voor je natte kleding. Wij hebben de boards en wetsuits.

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een Surfs Up stranduitje van april t/m oktober:

Van april t/m oktober Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Surfen (2 uur), met borrel en hapjes arrangement 4 uur 32,- 8 personen
Surfen (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur 58,- 10 personen
Surfen (2 uur), met borrel, hapjesbarbecue en drankarrangement 5 uur 67,50 10 personen
Meerkosten luxe barbecue   7,-

Boek hier om samen te gaan surfen als vrijgezellenfeest.

Zeskamp

Bent je op zoek naar een competitief en spectaculair uitje waarbij je terug gaat in de tijd van het wel bekende Sterrenslag. Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Er wordt een competitie georganiseerd met meerdere teams welke allen de 6 onderdelen tegen verschillende tegenstanders afleggen.

Een team kan alleen winnen als zij onderling goed samenwerken, er volledig voor gaan en de juiste tactiek hebben. Het team dat steeds het beste samenwerkt, communiceert en de beste strategie bepaalt zal de meeste punten in de wacht slepen en aan het eind van het zeskamp met de Master Cup naar huis gaan. Welk team wint en mag zich een jaar lang de winnaar voelen?

Een leuk uitje voor groepen of een familiedag. ’s Middags ga je de strijd aan op het strand en ’s avonds sluit je af met een gezellige borrel of barbecue.

Wij hebben een groot scala aan diverse spelen zodat het zeskamp makkelijk aangepast kan worden aan het weer, omgeving of doelgroep.

Zeskamp spellen

Het zeskamp bestaat uit onderdelen variërend in sport en spel zoals:

 • Beachvolleybal
 • Beach soccer
 • Knotshockey
 • Hindernisbaan + vuurmaken
 • Skippybalrace
 • Reuze Jenga XL
 • Flingo
 • Tug of war
 • Waterrace
 • Mega twister (5×5 meter)
 • Katapult bouwen
 • Lacrosse
 • Bamboe toren
 • Vuur maken
 • Ultimate frisbee
 • Beachtennis

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een gezellig en competatief van maart t/m oktober:

maart t/m oktober Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Zeskamp (2 uur), met borrel en hapjes 4 uur 32,- 10 personen
Zeskamp (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur 58,- 10 personen
Zeskamp (2 uur), met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 5 uur 67,50 10 personen
Korting bij 25 personen, p.p.   2,50 25 personen
Korting bij 50 personen, p.p.   5,- 50 personen
Korting bij 100 personen, p.p.   7,50  100 personen
Meerkosten luxe barbecue   7,-

Boek hier om samen te gaan zeskampen als vrijgezellenuitje.

Archery shoot out

Wat is Archery Shoot out nou precies? Shoot out is een mix tussen paintball en trefball. De pijl bestaat uit een zacht kussen ook wel LARP pijlen genoemd, hierdoor kan je zonder echte schade op elkaar  richten en toch voor een echte Robin Hood spelen.

Samenwerken staat voorop bij shoot out, probeer samen met je team alle doelen zo snel mogelijk om te schieten zonder geraakt te worden door je tegenstander! Schiet jij met je team alle doelen om? Dan winnen jullie de Archery wars a-tag!!!

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een spannende shoot out van januari t/m december:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Archery (1 uur), met borrel en hapjes 3 uur 32,- 16 personen
Archery (1 uur), met barbecue en drankarrangement 3 uur 58,- 16 personen
Archery (1 uur), met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 4 uur 67,50 16 personen
Korting bij 25 personen, p.p.   2,50  25 personen
Korting bij 50 personen, p.p.   5,- 50 personen
Meerkosten luxe barbecue   7,-

Boek hier om als een echte Robin Hood te voelen tijdens je vrijgezellen uitje.

Zandsculpturen workshop

Met dit stranduitje ontdek je weer even helemaal het kind in jezelf. De workshop zandsculpturen of simpel gezegd zandkastelen bouwen is een leuke activiteit waarin we beginnen met het kiezen van een “thema van de dag”. Hierna krijgt ieder team een instructie- en schetsformulier om met het gehele team tot een mooi ontwerp te komen, echte teambuilding dus!

Nadat iedere groep een goed concept bedacht (en geschetst) heeft gaan we daadwerkelijk beginnen met het sculpturen. Je gaat aan de gang met de “fundering” die goed moet staan om vervolgens “zandcement” te gaan maken van zeewater en zand. Er zal moeten worden samengewerkt om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen. Gaan jullie voor een groot en hoog bouwwerk of toch liever de lange uitgestrekte variant. Hoe meer zandcement hoe groter en uitdagender jullie sculptuur wordt.

Daarna met klein materiaal snijden, plamuren, etc. om zo de puntjes op de i te zetten. In deze workshop leren we iedereen de kneepjes van het vak aan en zullen de mooie sculpturen uiteindelijk beoordeeld worden door een interne of externe “deskundige” jury, waarna een leuke prijsuitreiking zal volgen!

Na al dat werken is het tijd voor bijvoorbeeld lekkere hapjes met wat te drinken of een overheerlijke barbecue.

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een creatief stranduitje van maart t/m oktober:

maart t/m oktober Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Zandsculpturen (2 uur), met borrel en hapjes 4 uur 29,50 20 personen
Zandsculpturen (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur 55,50 20 personen
Zandsculpturen (2 uur) met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 5 uur 65,- 20 personen
Korting bij 50 personen, p.p.   2,50  50 personen
Meerkosten luxe barbecue   7,-

Boek hier om samen zandsculpturen te gaan maken als vrijgezellenfeest.

Schilderworkshop

Bent jij de nieuwe Picasso? Samen met je collega’s, vrienden of familie 1 groot schilderij maken is één van onze creatieve activiteiten. Een goede samenwerking is hierbij een vereiste en dus de perfecte manier om aan de slag te gaan met teambuilding.

Het is natuurlijk mogelijk om vooraf te bepalen aan welk thema het schilderij moet voldoen aangezien je dit schilderij mee naar huis mag nemen. Zoals hierboven beschreven is het mogelijk om met een grote groep 1 groot schilderij te maken maar het werken in kleine groepjes behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Samen met een aan-de-kunstacademie-afgestudeerde instructeur ga je met de kwasten en diverse kleuren aan de slag om zodoende je eigen kunstwerk te creëren. En komt je er niet uit, dan zal onze instructeur je natuurlijk op weg helpen!

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een schilderachtig stranduitje van januari t/m december:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Schilderworkshop (2 uur), met borrel en hapjes 4 uur 29,50 20 personen
Schilderworkshop (2 uur) met high tea arrangement  3,5 uur  34,50 20 personen
Schilderworkshop (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur 55,50 20 personen
Schilderworkshop (2 uur) met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 5 uur 65,- 20 personen
Korting bij 50 personen, p.p.   2,50 50 personen
Korting bij 100 personen, p.p.   5,- 100 personen
Meerkosten luxe barbecue   7,-

Boek hier om samen te schilderen als stranduitje.

strong Combi deal 1 Expeditie Robinson en powerkiten

Duur van de activiteiten is 4 uur waarbij Expeditie Robinson wordt gecombineerd met het stoere powerkiten. Wij bieden de volgende arrangementen aan bij deze competitieve en actieve combi deal van januari t/m december:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Expeditie Robinson en powerkiten (4 uur), met borrel en hapjes arrangement 6 uur 44,50 16 personen
Expeditie Robinson en powerkiten (4 uur), met barbecue en drankarrangement 6 uur 70,50 16 personen
Expeditie Robinson en powerkiten (4 uur), met borrel, hapjesbarbecue en drankarrangement 6,5 uur 80,- 16 personen
Korting bij 25 personen, p.p.   2,50 25 personen
Korting bij 50 personen, p.p.   5,00 50 personen
Meerkosten luxe barbecue   7,-   

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Boek hier de combideal Expeditie Robinson en powerkiten als stranduitje.

strong Combi deal 2 blokarten en powerkiten

Duur van de activiteiten is 4 uur waarbij blokarten wordt gecombineerd met powerkiten. Wij bieden de volgende arrangementen aan bij deze leuke en actieve combi deal van januari t/m december:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Blokarten & powerkite (2 uur), met borrel en hapjes arrangement 4 uur 54,50 2 tot 5 personen
Blokarten & powerkite (2 uur), met borrel en hapjes arrangement 4 uur 60,00 6 tot 10 personen
Blokarten & powerkite (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur 74,50 10 personen
Blokarten & powerkite (2 uur), met borrel, hapjesbarbecue en drankarrangement 5 uur 83,75 10 personen
Korting bij 25 personen, p.p.   5,00 25 personen
Meerkosten luxe barbecue   7,-  

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Boek hier de combi deal blokarten en powerkiten als stranduitje.

strong Combi deal 3 Powerkiten en zandsculpturen

Duur van de activiteiten is 4 uur waarbij powerkiten wordt gecombineerd met zandsculpturen. Wij bieden de volgende arrangementen aan bij deze creatieve en actieve combi deal van januari t/m december:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Powerkiten en zandsculpturen (4 uur), met borrel en hapjes arrangement 6 uur 39,50 16 personen
Powerkiten en zandsculpturen (4 uur), met barbecue en drankarrangement 6 uur 65,50 16 personen
Powerkiten en zandsculpturen (4 uur), met borrel, hapjesbarbecue en drankarrangement 6,5 uur 75,- 16 personen
Korting bij 25 personen, p.p.   2,50 25 personen
Korting bij 50 personen, p.p.   5,00 50 personen
Meerkosten luxe barbecue   7,-  

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Boek hier de combideal powerkiten en zandsculpturen als stranduitje.

strong Combi deal 4 Powerkiten en GPS tocht

Duur van de activiteiten is 4 uur waarbij GPS tocht wordt gecombineerd met powerkiten. Wij bieden de volgende arrangementen aan bij deze spannende en actieve combi deal van januari t/m december:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Powerkiten en GPS tocht (4 uur), met borrel en hapjes arrangement 6 uur 42,00 16 personen
Powerkiten en GPS tocht (4 uur), met barbecue en drankarrangement 6 uur 68,- 16 personen
Powerkiten en GPS tocht (4 uur), met borrel, hapjesbarbecue en drankarrangement 6,5 uur 77,50 16 personen
Korting bij 25 personen, p.p.   2,50 25 personen
Korting bij 50 personen, p.p.   5,00 50 personen
Meerkosten luxe barbecue   7,-  

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Boek hier de combideal powerkiten en GPS tocht als stranduitje.

strong Combi deal 5 Expeditie Robinson en Beachvolleybal

Duur van de activiteiten is 4 uur waarbij expeditie Robinson wordt gecombineerd met beachvolleybal. Wij bieden de volgende arrangementen aan bij deze competitieve en actieve combi deal van januari t/m december:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Expeditie Robinson en beachvolleybal (4 uur), met borrel en hapjes arrangement 6 uur 39,50 16 personen
Expeditie Robinson en beachvolleybal (4 uur), met barbecue en drankarrangement 6 uur 65,50 16 personen
Expeditie Robinson en volleybal (4 uur), met borrel, hapjesbarbecue en drankarrangement 6,5 uur 75,- 16 personen
Korting bij 25 personen, p.p.   2,50 25 personen
Korting bij 50 personen, p.p.   5,00 50 personen
Meerkosten luxe barbecue   7,-  

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Boek hier de combideal expeditie Robinson en beachvolleybal als stranduitje.

strong Combi deal 6 Expeditie Robinson en iPad

Duur van de activiteiten is 4 uur waarbij expeditie Robinson wordt gecombineerd met een iPad tocht. Wij bieden de volgende arrangementen aan bij deze spannende en competitieve combi deal van januari t/m december:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Expeditie Robinson en iPad tocht (4 uur), met borrel en hapjes arrangement 6 uur 59,50 16 personen
Expeditie Robinson en iPad tocht (4 uur), met barbecue en drankarrangement 6 uur 85,50 16 personen
Expeditie Robinson en iPad tocht (4 uur), met borrel, hapjesbarbecue en drankarrangement 6,5 uur 95,- 16 personen
Korting bij 25 personen, p.p.   5,- 25 personen
Korting bij 50 personen, p.p.   2,50 50 personen
Meerkosten luxe barbecue   7,-   

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Boek hier de combideal expeditie Robinson en iPad tocht als stranduitje.

Genieten & kletsen

Heerlijk bijkletsen of gezellig samen barbecueën of borrelen? Niet alle stranduitjes hoeven actief of sportief te zijn. We bieden diverse geniet-arrangementen aan, zoals:

 • Een high tea arrangement met een mix van lekkere zoete en hartige hapjes en leuke theekannetjes met heerlijke thee. Voor grotere gezelschappen kunnen wij de high tea in een buffetvorm presenteren. Dat ziet er altijd erg spectaculair uit en creëert ook wat dynamiek
 • Een high wine arrangement met een karaf wijn naar keuze per persoon en genieten van heerlijke antipasti hapjes of van onze bekende carpaccio op grote schalen (mix ook mogelijk bij meer dan 2 personen)
 • De mannen zullen waarschijnlijk meer feeling hebben met onze bierproeverij. Maak kennis met 4 speciaalbieren, allen met totaal verschillende bewerkingen van hop, mout en de werking van gist. Brand Up, Brugse Zot en twee verschillende trappisten bieren. Hierbij hoort natuurlijk ook wat lekkers: een bitterplateau
 • Zelf al een een dag- of avondprogramma en op zoek naar een mooie locatie om gezellig samen te eten. Kom dan genieten van een van onze barbecue’s voor een ultiem strandgevoel

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een geslaagd en gezellig vrijgezellenuitje van januari t/m december:

 • High tea arrangement (1,5 uur) 17,50 per persoon. Minimum aantal personen: 2
 • High tea arrangement (1,5 uur) 15,00 per persoon. Minimum aantal personen: 10
 • High wine arrangement (1,5 uur) 21,50 per persoon. Minimum aantal personen: 2
 • High wine arrangement (1,5 uur) 19,00 per persoon. Minimum aantal personen: 10
 • High Beer arrangement (2 uur) 22,50 per persoon. Minimum aantal personen: 2
 • High Beer arrangement (2 uur) 20,00 per persoon. Minimum aantal personen: 10
 • Barbecue The Beach (2uur) 31,00 per persoon. Minimum aantal personen: 10
 • Barbecue The Bing (2uur) 38,50 per persoon. Minimum aantal personen: 10

Boek hier voor een van bovenstaande arrangementen voor jouw vrijgezellenfeest.

 

Het arrangement BBQ The Beach:

Naast onze luxe barbecue bieden wij een wat toegankelijker arrangement aan. Zeker net zo lekker en hetzelfde strandgevoel! Dit arrangement bestaat uit:

 • 2 uur onbeperkt koffie, cappuccino, thee, frisdranken, tapbier Brand, binnenlands gedistilleerd en onze huiswijnen (eventueel uit te breiden, zie opties).
 • Rucola salade met Cherry tomaat en geitenkaas
 • Frisse komkommersalade met munt
 • Stokbrood met aioli

***

 • Runderhamburgers
 • Saté van kippendijen
 • Barbecue worstjes
 • Garnalenspiesjes

***

 • Roseval in schil met tijm en rozemarijn
 • Gewokte groenten
 • Diverse sauzen

Deze barbecue kan verder naar wens aangepast worden door items om te ruilen met:

 • Spareribs met een eigen strijk
 • Kippendrumstick met cajunkruiden
 • Gemarineerde witvis
 • Varkenshaas medaillons
 • Ribkarbonaadjes
 • Gemarineerde speklapjes

Deze items kunnen ook als extra erbij gekozen worden, zie de mogelijkheden ter uitbreiding.

Prijs arrangement BBQ The Beach

De prijzen voor dit arrangement, barbecue en 2 uur dranken, zijn inclusief btw, exclusief btw staat tussen haakjes:

  Prijs, p.p:    
Per volwassene 34,00 (30,86)    
Per kind, tussen 5 – 12 jaar 14,50 (13,30)    
Voor kinderen tot 5 jaar 7,50 (6,88)    
Kinderen tussen 5 – 12 jaar, frietjes en fris etc. 12,50 (11,47)    
Kinderen tot 5 jaar 7,50 (6,88)

 

Het arrangement BBQ The Bing:

 • Twee uur onbeperkt koffie, cappuccino, thee, frisdranken, tapbier Brand, binnenlands gedistilleerd en onze huiswijnen (eventueel uit te breiden, zie opties).
 • Rucola salade met Cherry tomaat, geitenkaas en gemarineerde olijven
 • Frisse komkommersalade met munt
 • Gemengde salade en verse groenten

***

 • Gegrilde lamskoteletjes in Provençaalse kruiden
 • Varkenshaas medaillons met gebakken champignons
 • Saté van kippendijen met pindasaus
 • Zalm met verse spinazie
 • Black tiger garnalen in knoflook olie

***

 • Roseval aardappelen in schil met tijm en rozemarijn
 • Gewokte groenten
 • Diverse sauzen en stokbrood met huisgemaakte aioli en tapenade

Verder kan deze barbecue naar wens aangepast worden door items om te ruilen met bijvoorbeeld:

 • Spareribs met een eigen strijk
 • Runderhamburgers
 • Varkenshaas medaillons met gebakken champignons
 • Witvis met dille en citroen
 • Gemarineerde biefstukspiesjes
 • Gemarineerde ribkarbonaadjes
 • Kipdrumstick met cajunkruiden
 • Gemarineerde speklapjes

Deze items kunnen ook als extra erbij gekozen worden, zie mogelijkheden om jouw barbecue uit te breiden.

Prijs arrangement The Bing

De prijzen voor dit arrangement, de barbecue en 2 uur dranken, zijn inclusief btw, exclusief btw staat tussen haakjes:

  Prijs, p.p:    
Per volwassene 39,50 (35,91)    
Per kind, tussen 5 – 12 jaar 17,50 (16,06)    
Voor kinderen tot 5 jaar 7,50 (6,88)    
Kinderen tussen 5 – 12 jaar, frietjes & fris etc. 12,50 (11,47)

 

 

Drankarrangement 

Het drankpakket dat is opgenomen in onze arrangementen bestaat uit onbeperkt: koffie, cappuccino, thee, alle frisdranken, tapbier Brand, binnenlands gedistilleerd en onze huiswijnen.

Wil je langer de tijd nemen, eerst nog gezellig borrelen of juist wat langer nagenieten met z’n allen:

 • Verlenging arrangement (dranken) met een half uur:
    Prijs, p.p:    
  Per volwassene 3,00 (2,67)    
  Per kind 5 – 12 jaar 1,50 (1,38)
 • Verlenging arrangement (dranken) met een uur:
    Prijs, p.p:    
  Per volwassene 5,50 (4,90)    
  Per kind 5 – 12 jaar 2,50 (2,29)

Uitbreiding drankpakket, inclusief eventuele extra verlenging, per persoon:

  Prijs, p.p:    
Tafelwater, kannen met citroen of verse munt

Uitbreiding dranken met verse jus d’orange

Uitbreiding dranken met Liefmans op tap

0,75 (0,69)

 

0,75 (0,69)

 

1,20 (0,99)

   
Uitbreiding dranken met Heineken Ice Cold, Wieckse Witte, Wieckse Rosé en Radler

Uitbreiding dranken naar buitenlands gedistilleerd (o.a. Bacardi, Malibu etc.)

Uitbreiding dranken naar buitenlands gedistilleerd en met Heineken Ice Cold, Wieckse Witte, Wieckse Rosé, Radler, Liefmans en verse jus d’orange

1,60 (1,32)

 

 

5,00 (4,13)

 

 

6,00 (4,96)

   
Corona koelbox / barretje, minimaal 24 flesjes, per Corona

Radler koelbox, minimaal 24 flesjes, per flesje

2,50 (2,07)

 

1,50 (1,24)

   
Wieckse Witte of Rosé koelbox, minimaal 24 flesjes, per flesje 1,50 (1,24)    
Cocktailbar, minimaal 50 cocktails, per cocktail

Gin-bar (3-4 soorten met garnituren), minimaal 50 gins, per gin

7,00 (5,79)

 

8,00 (6,61)

 

Uitbreidingen op het drankpakket tijdens jouw BBQ

Wij hebben wat leuke en vooral betaalbare suggesties indien je net wat extra’s wilt tijdens jouw barbecue. De prijzen zijn per persoon en ongeacht de gekozen tijdsduur! Ook als je gebruik wilt maken van een eventuele verlenging gelden deze prijzen per persoon:

  Prijs, p.p:    
Ontvangst met glas prosecco 6,00 (4,96)    
Ontvangst met een cocktail 7,50 (4,96)    
Ontvangst met glas sangria/ vers fruit 3,50 (2,89)

Mogelijkheden ter uitbreiding van jouw BBQ

  Prijs, p.p:    
Gefrituurde wedges (friet) per volwassene 1,75 (1,61)    
Warme groenten garnituur (gepofte aardappel met bieslook crème fraîche, rode biet met geitenkaas of nasi met groenten) per volwassene 3,00 (2,75)    
Maiskolven met honing per volwassene 3,50 (3,21)    
Extra gerecht per volwassene 3,00 (2,75)

Uitbreiding met een heerlijk dessert:

Italiaans ijsbuffet met verschillende toppings en vers fruit:

  Prijs, p.p:    
Per volwassene 7,50 (6,88)    
Kinderen 5 – 12 jaar 4,50 (4,12)

Grand dessert buffet, genieten van veel verschillende desserthapjes, (ijs)taartjes, ijs en vers fruit:

  Prijs, p.p:    
Per volwassene 10,00 (9,17)    
Kinderen 5 – 12 jaar 4,50 (4,82)

Ice cappuccino, per volwassene:

  Prijs, p.p:    
Naturel 4,00 (3,77)    
Met toppings 4,50 (4,25)

Verpakt ijsje voor kinderen:

  Prijs, p.p:    
Per kind 1,00 (0,94)

 

Hapjes

Bij diverse arrangementen zitten hapjes. Er kan gekozen worden uit de volgende hapjes:

 • Rotterdamse bitterballen
 • Pittige chickenwings
 • Frikandelletjes
 • Kipnuggets
 • Vegetarisch loempiaatjes
 • Calamaris ringen
 • Kaasstengels of kaassoufflé
 • Of 3 bittergarnituren gemixt per ronde
 • Wrap hapjes met geitenkaas
 • Wrap hapjes met kip en zongedroogde tomaat

Extra ronde met hapjes:

  Prijs, p.p:    
Per persoon  1,25

 

Veiligheid en verzekering

Een vrijgezellenfeest moet vooral leuk blijven, toch kan het voorkomen dat er incidenten gebeuren. Zeker het blokarten is een serieuze sport waar hoge snelheden mee gehaald kunnen worden. Volg ten alle tijden de aanwijzingen en instructies van de instructeurs en begeleiders op, zij zijn professioneel, ervaren en werken volgens de normen van de IKO / (H)ALO. Zo is uw veiligheid volledig gewaarborgd. Zij zijn opgeleid en zijn bekend met eventuele risico’s die de activiteiten met zich meebrengen. Het activiteitenbureau dat het blokarten verzorgt is in het bezit van het veiligheidskeurmerk Sport Institute Europe.

Zoals verteld, besteed Beachclub The Bing alle (outdoor-) activiteiten uit en worden verzorgd door een professioneel activiteiten- of evenementenbureau. Voor eventuele ongevallen of schades tijdens de activiteiten is deze derde partij verantwoordelijk en zijn verzekerd voor eventuele incidenten. Hoewel de opdrachtbevestiging en facturatie veelal via Beachclub The Bing volgt, is het activiteitenbureau aansprakelijk. Zij verzorgen de activiteit, bezitten de kennis en zijn verzekerd. Natuurlijk zullen wij bemiddelen in contactgegevens en in communicatie.

Vanzelfsprekend gaan alcohol en drugs niet samen met dergelijke activiteiten! Gebruik van alcohol vooraf en tijdens het programma is in verband met verzekeringstechnische redenen en veiligheid ten strengste verboden. Het evenementenbureau neemt geen enkele verantwoordelijkheid en kunnen niet aansprakelijk worden gesteld indien de deelnemers vooraf alcohol hebben genuttigd of tijdens het programma nuttigen. Het evenementenbureau heeft het recht om deelname aan het programma te weigeren aan deelnemers waarvan geconstateerd wordt dat zij vooraf alcohol hebben gebruikt, overigens zonder dat de deelnemers dan recht hebben op restitutie van betaalde gelden.

Voor onze algemene voorwaarden, klik hier..

Bereikbaarheid Beachclub The Bing

Parkeren is gratis! Beachclub The Bing is goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen: 1.250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter bij het strandpaviljoen geparkeerd worden. Voor meer informatie over de route en het parkeerbeleid op het strand van Hoek van Holland. Routebeschrijving feestlocatie The Bing, Hoek van Holland

Vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje boeken?

Een vrijgezellenfeest of uitje kan per mail gereserveerd en geboekt worden: info@thebing.nl. Bellen kan ook, via 0174 – 38 40 48

N.B. Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief btw.

Natuurlijk zijn jullie welkom voor een kennismaking, om de sfeer te komen proeven en de mogelijkheden verder door te nemen.

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen