flip flops

Verjaardag of Jubileum vieren

 

Heerlijk met vrienden en familie jouw verjaardag vieren op het strand met een geweldig uitzicht op de zee.

Van gezellige borrel tot heerlijke barbecue of zelfs een geweldige feestavond. Als unieke feestlocatie op het strand van Hoek van Holland, bieden wij veel leuke arrangementen aan voor elke verjaardag of elk jubileum én voor elk budget!

Verjaardag vieren op het strand van Hoek van Holland!

Heel het jaar door: GRATIS parkeren !

 

Verjaardag vieren, of een mooi jubileum te vieren?

We hebben al vele mooie verjaardagsfeesten en jubilea mogen organiseren, zowel voor kleine als grote gezelschappen. Het leuke aan ons terras zijn de vele verschillende hoekjes en makkelijk af te sluiten terrasdelen, waardoor een verjaardag vieren met kleinere gezelschappen ook een zeer exclusief karakter heeft.

Voor de kinderen is er ook genoeg vertier! We hebben op ons zijterras een groot springkussen staan, een speelhoek voor de allerkleintjes binnen en buiten. Eigenlijk zien we vaak dat zij hun energie al kwijt kunnen door te spelen in de duinen of op het strand.

Voor kinderen hanteren wij aangepaste prijzen en kunnen voor we kunnen voor hun zelfs een apart kinderbarretje of kinderbuffetje maken. Zelfs een complete snoeptafel!

Verjaardag- en jubilea arrangementen:

Natuurlijk zijn combinaties ook mogelijk, bijvoorbeeld eerst gezellig borrelen en daarna genieten van een barbecue. Of eerst lekker barbecuen en een borrel of feestavond er achteraan. Wij kunnen altijd een offerte op maat maken!

Winterkorting verjaardag vieren

Op verjaardagen en jubilea tussen 1 oktober en 1 maart geven wij een winterkorting op de totaalprijs!

Klik hier voor meer informatie over onze kortingsactie.

Deze korting is ook van toepassing combinatie met een brunch, diner of barbecue vooraf.

Impressie verjaardag vieren

Voor een impressie van een van onze eerdere verjaardagsfeesten en jubilea, neem een kijkje bij onze foto’s. Ook op onze Facebookpagina staan veel foto’s van feesten en partijen.

Daarnaast kan je de locatie alvast verkennen met onze 360 graden fototour.

Parkeerfaciliteiten voor jouw feestavond

Heel het jaar door is parkeren gratis! Het strand van Hoek van Holland is goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen: 1.250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter het strandpaviljoen geparkeerd worden. Voor de route naar The Bing klik hier.

 

 

Offerte verjaardag vieren op het strand?

Heb je al een globaal beeld van hoe jouw verjaardag of jubileum eruit komt te zien? Mail deze gerust naar info@thebing.nl, dan maken wij alvast een eerste vrijblijvende offerte voor jou en plannen vervolgens een afspraak in om de mogelijkheden verder te bespreken.

Je kan jouw aanvraag ook indienen via ons aanvraagformulier. Je kunt in het tekstvak jouw wensen aangeven (tijden, aantal personen en eventueel andere wensen), dan gaan wij direct aan de slag voor een eerste offerte!

Natuurlijk kan je altijd contact opnemen als je nog vragen hebt of kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking om de sfeer te proeven en de locatie te leren kennen.

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen