flip flops

Offerte aanvragen: BBQ arrangement

 

Heb jij na al dit lekkers gezien te hebben ook zo’n zin in een barbecue bij Beachclub The Bing? Mail dan jouw voorkeuren naar info@thebing.nl, wij kunnen je dan een vrijblijvende offerte toesturen. Naar jouw wens kan er een (telefonische) afspraak ingepland worden om alle mogelijkheden verder te bespreken.

In overleg is bij ons (bijna) alles mogelijk om de perfecte barbecue voor jouw gelegenheid samen te stellen.

 

Direct een offerte aanvragen?

Wil je direct een offerte aanvragen dan dit via onderstaand aanvraagformulier. Je kan hier globaal jouw wensen aangeven (tijden, datum, aantal personen en eventueel andere wensen), dan gaan wij direct aan de slag voor een eerste en compleet vrijblijvende offerte!

Natuurlijk kan je ook altijd contact met ons opnemen door te bellen 0174 – 384048. Mocht je vragen hebben die je liever in een gesprek op onze locatie in Hoek van Holland bespreekt dan ben je altijd welkom. Ook voor een eerste kennismaking met onze botanische beachclub en service kan je altijd langskomen, hierbij kan je gelijk de sfeer proeven en onze mooie locatie leren kennen.

*Alle genoemde prijzen in onze offerte zijn inclusief btw en moeten gezien worden als richtlijnen, eventuele kortingen zijn afhankelijk van de opzet bespreekbaar!


    * verplichte velden

    Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen