flip flops

BBQ arrangementen

Noord Noord West staat bekend om haar gezellige BBQ aan het strand. De chef kok grilt overheerlijk vlees en vis live voor jou op de barbecue. Dit gecombineerd met frisse salades en heerlijke eigengemaakte sauzen is puur genieten!

De barbecues vinden plaats op ons mooie terras en zijn ook zeer geschikt voor (grote) groepen!

BBQ arrangementen

Onze barbecues geven een lekkere informele sfeer en een ultiem strandgevoel. Noord Noord West verzorgt al vanaf 20 personen een heerlijke barbecue, maar hebben met meerdere BBQ ‘s ook ervaring in grote groepen! We beschikken over een complete grill buitenkeuken met twee barbecue’s waarvan er één op houtskool! Beide zijn verplaatsbaar, dus je kunt als kleiner gezelschap kiezen op welk terras je wilt genieten van onze BBQ.

Als het weer minder is, kunnen wij de barbecue overigens ook binnen in ons gezellige strandpaviljoen aanbieden als grillbuffet. Wij zullen de gerechten dan voor je grillen op onze lavagril in de keuken en je zult dezelfde smaakervaring hebben.

Wij bieden verschillende arrangementen voor onze barbecues maar ook in combinatie met strandactiviteiten/stranduitjes of een bedrijfsuitje, is een barbecue ideaal en kostenbesparend. Ook zullen wij rekening houden met specifieke dieetwensen of allergieën. Wij bieden alternatieven voor vegetariërs en kunnen rekening houden met eventuele halal wensen.

Meer weten over onze BBQ- mogelijkheden? Neem dan contact met ons op zodat we je er alles over kunnen vertellen!

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen