flip flops

Kindvriendelijk restaurant!

Kindvriendelijk restaurant op het strand van Hoek van Holland. Bij Beachclub The Bing is uiteten met kinderen een feestje. Een plek waar kinderen kunnen spelen en ravotten in het zand en op het springkussen!

 

Kindvriendelijk restaurant van Hoek van Holland

De service van ons personeel en uitstraling van Beachclub The Bing zorgen ervoor dat ieder bezoek aan ons restaurant niks te wensen over laat. Als geweldige erkenning hebben we een eervolle vermelding gekregen in het magazine ‘LINDA’ en zijn wij door het tijdschrift ‘Ouders van Nu’ uitgeroepen tot het meest kindvriendelijke restaurant van Hoek van Holland.

Natuurlijk kunnen de kinderen ook lekker ravotten en spelen. Naast een groot springkussen en speelhoek buiten, hebben wij een ook een speelhoek binnen met speelgoed en kleurplaten voor als het wat slechter weer is.

Beachclub The Bing is zeer toegankelijk voor kinderwagens, ook hebben we in het damestoilet een verschoonplank voor de allerkleinste en een magnetron speciaal voor ouders die kinderhapjes hebben meegenomen van thuis. Dit alles zorgt ervoor dat zowel ouder als kind zich erg zullen vermaken op het strand. Lekker een dagje genieten met het hele gezin van het mooie weer aan zee, daar doet Beachclub The Bing het voor!

Kinderfeestje

Wil je de verjaardag van je zoon/dochter feestelijk komen vieren bij Beachclub The Bing? Dan vind je hier meer informatie.

Of ben je wellicht geïnteresseerd in een stranduitje of andere activiteit en wil je graag meer informatie over parketen, honden uitlaten of het actuele weer? Klik dan hier.

Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina voor de laatste filmpjes, foto’s en leuke acties en nieuwtjes.

Tot snel in het kindvriendelijkste restaurant van Hoek van Holland!

Reserveren & Contact

Wil je alvast een reservering maken? Klik dan hier. Voor onze contactgegevens, klik hier.

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen