flip flops

Kindvriendelijk restaurant, kinderen eten gratis!

 

Een unieke actie voor kinderen op het strand van Hoek van Holland. Bij Beachclub The Bing is uiteten met kinderen een feestje. Niet alleen voor de kinderen die kunnen spelen en ravotten in onze uitgebreide speelhoek (zowel binnen als buiten), ook aan de ouders wordt gedacht.

Wij hebben namelijk een speciale kinderactie: bij ieder vis-of vleesgerecht dat van de dinerkaart wordt besteld krijg je één kindergerecht per ouder gratis! Een unieke actie op het strand van Hoek van Holland, bij Beachclub The Bing! Gratis parkeren!

 

Kindvriendelijk restaurant van Hoek van Holland

De service van ons personeel en uitstraling van Beachclub The Bing zorgen ervoor dat ieder bezoek aan ons restaurant en theater niks te wensen over laat. Als geweldige erkenning hebben we een eervolle vermelding gekregen in het magazine ‘LINDA’ en zijn wij door het tijdschrift ‘Ouders van Nu’ uitgeroepen tot het meest kindvriendelijke restaurant van Hoek van Holland.

Natuurlijk kunnen de kinderen ook lekker ravotten en spelen. Naast een groot springkussen, klimrek en speelhoek buiten, hebben wij een ook een speelhoek binnen met speelgoed en kleurplaten voor als het wat slechter weer is.

Beachclub The Bing is zeer toegankelijk voor kinderwagens, ook hebben we in het damestoilet een verschoonplank voor de allerkleinste en een magnetron speciaal voor ouders die kinderhapjes hebben meegenomen van thuis. Dit alles zorgt ervoor dat zowel ouder als kind zich erg zullen vermaken op het strand. Lekker een dagje genieten met het hele gezin van het mooie weer aan zee, daar doet Beachclub The Bing het voor!

Onze kinderactie: kindergerecht gratis!

Beachclub The Bing wil graag dat een dagje strand leuk blijft, ook voor de portemonnee. Daarom bieden wij een speciale kinderactie aan zodat de ouders lekker en onbezorgd kunnen genieten van een dagje weg. Normaal kost een kindergerecht bij Beachclub The Bing 7,00.  Kinderen kunnen dan lekker genieten van frietjes met snacks, poffertjes of pannenkoeken maar met de kinderactie is dit gerecht helemaal GRATIS!! Wanneer één van de ouders een vis-of vleesgerecht besteld van de menukaart is één kindergerecht gratis. Let op! U krijgt van ons maximaal één kindergerecht per ouder gratis!

Hierdoor blijft een dagje strand leuk en betaalbaar en kunnen de kinderen volop genieten van al dit lekkers.

 

Reserveren & Contact

Wil je alvast een reservering maken? Klik dan hier. Voor onze contactgegevens, klik hier.

Kinderfeestje

Wil je de verjaardag van je zoon/dochter feestelijk komen vieren bij Beachclub The Bing? Dan vind je hier meer informatie.

Of ben je wellicht geïnteresseerd in een stranduitje of andere activiteit en wil je graag meer informatie over parketen, honden uitlaten of het actuele weer? Klik dan hier.

Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina voor de laatste filmpjes, foto’s en leuke acties /nieuwtjes.

Tot snel in het meest kindvriendelijke restaurant van Hoek van Holland!

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen