Onze menukaart:

Verder kent The Bing een zorgvuldig samengestelde wijnkaart met veel prijswinnende en heerlijke wijnen.

Naast de wijnen besteedt The Bing veel aandacht aan zijn verse Italiaanse koffie. Zo heeft bijvoorbeeld het personeel workshops van een Italiaanse barista gevolgd en worden de koffiebonen pas bij de bestelling gebrand. De koffiebonen worden door onze koffiemolens zorgvuldig en per koffiesoort gemalen. Ben je meer een theeliefhebber? Ook onze thee is van hoge kwaliteit en word normaal gesproken alleen los per zak verkocht maar wordt door theemerk Senza speciaal in 12 verschillende smaken aan ons geleverd.

Feestdagen

Op feestdagen maken we jouw lunch- / brunch- of dinerervaring spectaculair. Zo hebben wij met Pasen altijd een gezellige paasbrunch en een high tea (1e en 2e Paasdag). Ook met Moederdag verzorgen wij een uitgebreide brunch / lunch. Buiten het zomerseizoen, zoals tijdens de kerstdagen staat Beachclub The Bing bekend om de gezellige sfeer tijdens de kerstbrunch en het traditionele kerstdiner.

Wil je weten welke van onze menu-items allergenen of voedselallergieën bevatten, klik hier voor allergieën/ allergenen menukaart.

Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk onze recensies op Facebook.

Was jouw ervaring bij Beachclub The Bing voor herhaling vatbaar? Laat het ons weten via Facebook!