flip flops

Nieuwe naam & nieuwe gezichten!

Restaurant Noord Noord West

Zodra je het strand van Hoek van Holland op komt zie je ons direct aan de linkerkant. Uit eten op het strand, feestlocatie aan zee, borrel met vrienden of gewoon genieten van een heerlijke stranddag. Ons restaurant is het hele jaar door open. Begin de dag met koffie en een taartje, kom gezellig lunchen of borrelen. 

We weten dat het weer op het strand nogal eens afwijkt van het weer in de stad en daarom geven we je graag een kijkje aan zee.

Weer of geen weer – kom gezellig langs, wij zijn er het hele jaar door!

Restaurant Hoek van Holland, ook voor groepen

Ons restaurant in Hoek van Holland is ook geschikt voor groepen, we hebben verschillende hoekjes met een besloten karakter in ons restaurant, zowel binnen als buiten. ’s Zomers kan je buiten eten en als de temperatuur daalt dan hebben wij ook binnen- en buitenverwarming. Dat is wel zo fijn na een frisse strandwandeling, je kan dan lekker bijkomen met bijvoorbeeld een kop warme chocolademelk of huisgemaakte erwtensoep. 

In de zomer gaat bij Strandpaviljoen Noord Noord West de barbecue aan en bieden we voor groepen ook barbecue arrangementen aan. Nieuwsgierig naar onze barbecue arrangementen? Neem dan contact met ons op!

Restaurant aan zee Hoek van Holland

Zoek je een restaurant in Hoek van Holland, waar het gezellig is en jouw eten een goede prijs/ kwaliteitsverhouding heeft? Ons strandpaviljoen ligt aan één van de mooiste stranden van Nederland. Wij bieden een prettige gastvrije ambiance waar het altijd gezellig is, zeker door het prachtige uitzicht op de zee. Bij Noord Noord West voltrekt ieder etentje zich in een sfeervolle ambiance aan het zeewater. Wij bieden een plek met ruimte, waar je tot rust komt en extra energie krijgt door de prettige combinatie van zon, zee, wind en zand.

Parkeren is GRATIS! 

Wat maakt Strandpaviljoen Noord Noord West zo speciaal?

  • Kindvriendelijk: uit eten met je kinderen hoeft niet duur te zijn. Wij hebben smakelijke kindermenu’s. Tijdens het wachten op het eten hoeft uw kind zich niet te vervelen want wij hebben verschillende faciliteiten om jouw kind(eren) bezig te houden. 
  • Voor groepen, families en bedrijven: ons restaurant in Hoek van Holland heeft diverse arrangementen voor lunch, brunch en diner. Ook bieden wij op feestdagen specials aan in ons restaurant. Je kunt hierbij denken aan een gezellige Paasbrunch (op 1e en 2e Paasdag) en een speciale lunch op Moederdag. Op deze dagen zijn wij snel volgeboekt daarom raden wij je aan om voor deze arrangementen tijdig te reserveren.
Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen