flip flops

Restaurant

Overdag kun je op ons sfeervolle terras ontspannen met wijn en hapjes, tijdens het diner kun je genieten van mooie gerechten. Als de avond valt, verandert het restaurant in een “theater aan zee” met live muziek en optredens. Bij het gezelligste restaurant van Hoek van Holland.

Ons restaurant ligt direct aan het strand van Hoek van Holland, dit geeft de setting voor een romantische avond aan zee. Ons restaurant is ook geschikt voor groepen, klik hier voor de arrangementen.

Restaurant Hoek van Holland, ook voor groepen

Ons restaurant in Hoek van Holland is ook geschikt voor groepen, we hebben verschillende hoekjes met een besloten karakter in ons restaurant, zowel binnen als buiten. ’s Zomers kan je buiten eten en als de temperatuur daalt dan hebben wij ook binnen- en buitenverwarming. Dat is wel zo fijn na een frisse strandwandeling, je kan dan lekker bijkomen met bijvoorbeeld een kop warme chocolademelk of huisgemaakte erwtensoep. 

In de zomer gaat bij Beachclub The Bing de barbecue aan en bieden we voor groepen ook barbecue arrangementen aan. Nieuwsgierig naar onze barbecue arrangementen? Klik dan hier.

Restaurant Hoek van Holland, theater

Zoek je een restaurant in Hoek van Holland, waar het gezellig is en jouw eten een goede prijs/ kwaliteitsverhouding heeft? Dan kan je ophouden met zoeken en direct reserveren bij Beachclub The Bing in Hoek van Holland! Ons strandpaviljoen ligt aan één van de mooiste stranden van Nederland. Wij bieden een prettige gastvrije ambiance waar het altijd gezellig is, zeker door het prachtige uitzicht op de zee. Bij The Bing voltrekt ieder etentje zich in een sfeervolle ambiance aan het zeewater. Wij bieden een plek met ruimte, waar je tot rust komt en extra energie krijgt door de prettige combinatie van zon, zee, wind en zand.

Parkeren is GRATIS! Wil je onze openingstijden bekijken, klik dan hier.

Wat maakt Beachclub The Bing zo speciaal?

  • Kindvriendelijk: uit eten met je kinderen hoeft niet duur te zijn bij Beachclub The Bing. Wij hebben speciaal voor de kinderen smakelijke kindermenu’s. Tijdens het wachten op het eten hoeft uw kind zich niet te vervelen want wij hebben verschillende faciliteiten om jouw kind(eren) bezig te houden. Ook zijn wij verkozen tot meest kindvriendelijke restaurant van Hoek van Holland. Wil je weten waarom? Klik dan hier voor meer informatie.
  • Voor groepen, families en bedrijven: ons restaurant in Hoek van Holland heeft diverse arrangementen voor lunch, brunch en diner. Ook bieden wij op feestdagen specials aan in ons restaurant. Je kunt hierbij denken aan een gezellige Paasbrunch (op 1e en 2e Paasdag) en een speciale lunch op Moederdag. Op deze dagen zijn wij snel volgeboekt daarom raden wij je aan om voor deze arrangementen tijdig te reserveren.

Ben je na al het bovenstaande nog niet helemaal overtuigd om bij ons te komen lunchen/ borrelen of dineren, neem dan is een kijkje op onze 360-graden foto-rondleiding! The Bing is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Er zijn maar liefst 1.250 parkeerplekken op een loopafstand. Honden zijn welkom, klik hier voor het losloopgebied.

Beachclub The Bing is het hele jaar door geopend, bekijk hier onze openingstijden.

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen