Restaurant Hoek van Holland, theater

ZRestaurant Hoek van Hollandoekt u een restaurant in Hoek van Holland, waar het gezellig is en uw eten een goede prijs / kwaliteitverhouding heeft? Dan bent u welkom in Beachclub The Bing in Hoek van Holland. Ons strandpaviljoen ligt aan een van de mooiste stranden van Nederland. Wij bieden een prettige gastvrije ambiance waar het altijd gezellig is, zeker door het prachtige uitzicht op de zee.

Bij The Bing voltrekt ieder etentje zich in een sfeervolle ambiance aan het zeewater. Wij bieden een plek met ruimte, waar u tot rust komt en extra energie krijgt door de prettige combinatie van zon, zee, wind en zand.

Parkeren is GRATIS! Onze openingstijden

Restaurant Hoek van Holland, ook voor groepen

ORestaurant Hoek van Holland, uit eten Hoek van Hollandns restaurant in Hoek van Holland is ook geschikt voor groepen, we hebben verschillende hoekjes met een besloten karakter in ons restaurant, zowel binnen als buiten. ’s Zomers kunt u buiten eten, als het kwik daalt dan hebben wij binnen- en buitenverwarming. Da’s wel zo fijn na een frisse strandwandeling, u kunt dan lekker bijkomen met bijvoorbeeld een kop warme chocolademelk of huisgemaakte erwtensoep. Of wat te denken van onze in eigen huis bereide taarten en apfelstrudel?

In de zomer gaat bij ons de barbecue aan en we bieden voor groepen ook barbecue arrangementen aan. Nieuwsgierig naar onze menukaart, klik hier..

MRestaurant Hoek van Hollandet z’n tweetjes, met de hele familie of met een hele groep: elke zondag heeft ons restaurant in Hoek van Holland een speciale zondagbrunch/zondaglunch voor slechts € 9,75 per persoon.

Dit is ook uit te breiden met een laag geprijsd drankarrangement en extra visplateau.

Aantrekkelijke korting voor kinderen in ons restaurant!

Restaurant Hoek van HollandUit eten met uw kinderen hoeft niet duur te zijn in ons restaurant in Hoek van Holland, want wie bij ons komt eten met zijn kind(eren) krijgt van ons maximaal één kindergerecht per ouder gratis! Tijdens het wachten op het eten hoeft uw kind zich niet te vervelen, want wij hebben een speciale kinderhoek, terwijl buiten een groot klimrek en springkussen voorhanden is.

Voor groepen, families en bedrijven heeft ons restaurant in Hoek van Holland diverse complete arrangementen voor lunch, brunch en diner.

Restaurant Hoek van Holland, uit eten Hoek van Holland, bbqOok bieden wij op feestdagen specials aan in ons restaurant in Hoek van Holland. U kunt hierbij denken aan een gezellige Paasbrunch (op 1e en 2e Paasdag), een Kerstontbijt/Kerstbrunch/Kerstdiner (op 1e en 2e Kerstdag) en een speciale lunch op Moederdag. Ook kunt u uw geliefde verwennen op Valentijnsdag met een heerlijk Valentijnsdiner.

Het strekt ter aanbeveling om op de feestdagen wel tijdig een leuke tafel in ons restaurant Hoek van Holland te reserveren, want we zijn op die dagen snel volgeboekt!

Muziek-, cabaret- en stand-upcomedyoptredens

Restaurant Hoek van HollandAls aanrader geldt dat wij in de avond veranderen in een theater aan zee , met vele optredens op het gebied van cabaret en stand-up comedy: een ideaal alternatief om uw etentje mee af te sluiten! Voor de zondag geldt dat er in de zomer live muziek is. Raadpleeg de agenda op onze site, zodat u weet wat u te wachten staat!

Wie ons strandpaviljoen nog niet kent adviseren wij om op deze website een kijkje te nemen met de 360-graden foto-rondleiding.

The Bing is goed bereikbaar met de auto en er zijn maar liefst 1.250 parkeerplekken op een loopafstand. Daarnaast kan ook direct achter het strandpaviljoen geparkeerd worden. Honden zijn welkom, klik hier voor het losloopgebied. Wij zijn het hele jaar geopend, bekijk hier onze openingstijden.

Restaurant Hoek van Holland

The Bing, restaurant Hoek van Holland, is de hele week geopend, mocht het weer wat minder zijn kan het voorkomen dat wij wat eerder sluiten. Neem gerust contact op.

Beachclub The Bing, uw restaurant Hoek van Holland: Misset Terras top 100, nr 16 in top 100 Beste Horeca Nederland en nr. 6 Beste Strandpaviljoen Zuid Holland

Dit restaurant Hoek van Holland ook getipt als trouwlocatie en feestlocatie!