Privacy verklaring Beachclub The Bing

Privacy verklaring, privacywet (AVG), bewaring persoonsgegevens

Je privacy is voor Beachclub The Bing van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacy verklaring leggen we transparant uit wat we bij de website www.thebing.nl en op onze locatie Beachclub The Bing op Zeekant 81, 3151 HW Hoek van Holland, allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. Ook waar het gaat om het cameratoezicht op de voornoemde locatie.

Als je vragen hebt, verdere uitleg wilt, neem dan contact op via info@thebing.nl

(Feest)aanvragen

Via onze website, maar ook via social media, kun je een (offerte)aanvraag indienen voor een feestelijk moment, zowel prive of zakelijk. Veelal zijn dit groepsaanvragen van klein tot groot en van high tea tot barbecue of feestavond. Wij vragen hierbij je telefoonnummer, e-mailadres en naw-gegevens. Bij het verzenden van de aanvraag, ga je akkoord met verdere verwerking van je offerte aanvraag.

Bij activiteiten maken wij veelal gebruik van evenementen- en activiteitenbureau’s. Dit kunnen bijvoorbeeld ook touringcarbedrijven zijn of dj’s en bandjes. Het is vaak effectiever om direct met hen in contact te komen. Wij zullen ten alle tijden eerst toestemming aan je vragen om bijvoorbeeld je naam en telefoonnummer met de betreffende partij te delen.

Deze derde partijen zijn zelf verantwoordelijk voor de bewaring van hun gegevens en je kan altijd vragen naar de privacy verklaring van die partij.

Het verwerken en eventueel delen van jouw gegevens met de door u gevraagde derde partij is nodig om o.a. het feest of evenement voor je te kunnen organiseren. Maar bijvoorbeeld ook noodzakelijk ten behoeve van de facturering. Kortom, om de gemaakte afspraken c.q. de overeenkomst uit te voeren. Tevens kom je dan in ons klantenbestand, zodat we je voor nieuwe opdrachten kunnen benaderen of acties kunnen delen. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met je persoonsgegevens om, zie verderop.

We bewaren je gegevens zolang onze relatie duurt, uiteraard kunt je altijd een verzoek doen om je gegevens te laten verwijderen. Wij zullen dergelijk verzoek honoreren met uitzondering van de gegevens die wij op grond van een wettelijke plicht langer dienen te bewaren, zie verderop.

Contactformulier en Nieuwsbrief

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij je telefoonnummer, e-mailadres en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

  • Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeld-link.
  • Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden digitaal en beveiligd bewaard totdat je het abonnement opzegt.

Reclame

Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per nieuwsbrief (mail)
  • per e-mail
  • via social media
  • per telefoon

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeld-link. Je kunt ons blokkeren of de afmeld-optie gebruiken. Je kunt dit ook aangeven als je wordt gebeld.

Acties

Wij doen regelmatig mee aan verschillende acties met een derde partij. Momenteel lopen er twee acties, met Social Deal en met Proef de Hoek

  • Wij hebben een aantal acties lopen via socialdeal.nl. De aankoop van deze aanbiedingen, maar ook de reserveringen lopen via socialdeal.nl. Op hun site vermelden zij duidelijk hoe zij omgaan met privacy en hebben een eigen privacy verklaring.
  • Wij doen mee met Proef de Hoek! U kunt uw bon bij ons ingevuld inleveren. Met hen is afgesproken dat deze naw en mail gegevens enkel gebruikt worden ter controle en worden niet verstrekt aan derden. Uw gegevens zullen na afloop van de Proef de Hoek actie worden vernietigd. Geniet van uw kortingen! 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Een cookie bevat gegevens zodat je bij elk bezoek aan onze website als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze website speciaal op jou in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken. Via deze privacy verklaring informeren we je over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van onze website accepteer je het gebruik ervan. Je toestemming is geldig voor een periode van dertien maanden.

Wij gebruiken de volgende soorten cookies op onze website:

  • Technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.
  • Google Analytics (analytische cookie)​​​​​​
  • Facebook (tracking cookie)
  • Google Adwords (tracking cookie)
    • Functionele cookies: zoals sessie- en login cookies voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie.
    • Analytische cookies: om inzage te krijgen in het bezoek aan onze website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van onze website. We kunnen niet zien wie onze websites bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt.
    • Tracking cookies: zoals advertentiecookies die zijn bedoeld voor het tonen van relevante advertenties. Uit de informatie over bezochte websites kunnen persoonlijke interesses worden afgeleid. Daarmee kunnen organisaties hun websitebezoekers bijvoorbeeld gerichte advertenties tonen. Tracking cookies maken het mogelijk om profielen van mensen op te stellen en hen anders te behandelen. Met tracking cookies worden doorgaans persoonsgegevens verwerkt.

Je kun je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. 

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Google anonimiseert de IP-adressen.

Beveiliging (digitale) gegevens

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.
  • Persoonsgegevens ter behandeling en afhandeling van een (feest)aanvraag worden digitaal en op beveiligde (mail)servers opgeslagen. Boekhoudgegevens ter afhandeling van een (feest)aanvraag worden digitaal en op beveiligde servers bewaard bij onze accountant. Volgens de belastingwet dienen wij deze gegevens 7 jaar te bewaren. 
  • Gegevens zoals naam en telefoonnummer t.b.v. reserveringen in ons restaurant worden digitaal bewaard op beveiligde (SSL) servers van ons online reserveringssysteem (Couverts.nl en eventuele actiesites). Deze zijn tevens terug te vinden in onze papieren agenda. Deze worden inpandig en onder beveiliging van het pand opgeslagen voor de wettelijke bewaartermijn (belastingdienst).

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@thebing.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Foto’s, video’s op onze website, social media, brochures en posters

  1. Op onze website, brochures, flyers, posters en social media (facebook, nieuwsbrieven, instagram) zijn foto’s en filmpjes te vinden. Deze dienen uitsluitend om onze sfeer op de terrassen of binnen te verbeelden of om onze producten en diensten uit te beelden. Ze zijn ten alle tijden gemaakt door medewerkers of de eigenaar van Beachclub The Bing!
  2. In sommige gevallen vragen wij wel achteraf aan een opdrachtgever of wij foto’s van hun evenement of feest mogen publiceren op onze media of brochures. Bijvoorbeeld bij bruiloften. Wij vragen dan toestemming aan de opdrachtgever en gaan dan uit dat degene op die beelden ook akkoord zijn. Wellicht vond je het goed dat die foto’s voor prive gebruik door onze opdrachtgever gebruikt worden, maar vind je het niet goed dat wij ze in verdere media gebruiken. In dat geval kun je ons ten alle tijden benaderen om de foto te verwijderen, dan wel te blurren.  
  3. Onze terrassen en het restaurant zelf is openbaar toegankelijk. Als bezoeker van onze beachclub bestaat dan ook de kans dat je gefotografeerd of gefilmd wordt tijdens onze dagelijkse exploitatie (restaurant, terras, openbare evenementen of activiteiten). Degene (werknemer of eigenaar) die een foto maakt of filmpje zal altijd (mondeling) om toestemming vragen als u direct in beeld komt. Het kan voorkomen dat u als persoon in een algemeen of op afstand genomen beeld te zien bent en dit zelf niet door heeft. Mocht je dit wel op dat moment zien, kun je degene die het beeldmateriaal maakt ten alle tijden aanspreken. Wij zullen ten alle tijden integer en selectief omgaan met het gebruik van foto’s en video’s in publicaties op onze mediakanalen achteraf.
  4. Heb je hier bezwaar tegen, dan zullen wij de foto of video per direct verwijderen of je beeld blurren.
  5. Naast onze normale exploitatie hebben wij veel besloten evenementen of prive feestelijkheden. Bij deze besloten gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, heeft onze opdrachtgever veelal een externe fotograaf ingehuurd. U kunt bij onze opdrachtgever of bij de betreffende fotograaf aangeven als u niet op de foto wilt staan. De betreffende persoon dient hier rekening mee te houden. In dergelijke gevallen ligt de verantwoordelijk bij onze opdrachtgever en de door hen ingehuurde fotograaf of videograaf.
  6. Indien andere gasten beeldmateriaal van jou of kinderen vastleggen terwijl je er niet op zit te wachten, is het je recht om diegene aan te spreken en vragen de beelden te verwijderen dan wel te stoppen met het maken van beeldmateriaal. Vanzelfsprekend kun je het personeel of de eigenaar ook inlichten en is dit zeker verstandig of aan te raden. Wij zullen diegene er op aanspreken er mee op te houden, vragen de beelden te verwijderen dan wel aan te spreken op de privacy wetgeving. Bij comprimerende beelden zullen wij ook de autoriteiten (politie) informeren. Natuurlijk bent u vrij om dit zelf ook te doen. Wij wijzen erop dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de acties van andere gasten, maar willen wel een veilige omgeving voor iedereen creëren en zullen zeker meewerken bij het aanspreken of bij eventuele opsporing.
  7. Voor het maken van een foto of filmpje van kinderen onder de 16 jaar dienen wij toestemming te vragen aan de ouder(s).
  8. Heb je achteraf toch spijt van je (mondelinge) toestemming tot het maken van beeldmateriaal, dan kun je dit alsnog doorgeven en zullen wij het beeld verwijderen of blurren. 

Website, onze rechten

De toegang tot de website en het gebruik is strikt gezien persoonlijk. Deze website, met alle gegevens en informatie die daarop verstrekt worden, mogen niet gebruikt worden voor commerciële-, politieke- of publicitaire doeleinden, dan wel voor enige commerciële aanbiedingen en in het bijzonder niet gebruiken voor ongevraagde elektronische aanbiedingen.

Alle merken, afbeeldingen, teksten, commentaren, illustraties, (animatie)plaatjes, videobeelden, geluiden, alsook alle technische applicaties die gebruikt kunnen worden om de website te laten functioneren en meer in het algemeen alle onderdelen die op deze site zijn gebruikt, zijn beschermd bij wet door intellectuele eigendomsrechten. Iedere reproductie, herhaling, gebruik of aanpassing, op welke wijze dan ook, van het geheel of slechts een onderdeel ervan, met inbegrip van de technische applicaties, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de verantwoordelijke, is ten strengste verboden. Indien wij, als beheerder, niet meteen actie ondernemen tegen enig inbreuk, kan dat niet worden opgevat als stilzwijgende toestemming dan wel het afzien van rechtsvervolging.

Cameratoezicht

Aan, rond en in Beachclub The Bing hangen meerdere (zichtbare) camera’s.

De aanwezigheid van de camera’s is ter plaatse aangegeven met stickers, bordjes dan wel andere aanduidingen. De aanwezige camera’s zijn bedoeld om de (sociale) veiligheid van de personen aanwezig in en rondom de voornoemde locaties en de bescherming van gebouwen en eigendommen te verhogen. De gegevensverwerking die als gevolg daarvan plaatsvindt, is noodzakelijk voor de behartiging van het gerechtvaardigd belang van Beachclub The Bing B.V. tot beveiliging van personen en goederen.

Toegang tot de camerabeelden is enkel mogelijk voor geautoriseerde personen. De camerabeelden worden maximaal 15 dagen bewaard op externe en beveiligde servers voordat ze automatisch worden gewist, tenzij er een calamiteit heeft plaatsgevonden. In dat geval worden de beelden gewist wanneer ze niet meer nodig zijn in het kader van de calamiteit. Bij een calamiteit kunnen de camerabeelden, binnen de wettelijke kaders, ter beschikking worden gesteld aan politie en justitie ter ondersteuning van een aangifte van een strafbaar feit.

De camerabeelden zullen niet met andere derden worden gedeeld, tenzij daar een (wettelijke) verplichting toe bestaat (bijvoorbeeld verzekeraar).

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Beachclub The Bing B.V.
Zeekant 81
3151 HW Hoek van Holland
info@thebing.nl
0174 38 40 48

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt en items invloed hebben op de wijze waarop wij persoonsgegevens bewaren, moeten en zullen wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hieronder en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Datum laatste wijziging: 03 oktober 2018