Reserveren restaurant Hoek van Holland

reserveren restaurant, reserveren, restaurant, Hoek van Holland, Hoek, van, Holland, beachclub, strandtent, strandpaviljoen, strandclub, groepen, arrangementen, openingstijden, online, strand, zondaglunch, brunch, zee, uit etenLeuk dat u bij ons wilt reserveren!

Beachclub The Bing is dagelijks geopend! Ook dagelijks voor groepsreserveringen en feesten, kijk ook naar onze winterkortingsactie voor arrangementen!

Let op, in de winter kan het voorkomen dat wij doordeweeks gesloten zijn. Kijk op de beschikbaarheid van de online kalender, bij onze openingstijden of bel dan gerust 0174 – 38 40 48

Hieronder, of links via de knop reserveren, kunt u gratis online uw reservering maken. Dat geldt ook voor onze zondaglunch / brunch. Elke zondag vanaf 11.00 uur, inloop en uiterlijk tot 11.30 uur te reserveren.

Reserveren restaurant, uit eten Hoek van Holland

Reserveringen voor groepen vanaf 10 personen graag telefonisch (i.v.m. tafelindeling).

Routebeschrijving Beachclub The Bing

Wij ontvangen digitaal uw reservering en u krijgt automatisch een bevestiging. Eventuele dieetwensen kunnen via het opmerkingenveld door gegeven worden. Het is aan te bevelen om een reservering op de dag zelf door te bellen in plaats van online reserveren. Reserveren kan in dat geval op telefoonnummer: 0174 – 38 40 48. Immers, door drukte kan het voorkomen dat wij de laatste reserveringen op de dag zelf pas te laat zien.

Naast online reserveren restaurant kunt u natuurlijk ook telefonisch reserveren onder het telefoonnummer van het restaurant: 0174 – 38 40 48. U kunt dit nummer ook bellen voor eventuele vragen of opmerkingen.

Overigens, wij accepteren de dinerbon van Diner Cadeau, VVV bonnen, de restaurant cadeaukaart en de borrel cadeaukaart!

Parkeren strand Hoek van Holland

Parkeren op het strand van Hoek van Holland is gratis!! Dus het hele jaar door!

Honden zijn bij Beachclub The Bing welkom

Uw hond is welkom bij Beachclub The Bing en honden zijn dus in ons restaurant toegestaan.

Het Honden-uitlaat-beleid strand is: van 1 mei tot 1 oktober zijn honden tussen 10:00 en 19:00 uur niet welkom op het strand zelf. Natuurlijk wel aangelijnd op het boulevardpad voor Beachclub The Bing. Daarnaast, uitzonderingsgebied is het strandgedeelte tussen het Verkeersbegeleidingscentrum Rivierkant (herkenbaar aan de gele radarmast) en de Waterweg. In het duinengebied geldt geen hondenverbod. Uw hond moet dan wél aangelijnd zijn. Van oktober tot en met april mogen honden wel het strand op.

reserveren restaurant, reserveren, restaurant, Hoek van Holland, Hoek, van, Holland, beachclub, strandtent, strandpaviljoen, strandclub, groepen, arrangementen, openingstijden, online, strand, zondaglunch, brunch, zee, uit eten

Reserveren restaurant

Beachclub The Bing op het strand van Hoek van Holland, elke zondag heerlijke lunch of brunch voor slechts € 9,75

Restaurant aan zee, feestlocatie voor een geweldig strandfeest, bedrijfsuitje en toptrouwlocatie voor unieke bruiloft