Menukaart The Bing

MenukaartMenukaart

The Bing heeft een grote open keuken en kent van huis uit een Italiaans en Internationaal georiënteerde menukaart. Beachclub The Bing staat voor kwaliteit van goed en eerlijk eten. Op het strand staat The Bing vooral bekend om een gezellig avondje uit eten met gerechten van de grill. Maar ook vanwege onze luxe lunchbroodjes met dagvers Westlands brood en beachfood zoals onze supercarpaccio en surf & turf.

Onze menukaart wisselt per seizoen en spelen altijd in op het seizoen, zoals bijvoorbeeld tijdes de aspergetijd. In de zomer openen wij ook onze buitenbarbecue voor gasten op het terras.

Uit eten tegenwoordig duur?! Bij Beachclub The Bing eten kinderen gratis mee! Klik hier voor meer info..

Onze menukaart:

Verder kent The Bing een zorgvuldig samengestelde wijnkaart met veel prijswinnende en heerlijk wijnen.

Naast de wijnen besteedt The Bing veel aandacht aan zijn verse Italiaanse koffie. Het personeel heeft workshops van een Italiaanse barista gevolgd, de koffiebonen worden pas bij bestelling gebrand en door onze koffiemolens zorgvuldig en per koffiesoort gemalen. Ook onze kwaliteitsthee van Senza met 12 smaken bij een high tea is een beleving op zich.

FeestdagenMenukaart Hoek van Holland strand

Op feestdagen maken we er echt een feest van, zoals met Pasen een gezellige paasbrunch en een high tea (1e en 2e Paasdag). Ook met Moederdag verzorgen wij een uitgebreide brunch / lunch. Buiten het zomerseizoen, zoals tijdens de kerstdagen staat Beachclub The Bing bekend om de gezellige sfeer tijdens de kerstbrunch en het kerstdiner op zowel 1e als 2e kerstdag.

Wilt u weten welke van onze menu-items allergenen of voedselallergieën bevatten, klik hier voor allergenen menukaart.. nieuwe nog in aanmaak.

Nieuwsgierig naar de meningen van anderen, volg onze recensies op Google of Facebook

Lekker gegeten van onze menukaart? Laat het ons weten en vul een recensie in op een van de bovenstaande sites.