Lunch op zondag of brunch op zondag

zondaglunch, zondagbrunch, brunch op zondag, lunch op zondag, lunch aan zee, brunch aan zee, lunchen aan zee, brunchen aan zee, zondag lunch brunch, zondag lunch, zondag brunch, Hoek van HollandZoekt u nog een prachtige locatie voor een lunch op zondag of natuurlijk een brunch op zondag? The Bing levert al jaren uitstekende lunch en brunch mogelijkheden.

Of het nu is voor alleen u en uw partner of voor gezelschappen en families, bij ons is genoeg plaats voor iedereen. Een ruim terras en veel plaats binnen met knusse hoekjes voor tweetallen, zodat u zorgeloos kan genieten van uw brunch op zondag.

Genoeg keuze tijdens uw lunch of brunch

Bzondaglunch, zondagbrunch, brunch op zondag, lunch op zondag, lunch aan zee, brunch aan zee, lunchen aan zee, brunchen aan zee, zondag lunch brunch, zondag lunch, zondag brunch, Hoek van Hollandij ons kunt u kiezen uit een uitgebreid buffet van onder andere broodjes, warme maaltijden of salades als lunch of brunch. Let op: ook op zondag kost dit alles nog geen 10 euro! Extra’s zoals een warm visplateau of een drankarrangement voor onbeperkt drinken, alcoholisch of anderszins, kunnen uiteraard ook worden verzorgd.

Kinderen onder de 12 krijgen korting en kinderen onder de 5 eten zelfs gratis, zodat ook zij volop mee kunnen eten met deze gezellige lunch op zondag. En mochten ze toch iets eerder klaar zijn, dan heeft The Bing een springkussen en kinderhoek voor ze. En voor de allerkleinsten zijn er ook voorzieningen aanwezig als een schoonmaaktafel en een magnetron, zodat niets uw brunch op zondag dwarszit.

Het menu voor de brunch of lunch op zondag

Wzondaglunch, zondagbrunch, brunch op zondag, lunch op zondag, lunch aan zee, brunch aan zee, lunchen aan zee, brunchen aan zee, zondag lunch brunch, zondag lunch, zondag brunch, Hoek van Hollandij hebben een ruim assortiment aan broodjes en beleg, zowel zoet als hartig. Zelfgemaakte rosbief en een assortiment aan kaas en salades, dit alles geeft u een uitstekende keuze voor uw brunch. Naast broodjes vindt u bij The Bing ook warme ei- en vleesmaaltijden zoals bijvoorbeeld warme beenham met honingsaus. Voor euro 5,- kunt u naast het buffet ook een visplateau krijgen met onder andere gerookte makreel en brado.

Dranken zijn beschikbaar voor een kleine vergoeding of voor slechts euro 10,- kunt u een onbeperkt drankarrangement krijgen van twee uur. Hierbij hebben we een breed aanbod van onder meer koffie, thee of fris, maar ook tapbier of de huiswijnen. Kosten nog moeite worden gespaard voor uw lunch of brunch op zondag. Met een schitterend uitzicht op het strand verzorgt The Bing voor u een lunch op zondag die niet snel zal worden vergeten.

De omgeving

Zzondaglunch, zondagbrunch, brunch op zondag, lunch op zondag, lunch aan zee, brunch aan zee, lunchen aan zee, brunchen aan zee, zondag lunch brunch, zondag lunch, zondag brunch, Hoek van Hollandoals u zou verwachten heeft u bij uw brunch bij The Bing een goed uitzicht op het strand en op zondag is dat geen uitzondering. Vanaf ons terras kunt u heerlijk zitten eten in de frisse zeelucht en na een wandeling op het strand staat bij ons de warme chocolademelk klaar voor u zodat u meteen na het uitwaaien bij ons kan aanschuiven voor de brunch op zondag. Op het strand zelf zijn af en toe zelfs zeehonden te zien, evenals de schepen in de verte in de waterwegen.

Reserveer voor lunch brunch zondag

Ezondaglunch, zondagbrunch, brunch op zondag, lunch op zondag, lunch aan zee, brunch aan zee, lunchen aan zee, brunchen aan zee, zondag lunch brunch, zondag lunch, zondag brunch, Hoek van Hollanden geweldige lunch of brunch op zondag reserveren kan telefonisch via: 0174 – 38 40 48 of online. U kan in uw reservering voor de brunch op zondag al aangeven of u gebruik wil maken van extra’s zoals een drankarrangement of visplateau.

Het is altijd mogelijk om bij ons binnen te lopen voor de lunch tussen 11:00 en 13:00 op zondag maar zonder reservering kunnen we geen garantie geven dat er plaats is.

Reserveer nu voor een onvergetelijke lunch of brunch op zondag in Hoek van Holland.

Routebeschrijving lunch brunch zondag, The Bing, Hoek van Holland

Restaurant Hoek van Holland

The Bing, restaurant Hoek van Holland, is de hele week geopend, mocht het weer wat minder zijn kan het voorkomen dat wij wat eerder sluiten. Neem gerust contact op

Naast heerlijke lunch brunch zondag is dit restaurant in Hoek van Holland ook getipt als trouwlocatie en feestlocatie!