The Bing, Beachclub Hoek van Holland strand

Beachclub Hoek van Holland, beachclub, Hoek van Holland, tips, strand, zee, uitgaanDe Beachclub Hoek van Holland, neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina of instagram pagina.

Hier plaatsen wij veel foto’s en zijn de laatste nieuwtjes te vinden. Zoals bijvoorbeeld wanneer de zeehonden gesignaleerd zijn. ‘Like’ en volg ons dus vooral!

Naast heerlijk genieten en feesten bij Beachclub The Bing is er veel te doen in Hoek van Holland! Beachclub The Bing werkt veel samen met het VVV kantoor Hoek van Holland. Ontdek Hoek van Holland, de enthousiaste medewerkers van het VVV hebben veel leuke tips, wandel- en fietstochten!

Aan te raden is het atlantikwal-museum dat op loopafstand te vinden is. Onder begeleiding van een gids geweldige ervaringen opdoen in de duinen direct achter ons. De gidsen weten alles te vertellen over de vele bunkers, schuttersputjes en je ziet zelfs het prikkeldraad nog uit de grond komen!

Ook zeer aan te raden is de watertaxi door een van de grootste haven van Nederland! Bewonder de grote schepen, de imposante Maeslantkering en de indrukwekkende Maasvlakte. Je komt zelfs een kolonie zeehonden tegen! Enorm leuk als uitje in combinatie met een van onze barbecue arrangementen.

Nog meer uitjes rondom Beachclub Hoek van Holland? Vraag het ons gerust.

Weetjes strand Hoek van Holland

Weten welke schepen er op dit moment langsvaren en binnenkomen in de Waterweg? Klik hier..

Wist u dat er voor kleine kinderen SOS polsbandjes beschikbaar zijn zodat zij sneller terug gevonden kunnen worden?

The Bing is rolstoel toegankelijk en beschikt over een ruime invalidentoilet, maar wist u dat er gratis strandrolstoelen zijn te gebruiken?

Hondenbeleid strand

Uw hond is welkom op het strand van Hoek van Holland. Ook bij Beachclub The Bing zijn honden welkom en in het restaurant en op het terras toegestaan.

Meer informatie over het Honden-uitlaat-beleid Hoek van Holland strand en een plattegrond van het losloop gebied, klik hier..

Partners en goede relaties beachclub Hoek van Holland

Landal Beach villa’s Hoek van Holland

Overnachten op het strand? Dat kan sindskort bij Landal Beach in Hoek van Holland. Op loopafstand van Beachclub The Bing. Wij werken veel samen en leveren onder andere de barbecue’s, gourmetstellen en bieden samen dinerarrangementen aan. Strandvilla boeken? Klik hier..

De surfschool

Beachclub The Bing werkt veel samen met de surfschool in Hoek van Holland. Zij verzorgen samen met ons onder meer bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en activiteiten voor groepen.


surfcampshoekvanholland.nl
surfuitje.nl

The Bing, de beachclub Hoek van Holland strand