flip flops

Kortingsactie op alle borrels, feesten & partijen

 

Beachclub The Bing heeft hele mooie en voordelige winterse acties!

Speciale actie: van 1 oktober t/m 1 maart geven wij korting op de totaalofferte voor alle feesten, partijen, bruiloften en borrels! Voor zowel bedrijven als particulieren. 

Het hele jaar door Gratis parkeren!!

Korting op trouwen, feesten en partijen

Beachclub The Bing is het hele jaar geopend! Dus ook in de herfst en in de winter! Het restaurant is dan weer omgetoverd naar een warme en gezellige winterindeling met grote loungebanken binnen en natuurlijk staan ook de haarden en de vele kaarsjes weer aan.

Het strand en de duinen in Hoek van Holland hebben een mooie uitstraling in deze periode. Vooral ons uitzicht op de zee en het strand is dan echt spectaculair.

Voor verjaardagen, partijen, (bedrijfs-)feesten, en bruiloften feesten buiten het seizoen hebben wij een geweldige actie! Daarnaast kunnen wij buiten het seizoen ook het strandpaviljoen exclusief, zonder enige zaalhuur, tot jouw beschikking stellen. Ook voor feesten met kleinere gezelschappen!

Kortingsactie: van 1 oktober t/m 1 maart geven wij korting op de totale offerte!

Dat geldt voor alle arrangementen, feesten, partijen en zelfs op de offertes voor bruiloften en trouwen aan zee. Dus voor elk budget trouwen, maar ook voor verjaardagen, bedrijfsfeesten, kerstborrel en nieuwjaarsborrels! Voor alle mogelijkheden klik hier.

Met een strak budget trouwen? Bij Beaclub The Bing kan dat! Klik hier voor meer informatie over winterse bruiloften.

Impressie

Voor een impressie van een van onze eerdere feestavonden neem een kijkje bij onze foto’s. Ook op onze facebookpagina staan veel foto’s van feesten en partijen en hoe het paviljoen in de herfst en winter is aangekleed en ingedeeld.

Daarnaast kan je de locatie alvast verkennen met onze 360 graden fototour.

Parkeerfaciliteiten, gratis 

Het strand van Hoek van Holland is goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen: 1.250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter bij het strandpaviljoen geparkeerd worden. Parkeren bij ons op het strand is gratis!

Routebeschrijving The Bing, Hoek van Holland.

Offerte voor jouw feest, borrel of budget trouwen?

Heb je al een globaal beeld van hoe jouw feestavond of winterbruiloft eruit komt te zien? Mail deze gerust naar info@thebing.nl  dan kunnen wij alvast een eerste vrijblijvende offerte voor jou maken en vervolgens een afspraak inplannen om de mogelijkheden verder te bespreken.

U kunt uw aanvraag ook indienen via ons aanvraagformulier. Natuurlijk kan je altijd contact opnemen als je nog vragen hebt of kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking om de sfeer te proeven en de locatie te leren kennen.

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen