Kindvriendelijk restaurant Hoek van Holland, kinderen eten gratis!

Kindvriendelijk restaurant, kindvriendelijk restaurant Hoek van Holland, kinderen gratis, kinderen eten gratis, Hoek van Holland, strand, kindermenu, kindergerecht gratis, kinderhoek, springkussenUnieke actie op het strand van Hoek van Holland, bij Beachclub The Bing!

Uit eten met de kinderen duur?

Bij The Bing kunnen kinderen gratis eten!! Al jaren de enige aan de hele kust van Nederland.

Waarom? Een dagje strand moet vooral leuk blijven!

Kindvriendelijk restaurant Hoek van Holland

Kindvriendelijk restaurant, kindvriendelijk restaurant Hoek van Holland, kinderen gratis, kinderen eten gratis, Hoek van Holland, strand, kindermenu, kindergerecht gratis, kinderhoek, springkussenDe service van ons personeel en uitstraling van Beachclub The Bing spreken eigenlijk al vanzelf.

Als geweldige erkenning hebben we een eervolle vermelding gekregen in het magazine ‘Linda’ en zijn door het tijdschrift ‘Ouders van Nu’ uitgeroepen tot kindvriendelijk restaurant Hoek van Holland.

Natuurlijk kunnen de kinderen ook lekker ravotten en spelen. Naast een groot springkussen, klimrek, speelhoek buiten hebben wij een speelhoek binnen met speelgoed en kleurplaten voor als het wat slechter weer is.

Beachclub The Bing is zeer toegankelijk voor kinderwagens en hebben een kindverschoonplank en een magnetron voor ouders. Genoeg opgeschept, laat de kinderen het zelf ontdekken!!

Onze kinderactie, kindergerecht gratis

Normaal kost een kindergerecht € 6, maar deze is gratis bij het nemen van een hoofdgerecht door een van de ouders!

Kindvriendelijk restaurant, kindvriendelijk restaurant Hoek van Holland, kinderen gratis, kinderen eten gratis, Hoek van Holland, strand, kindermenu, kindergerecht gratis, kinderhoek, springkussen

Reserveren of contact

Reserveren? Klik hier..

Of geïnteresseerd in het vieren van een kinderfeestje, stranduitje of andere activiteit? Vind hier onze contactgegevens, maar ook informatie over parkeren, het honden uitlaat beleid op het strand en het actuele weer.

Neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina voor veel en de laatste foto’s, filmpjes, leuke acties & nieuwtjes.

Tot snel in het meest kindvriendelijk restaurant Hoek van Holland