flip flops

Kerst bij Beachclub The Bing

Een kerst aan zee is bijna even mooi als een witte kerst maar wat is er nou nog mooier dan een witte kerst aan zee! Bij Beachclub The Bing nemen wij alle zorgen uit handen als het gaat om het voorbereiden van een kerstbrunch of kerstdiner. Elk jaar met kerst is Beachclub The Bing weer optimaal versiert in kerstsfeer. Samen met familie genieten van heerlijk eten en geweldige wijnen tijdens de mooiste dagen van het jaar.

Kerstbrunch

Op eerste en tweede kerstdag verzorgen wij een heerlijke kerstbrunch. De kerstbrunch bij Beachclub The Bing heeft voor ieder wat wils en speciaal voor kerst pakken wij extra uit. Voor de kinderen is er genoeg ruimte om te spelen en wie weet worden zij ook deze kerst weer verrast. Tijdens de brunch kan de gehele familie genieten van al het lekkers dat we deze kerst weer vers voor jullie hebben bereid. De Kerstbrunch is vanaf 11.30 uur met een uiterlijke inloop tot 12.00 uur. De kerstbrunch inclusief dessertbuffet kost 22,50 per persoon. Inclusief een 2 uur drankarrangement zijn de kosten 32,50 per persoon. Voor kinderen tussen de 5 – 12 jaar kost de kerstbrunch 10,00 (inclusief drankarrangement 16,00) en voor kinderen tot 5 jaar is de kerstbrunch 3,00.

Kerstdiner

Het kerstdiner bij Beachclub The Bing overtreft ieder jaar weer de verwachtingen van iedereen. Het kerstdiner wordt ver van tevoren al samengesteld om de beste ingrediënten tijdig in te kopen. Wij proberen altijd de balans te houden tussen een traditioneel en modern kerstdiner. Hierdoor kunnen we garanderen dat er voor ieder familielid wel iets lekkers tussen zit. Het diner wordt door onze twee chef-koks medio november bekend gemaakt, hier kan altijd naar gevraagd worden bij een reservering. Op eerste kerstdag is het kerstdiner vanaf 17.30 uur met een uiterlijke inloop tot 19.30 uur. Op tweede kerstdag is het kerstdiner vanaf 17.00 uur met inloop tot 19.00 uur. Wij hebben tijdens deze dagen verschillende arrangementen:

  Prijs, p.p:    
Luxe 4-gangen kerstdiner 42,50    
Luxe 6-gangen kerstdiner

  • Zowel de 4-gangen als 6-gangen zijn vegetarisch mogelijk
57,50    
Feestelijk glas champagne

3,5 uur drankarrangement

 7,50

16,00

   
Kinderen tussen de 5 – 12 jaar, die niet aan het gangen diner mee doen, krijgen een feestelijk 4-gangen kinderdiner  17,50    
Kinderen 5-12 jaar drankarrangement

Kinderen tot 5 jaar drankarrangement

 7,50

 

3,00

Ons drankarrangement bestaat uit: onbeperkt koffie, thee, cappuccino, warme chocomelk, fris, verse jus d’orange, tapbier Brand, tapbier Heineken, binnenlands gedistilleerd en onze huiswijnen.

Reserveren

Reserveren voor de kerstbrunch of kerstdiner is noodzakelijk. Ieder jaar is onze kerstbrunch of kerstdiner al medio begin december volgeboekt. Wees er dus snel bij om ook jouw familie te laten genieten van al het moois dat Beachclub The Bing kan verzorgen tijdens de kerstdagen!

Reserveren kan door te bellen naar 0174 – 38 40 48 of door te mailen naar info@thebing.nl .

Wie weet mogen wij dan met jou samen de kerstdagen vieren.

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen