flip flops

HONDEN WELKOM!

Je stranddag verlengen door na het uitwaaien neer te strijken bij Beachclub The Bing in Hoek van Holland maakt het dagje uit met je hond helemaal compleet. Jullie hond is zowel buiten op ons sfeervolle terras als binnen in onze botanische Beachclub van harte welkom. De bakken met vers water staan klaar voor jullie trouwe viervoeters!

Honden zijn welkom bij Beachclub The Bing 

Uw hond is van harte welkom op het strand van Hoek van Holland en bij Beachclub The Bing en viervoeters zijn dus in ons restaurant toegestaan!

We hebben her en der waterbakken staan, mocht er een leeg zijn spreek ons dan vooral aan! We hebben ook altijd wel tennisballen of werpstokken liggen die zijn blijven liggen. Of vraag naar een Bing Frisbee!

Graag vragen we aan u om tijdens uw bezoek uw hond aangelijnd te houden. Door de speelhoekjes en het springkussen lopen er namelijk ook veel kinderen bij ons. Verder is het vanzelfsprekend dat uw hond geen overlast veroorzaakt voor de andere gasten.

Hondenclubs of hondenverenigingen korting!

Leuke tip, we hebben vaak hondenclubs en verenigingen op bezoek. Voor hen maken we altijd een leuk prijsje of kunnen een gunstig arrangement samenstellen. Voor meer info: info@thebing.nl.

Waar mag mijn hond los lopen op het strand?

Het Honden-uitlaat-beleid strand is / Hond toegestaan strand Hoek van Holland:

 • Van 1 oktober tot 1 mei mogen honden loslopen op het hele strand!
 • Van 1 mei tot 1 oktober zijn honden tussen 09:00 en 19:00 uur niet welkom op het strand direct voor de strandpaviljoens. De grens loopt vanaf de gele radarpost in de duinen tot aan de grens met de gemeente Westland.
 • Daarnaast geldt in de zomer een uitzonderingsgebied en daar mogen de honden ook zomers loslopen. Dat is op strandgedeelte tussen het Verkeersbegeleidingscentrum Rivierkant (startpunt is te herkennen aan de gele radarmast in de duinen) tot en met de Waterweg.
 • Verder mogen geen honden lopen in:
  • het duingebied ten noorden van het slag Stuifkenszand, uitgezonderd de daarin gelegen fietspaden en verharde voetpaden.
  • het duingebied dat is ingesloten door de Hoekse Bosjes, Strandweg, Strandboulevard m.u.v. het voetpad tussen het Kleinzand en de Strandboulevard (bekend als Vinetaduin).
  • het noordelijk deel van de Hoekse bosjes (Sonnewendduin) m.u.v. het voetpad tussen de Schelpweg en de (verlengde) Doornstraat.
 • Zie onderaan een plattegrond ter verduidelijking.

Let op, poep opruimen! Hoge boete 🙁

Uitwaaien op het strand is heerlijk, zeker met de hond die al zijn energie kwijt kan. Let wel op dat u verantwoordelijk bent voor het opruimen van de uitwerpselen van uw viervoeter. Neem dus altijd een zakje mee. Er staan veel vuilnisbakken en anders kunt u deze ook in de afvalcontainer van Beachclub The Bing kwijt.

Hondenbezitters zijn zeer welkom, maar de gemeente is streng. Niet opruimen van hondenpoep betekent een boete van maar liefst € 140. Daarbij heeft de gemeente aangegeven strenger te zullen handhaven. Immers, hondenpoep staat in de top 5 ergernissen in strandbeleving. Beachclub The Bing helpt u dit te herinneren, want we willen toch allemaal een schoon strand en vooral ervan genieten!

Hond toegestaan strand Hoek van Holland, gratis parkeren!

Parkeren op het strand van Hoek van Holland is gratis! U kunt direct bij Beachclub The Bing voor de deur parkeren.

Routebeschrijving The Bing en strand Hoek van Holland..

 

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen