Feestlocatie Rotterdam, Den Haag (regio)

feestlocatie, Feestlocatie Rotterdam, Den Haag e.o., Feestlocatie rotterdam, feestlocatie den haag, feestlocatie den haag en omstreken, feestlocatie rotterdam en omstreken, verjaardagen, bruiloften, bedrijfsuitje, borrel, receptie, Hoek van HollandZoekt u een feestlocatie, Rotterdam, Den Haag of directe omgeving? Wilt u een feest, verjaardag, borrel, jubileum, bruiloft, receptie, personeelsfeest of een andere feestelijke aangelegenheid vieren? Uw feest verdient een feestlocatie die bij u past. Wat is er nou leuker dan uw feest aan een strand te vieren? In dat geval is The Bing wellicht iets voor u!

Ons strandpaviljoen is zeer geschikt voor allerlei soorten feesten, of het nou een meer wat sjiek of formeel feest is, of een gezellig familiefeest met kinderen, een barbecue of een beachvolleybaldag; de mogelijkheden zijn oneindig om bij ons uw feest tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

De mooiste feestlocatie van Zuid Holland

feestlocatie, Feestlocatie Rotterdam, Den Haag e.o., Feestlocatie rotterdam, feestlocatie den haag, feestlocatie den haag en omstreken, feestlocatie rotterdam en omstreken, verjaardagen, bruiloften, bedrijfsuitje, borrel, receptie, Hoek van HollandBeachclub The Bing in Hoek van Holland ligt aan een van de mooiste stranden van Nederland en is goed bereikbaar als feestlocatie. Rotterdam (via A20) of Den Haag (via A4) of een andere plaats in de regio, je bent zo bij ons!

Ons strandpaviljoen heeft een prettige gastvrije ambiance waar het altijd gezellig is, zeker door het waanzinnige uitzicht op de Noordzee. Bij The Bing voltrekt ieder feest zich in een sfeervolle ambiance aan het zeewater.

Uw feest kan desgewenst gedeeltelijk in de buitenlucht plaatsvinden. Wij bieden een feestlocatie met ruimte, waar u tot rust komt en extra energie krijgt door de prettige combinatie van zon, zee, wind en zand. Wat ook tot de mogelijkheden behoort bij uw feest zijn sfeer verhogende elementen als bijvoorbeeld; fakkels, vuurkorven en activiteiten op het strand. Wie ons strandpaviljoen nog niet kent adviseren wij om op deze website een kijkje te nemen middels de 360-graden foto-rondleiding, zo krijg u direct een goede indruk van onze feestlocatie.

Ook bruiloften behoren tot de mogelijkheden

feestlocatie, Feestlocatie Rotterdam, Den Haag e.o., Feestlocatie rotterdam, feestlocatie den haag, feestlocatie den haag en omstreken, feestlocatie rotterdam en omstreken, verjaardagen, bruiloften, bedrijfsuitje, borrel, receptie, Hoek van HollandOns strandpaviljoen is erkend als officiële trouwlocatie. Ideaal dus als u in Hoek van Holland of vanuit steden als Rotterdam of Den Haag een niet-alledaagse feestlocatie wilt hebben. In The Bing zelf of desnoods op het strand. Wie meer informatie wil hebben over een huwelijksfeest in ons strandpaviljoen kan via de site onze speciale trouwbrochure opvragen.

Wij hebben een eigen cateringafdeling in huis, die op uw feest voor de inwendige mens zorgt, variërend van kleine hapjes tot meergangendiners. The Bing is goed bereikbaar per auto en er zijn maar liefst 1.250 parkeerplekken op een loopafstand. Daarnaast kan er ook direct bij onze feestlocatie geparkeerd worden.

Ook feestgangers met kinderen zijn bij The Bing aan het goede adres; wij zijn door het tijdschrift Ouders Van Nu aangemerkt als ‘zeer kindvriendelijk’. Kinderen hebben het bij ons zowel binnen als buiten goed naar hun zin op ons grote klimrek en speelkussen. Zowel binnen als buiten kan verwarmd worden.

Zoekt u nog naar een geschikte feestlocatie in de regio Rotterdam – Den Haag?

feestlocatie, Feestlocatie Rotterdam, Den Haag e.o., Feestlocatie rotterdam, feestlocatie den haag, feestlocatie den haag en omstreken, feestlocatie rotterdam en omstreken, verjaardagen, bruiloften, bedrijfsuitje, borrel, receptie, Hoek van HollandAls u nog aan het zoeken bent naar een geschikte feestlocatie in Hoek Van Holland of in de regio’s Rotterdam of Den Haag dan is het natuurlijk mogelijk om bij ons langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking onder het genot van een drankje, zodat u de sfeer kunt proeven en de locatie kan verkennen. Neem direct contact met ons op.

The Bing in Hoek Van Holland is een prachtige feestlocatie waar vele feestgangers uit onder meer de regio’s Rotterdam of Den Haag een goede tijd hebben beleefd! Bent u de volgende?

Nieuwsgierig naar onze arrangementen?

Routebeschrijving Beachclub The Bing, feestlocatie Rotterdam, Den Haag

Geplaatst door Beachclub The Bing Feestlocatie Rotterdam, Den Haag

Hoek van Holland trouwlocatie bruiloftFeestlocatie Rotterdam, Den Haag en omstreken
Beachclub The Bing Hoek van Holland: Misset Terras top 100, nr 16 in top 100 Beste Horeca Nederland en nr. 6 Beste Strandpaviljoen Zuid Holland

Getipt als bijzondere trouwlocatie en feestlocatie Rotterdam, Den Haag!

Beachclub The Bing, Zeekant 81 (1e links), 3151 HW Hoek van Holland

0174 38 40 48

info@thebing.nl