Verjaardag vieren

Verjaardag vieren op het strand van Hoek van Holland ! Heel het jaar door: GRATIS parkeren !

Verjaardag vieren, of een mooi jubileum te vieren?

Hverjaardag, verjaardag vieren, jubileum, barbecue, bbq, strand, Hoek van Holland, barbecue, strandfeest, borrel, verjaardagsfeest, viereneerlijk met vrienden en familie uw verjaardag vieren op het strand en een geweldig uitzicht op de zee en golven.

Van gezellige borrel tot heerlijke barbecue of zelfs een geweldige feestavond. Als unieke feestlocatie op het strand van Hoek van Holland, bieden wij veel leuke arrangementen aan voor elke verjaardag en jubileum en voor elk budget!

We hebben al vele mooie verjaardagsfeesten en jubilea mogen faciliteren, zowel voor kleine als grote gezelschappen. Het leuke aan ons terras zijn de vele verschillende hoekjes en makkelijk af te sluiten terrasdelen, waardoor een verjaardag vieren met kleinere gezelschappen ook een zeer exclusief karakter heeft.

verjaardag, verjaardag vieren, jubileum, barbecue, bbq, strand, Hoek van Holland, barbecue, strandfeest, borrel, verjaardagsfeest, vierenVoor de kinderen is er ook genoeg vertier! We hebben op ons zijterras een groot springkussen staan, een speelhoek voor de allerkleintjes binnen en buiten. Eigenlijk zien we meestal dat zij hun energie altijd wel kwijt kunnen door te spelen in de duinen of op het strand.

Voor kinderen hanteren wij aangepaste prijzen en kunnen voor hen zelfs een apart kinderbarretje of kinderbuffetje maken. Zelfs een complete snoeptafel!

Voor verjaardagsfeesten en jubilea bieden wij de volgende arrangementen aan:

Natuurlijk zijn combinaties ook mogelijk, bijvoorbeeld eerst gezellig borrelen en daarna genieten van een barbecue. Of eerst lekker barbecuen en een borrel of feestavond er achteraan. Wij kunnen altijd een offerte op maat maken!

Wverjaardag, verjaardag vieren, jubileum, barbecue, bbq, strand, Hoek van Holland, barbecue, strandfeest, borrel, verjaardagsfeest, viereninterkorting verjaardag vieren

Op verjaardagen en jubilea tussen 1 oktober en 1 maart geven wij een korting van maar liefst 20%!

Klik hier voor meer informatie over onze kortingsactie.

Deze korting is ook van toepassing combinatie met een diner, barbecue of grillbuffet vooraf.

Impressie verjaardag vieren

Voor een impressie van een van onze eerdere verjaardagsfeesten en jubilea, neem een kijkje bij onze foto’s. Ook op onze facebookpagina staan veel foto’s van feesten en partijen.

Daarnaast kunt u de locatie alvast verkennen met onze 360 graden fototour.

Pverjaardag, verjaardag vieren, jubileum, barbecue, bbq, strand, Hoek van Holland, barbecue, strandfeest, borrel, verjaardagsfeest, vierenarkeerfaciliteiten voor uw feestavond

Heel het jaar door is parkeren gratis! Het strand van Hoek van Holland is goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen: 1.250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter bij het strandpaviljoen geparkeerd worden. In de winter is het parkeren gratis! Meer informatie over de route en het parkeerbeleid op het strand van Hoek van Holland, klik hier…

Routebeschrijving feestlocatie The Bing, Hoek van Holland

Offerte verjaardag vieren op het strand?

Heeftverjaardag, verjaardag vieren, jubileum, barbecue, bbq, strand, Hoek van Holland, barbecue, strandfeest, borrel, verjaardagsfeest, vieren u al een globaal beeld van hoe uw verjaardag of jubileum eruit komt te zien? Mail deze gerust naar info@thebing.nl en wij kunnen alvast een eerste vrijblijvende offerte voor u maken en vervolgens een afspraak inplannen om de mogelijkheden verder te bespreken.

U kunt uw aanvraag ook indienen via ons aanvraagformulier. U kunt in het tekstvak uw wensen aangeven (tijden, aantal personen en eventueel andere wensen), dan gaan wij direct aan de slag voor een eerste offerte!

Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen als u nog vragen heeft of kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking om de sfeer te proeven en de locatie te leren kennen.