Personeelsfeest, uw evenement op maat

Personeelsfeest of personeelsuitje op het strand van Hoek van Holland ! Gratis parkeren !

Personeelsfeest of strandfeest, maatwerk

personeelsfeest, personeelsfeesten, evenementen, op maat, uniek feest, bijzonder feest, feest op maat, unieke feestlocatie, exclusieve feestlocatieGeen evenement, strandfeest of personeelsfeest is hetzelfde!

We bieden veel arrangementen aan, maar van grote tot kleine feesten is maatwerk vaak wenselijk en eigenlijk vanzelfsprekend. Bij Beachclub The Bing in Hoek van Holland is er altijd ruimte voor speciale wensen voor een onvergetelijk personeelsfeest.

Denk aan mooie themafeesten, maar ook bijzondere bedrijfsfeesten, unieke personeelsfeesten of te gekke strandfeesten. Al dan niet in combinatie met een barbecue of met een activiteit zoals een beachvolleybaltoernooi.

We kunnen een complete dag en avond verzorgen, zoals bijvoorbeeld het aanleveren artiesten, show- of promogirls, sushibar of oesterman/vrouw, crazy piano’s, maar ook diverse strandactiviteiten. Bent u met een hele grote groep en wilt u graag weten wat er mogelijk is of op gebied van entertainment? Wij hebben veel ervaring en kunnen u hierbij assisteren en adviseren.

Zowel grote als kleinere feesten en evenementen kunnen binnen in het paviljoen of buiten op terras of in een combinatie van beide gehouden worden.

personeelsfeest, personeelsfeesten, evenementen, op maat, uniek feest, bijzonder feest, feest op maat, unieke feestlocatie, exclusieve feestlocatieNaast deze mogelijkheden beschikt Beachclub The Bing over verschillende terrassen en heeft daarnaast een groot strandterras van 900 m2. Dit strandgedeelte kan bij het feest betrokken worden en indien gewenst door middel van een tent (deels) overkapt en al dan niet verwarmd worden. The Bing verzorgt in dat geval het vergunningstraject.

Natuurlijk zijn ideeën en wensen voor verdere aankleding, decoraties of voor een bepaald thema voor uw personeelsfeest altijd bespreekbaar.

We hebben als evenementenlocatie zeer veel ervaring in het organiseren en faciliteren van grote personeelsfeesten, evenementen, festivals en concerten. Van beveiliging tot grote podia’s, vuurwerkshows en in samenwerking met cateraars. Geen vraag is ons te gek en kunnen uw evenement geheel op maat aanbieden!

Contact voor maatwerk personeelsfeestpersoneelsfeest, personeelsfeesten, evenementen, op maat, uniek feest, bijzonder feest, feest op maat, unieke feestlocatie, exclusieve feestlocatie

Wilt u uw feestavond helemaal naar wens invullen? Wij zijn een professionele partner en zorgen tot in detail voor een succesfeest!

Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dat kan ook per mail: info@thebing.nl of via ons contactformulier.

Beachclub The Bing is als evenementen- en feestlocatie het hele jaar geopend. We bieden vanaf 1 oktober tot 1 maart, voor feesten en evenementen, een korting van 20% aan op onze eigen producten (eten en drinken)

Impressie evenementenlocatiepersoneelsfeest, personeelsfeesten, evenementen, op maat, uniek feest, bijzonder feest, feest op maat, unieke feestlocatie, exclusieve feestlocatie

Voor een impressie, neem een kijkje bij onze foto’s. Ook op onze facebookpagina staan veel foto’s van feesten en partijen.

Daarnaast kunt u de locatie alvast verkennen met onze 360 graden fototour.

Parkeerfaciliteiten evenementenlocatie
personeelsfeest, personeelsfeesten, evenementen, op maat, uniek feest, bijzonder feest, feest op maat, unieke feestlocatie, exclusieve feestlocatie

Parkeren is het hele jaar door GRATIS. Het strand van Hoek van Holland is goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen: 1.250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter bij het strandpaviljoen geparkeerd worden en is de locatie zeer toegankelijk voor externe cateraars, artiesten en podiumbouwers.

Eventuele touringcar bussen kunnen tot direct aan het paviljoen rijden.

Routebeschrijving evenementenlocatie The Bing

 

Beachclub The Bing Hoek van Holland: Misset Terras top 100, nr 16 in top 100 Beste Horeca Nederland en nr. 6 Beste Strandpaviljoen Zuid Holland