Borrel organiseren of een Feestje of uitje?

Borrel organiseren op het strand van Hoek van Holland, feestje met uitzicht op zee ! Gratis parkeren !

Uitje, feestje of borrel organiseren

Bborrel organiseren, feest organiseren, strand, feestje organiseren, organiseren, uitje, Hoek van Holland, receptie, personeelsfeest, personeelsdag, personeelsuitje, high tea, high wine, bedrijfsuitjeeachclub The Bing staat voor een ultiem strandgevoel! Een heerlijk toegankelijke sfeer en vooral veel gezelligheid, lachen en lol.

Een heerlijk wijntje of biertje in je hand terwijl de zon schijnt en tegelijk het ruizen van de zee horen. Voor elke groepsgrootte, soort gezelschap en elk budget organiseren wij een leuke dag of avond vol genieten.

Wij doen alles voor een te gek feest, overdag of ‘s avonds.

Zin in een feestje, borrel organiseren,of iets anders leuks op het strand?

Beachclubborrel organiseren, feest organiseren, strand, feestje organiseren, organiseren, uitje, Hoek van Holland, receptie, personeelsfeest, personeelsdag, personeelsuitje, high tea, high wine, bedrijfsuitje The Bing ligt op een van de mooiste stranden van Nederland en is zeer geschikt voor het geven van een feestje in een mooie en heerlijke ambiance.

Denk aan borrels, receptie’s, high tea’s of actieve, sportieve en avontuurlijke uitjes, maar ook voor een heerlijke barbecue. Natuurlijk zowel op ons mooie terras of binnen in ons warme interieur. Kortom, een ideale feestlocatie met uitzicht op zee en dat het hele jaar door!

Naast een gave feestavond, bieden wij ook diverse arrangementen voor overdag:

Voor een actieve dag of invulling werkt The Bing als feestlocatie samen met verschillende enthousiaste en professionele activiteitenbureau’s. Zodat wij een breed aanbod van actieve, sportieve en avontuurlijke strand- en wateractiviteiten kunnen bieden. Denk bijvoorbeeld aan een cocktailworkshop, beachvolleybal, blokarten en brandingsraften etc.

Winterkorting op borrel organiseren!

Bborrel organiseren, feest organiseren, strand, feestje organiseren, organiseren, uitje, Hoek van Holland, receptie, personeelsfeest, personeelsdag, personeelsuitje, high tea, high wine, bedrijfsuitjeeachclub The Bing is het hele jaar door geopend. Op bovenstaande arrangementen tussen 1 oktober en 1 maart geven wij een korting van maar liefst 20%! Dus ook in de winter genieten van een spectaculair uitzicht op een woeste zee.

Deze korting is ook geldig voor een borrel organiseren voor de kerst en nieuwjaarsborrel.

Klik hier voor meer informatie over onze kortingsactie.

borrel organiseren, feest organiseren, strand, feestje organiseren, organiseren, uitje, Hoek van Holland, receptie, personeelsfeest, personeelsdag, personeelsuitje, high tea, high wine, bedrijfsuitjeImpressie strandtent Hoek van Holland

Voor een impressie neem een kijkje bij onze foto’s. Ook op onze facebookpagina staan veel foto’s.

Daarnaast kunt u de locatie alvast verkennen met onze 360 graden fototour.