flip flops

Stranduitje, bedrijfsuitje, activiteiten, sport en spel

Beachclub The Bing in Hoek van Holland biedt geweldige en originele stranduitjes voor groepen, collega’s, vrienden, families en vrijgezellen!

Van sportief, avontuurlijk tot heerlijk samen genieten! Naast het heerlijke strandgevoel en de lekkere drankjes die wij serveren, bieden wij leuke strandactiviteiten aan voor een onvergetelijk stranduitje. Gratis parkeren!!

Stranduitje, voor ieder wat wils

Samen lol maken en genieten, dat is waar het om draait. Denk bijvoorbeeld aan zelf zeebaarsvissen en deze daarna zelf grillen op de barbecue. Of heb je het liever wat sportiever? Dan zijn rafting, beachvolleybal, surfen, yoga en zelfs blokarten, ook hele leuke opties. Ook als je nog even met elkaar wat dieper in het glaasje wilt kijken dan kan The Bing ook faciliteren in een high beer of een high wine?

Bekijk de vele mogelijkheden van onze arrangementen voor een te gek vrijgezellenfeest, zowel indoor als outdoor.

Wij bieden onderstaande sportieve, actieve en creatieve arrangementen aan vanaf 20 personen.

Wat te doen als het slecht weer is?

Vanaf 20 personen zijn er alternatieven bij slecht weer of geen wind. Het evenementenbureau neemt 2 dagen van te voren alles nog met jullie door, ook de eventuele alternatieven.

Op het moment dat er voor een buitenactiviteit wordt gekozen kan er in overleg, bij slecht weer, voor een alternatieve indoor-activiteit in dezelfde prijsklasse worden gekozen. Er is voor iedereen een gepast alternatief bij slecht weer!

Klik hier voor het weer in Hoek van Holland.

Zeebaarsvissen

Zeebaarsvissen is nieuw binnen het assortiment van Beachclub The Bing. Direct vanaf de pier in Hoek van Holland, op loopafstand van Beachclub The Bing kan deze gezellige activiteit plaats vinden. Je hoeft deze dag niets mee te nemen. Wij zullen je voorzien van onze nieuwste hengeluitrusting en materialen (hengel, molen, vislijn, kunstaas, lood enz). Je krijgt een uitgebreide uitleg van een zeer ervaren zeebaarsvisser. Binnen 4 uur ben jij en je gezelschap een volleerd zeebaarsvisser. Na het vissen kunnen jullie lekker, samen genieten van een barbecue of borrel bij Beachclub The Bing.

Starttijden zeevissen vanaf mei: 07.00 uur / 11.00 uur / 15.00 uur / in overleg ook in de avond mogelijk.

Zeebaarsvissen & Culinair

Na het zeebaarsvissen kunnen jullie samenkomen bij Beachclub The Bing voor een voor een gezellige lunchborrel of een sfeervolle barbecue.

Wil je een offerte aanvragen, stuur dan een mail naar  info@thebing.nl.

Blokarten

Blokarten is de nieuwe naam voor strandzeilen ook wel landzeilen genoemd. De naam blokarten komt van het merk ‘Blokarts”. Dit merk heeft de sport zeilen toegankelijk gemaakt voor iedereen. Blokarten is geen lastige sport om te beoefenen, je stapt in de kart en na een korte introductie scheur je als professionele zeiler over het land heen! Blokarten zijn makkelijk bestuurbaar en voor zowel jong als oud leuk om te beoefenen. Je zal worden begeleid door een professioneel blokart team die iedereen het tot in de puntjes uit legt en ervoor zorgt dat je na een kwartiertje een pro-zeiler bent!

Stap in de kart en laat je meeslepen door de wind, span het zeil en ga steeds sneller op jouw tempo. Hoor de wind langs je oren suizen en geniet van de heerlijke frisse zeelucht. Ideaal om er met vrienden, familie of collega’s een leuk dagje van te maken!

Voor het blokarten (strandzeilen) zijn we afhankelijk van het getij (laagtij voor een hard en breed strand) en natuurlijk de wind. Neem dus op tijd contact op om te bespreken op welke dagen en tijdstippen het getij gunstig is om te blokarten. Of kijk hier voor de getijden.

De duur van het blowkarten is 1 uur  waarbij je met zijn tweetjes 1 blokart deelt. Er zijn maximaal 10 blokarts beschikbaar. Bij groepen groter dan 20 personen is een combinatie met powerkiten een leuke optie, zie combideal! Deze combideal is natuurlijk ook mogelijk bij kleinere groepen.

Blokarten & Culinair

Voor of na het blokarten kunnen jullie samenkomen bij Beachclub The Bing voor een voor een lunch, gezellige borrel of een sfeervolle barbecue.

Wil je een offerte aanvragen, stuur dan een mail naar  info@thebing.nl.
Voor aanvullende voorwaarden blokarten klik hier

 

GPS tocht door de duinen

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Was je vroeger weg van spoorzoekertje spelen? Dan is een GPS tocht helemaal wat voor jou! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een GPS –tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein. Nadat we verzamelt hebben in de strandtent en er verschillende teams gemaakt zijn krijgen jullie een korte maar bondige uitleg over het gebruik van de GPS-apparatuur. We starten pas met de tocht indien de captains vertrouwd zijn met het apparaat.

Bij de start ontvangt ieder team de coördinaten aan de hand van een mapje en kan de tocht beginnen. In dat mapje staan niet alleen de coördinaten maar ook de vragen die bij de tocht behoren. Teambuilding, communicatie en een beetje creativiteit behoren tot de benodigde vaardigheden om de tocht tot een succes te volbrengen.

Hoek van Holland was onderdeel van de door Hitler aangelegde Atlantik Wall. Daardoor beschikt Hoek van Holland over talloze bunkers welke uit de Tweede Wereldoorlog stammen. Tijdens deze tocht kom je langs een aantal van deze bunkers met bijbehorende opdrachten. Vervolgens ga je verder door de bossen en duinen met de verschillende opdrachten en vragen. De tocht eindigt met een grote boeren beachgolf-course. Sla jij een hole-in-one?
Welk team bereikt als snelste de eindbestemming en heeft de meeste punten gescoord na het beantwoorden van de vragen? Uiteraard is er voor de winnaars een beloning!!

GPS tocht & Culinair

Voor of de GPS tocht kunnen jullie samenkomen bij Beachclub The Bing voor een voor een lunch, borrel of een sfeervolle barbecue.

Wil je een offerte aanvragen, stuur dan een mail naar  info@thebing.nl.

Brandingsraften

Omdat wij in Nederland veel water hebben maar geen wildwater rivieren gaan we deze spectaculaire sport op zee beoefenen. Een uitje waar je niet bang moet zijn voor een beetje water en waarbij je een unieke beleving aangaat samen met je team.

Voordat je de strijd met de branding aangaat krijg je een duidelijke instructie van een ervaren Rafter. Daarna is het tijd voor het aantrekken van de wetsuits. Is iedereen klaar voor dit avontuur? Gewapend met een peddel en de raft ren je de woeste branding in. Natuurlijk moeten we als team ervoor zorgen dat iedereen goed in de raft zit, en geloof ons, zo makkelijk is dit nog niet en het levert meestal lachwekkende momenten op. Maximaal 8 personen per boot.

Om de branding te verslaan is teamwork een must, de telling… links, rechts, links, rechts worden al snel als ritme gebruikt. Aan het einde laten jullie je aanspoelen om bij te komen van de strijd met de branding.

Een stoere activiteit die het uiterste van jullie vergt, maar na afloop bijkomen met een lekker drankje en is een barbecue echt verdiend.

Durven jullie deze uitdaging aan?

Brandingsraften & Culinair

Na het brandingsraften kunnen jullie samenkomen bij Beachclub The Bing voor een lunch, borrel of een sfeervolle barbecue.

Wil je een offerte aanvragen, stuur dan een mail naar  info@thebing.nl.

Expeditie Robinson

Op deze dag verruil je de luie bureaustoel voor zand tussen je tenen. Een echt stranduitje op het strand van Hoek van Holland. Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen tijdens diverse “proeven”. Tijdens deze proeven is het niet alleen van belang dat je goed presteert, want ook je teamgenoten kun je beter te vriend houden.

Er volgt namelijk een stemronde tijdens de eilandraad. In deze stemronde brengen alle teamleden “anoniem” een positieve stem uit voor één van de andere teamleden, deze stemmen leveren punten op die later van belang zijn om in de finale de ultieme Robinson te worden!

Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement. Durft jij met jouw team de uitdaging aan? Dan zult jij een brede basis nodig hebben. De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen,  kracht en geluk zijn essentieel om de verschillende proeven te winnen. Er wordt altijd gewerkt in teamverband waarbij 1 persoon de leiding zal nemen bij een proef! Misschien ben jij wel de ware leider van Expeditie Robinson!

Na een dag waar je op de proef bent gesteld, waarin de teamgeest voortdurend wordt getest, bepaalt de jury door  middel van een eilandraad, welk team de expeditie het best heeft doorstaan. Scoort jouw team hoog op de uitdagingen?

Onderdelen expeditie robinson:

 • Team Flag, teamvlag maken
 • Liaan trekken
 • Constrution Quist, XXL Jenga
 • Shoot the Cannibal, XXL katapult bouwen
 • Waterchallenge (water goten race, hierbij wordt u niet nat)
 • Puzzle + mind quits ( XXL tangram, toren van hanoi, Babylon puzzle, kokosnoot toren)
 • Mind your stap (Hindernis baan met zoals obstakels evenwicht balk, primitief vuur maken)
 • Prijsuitreiking met een beker

Alle bovenstaande onderdelen worden uitgevoerd. Competitiegericht, creatief, teambuilding en sportief!

Expeditie Robinson & Culinair

Na Expeditie Robinson kunnen jullie samenkomen bij Beachclub The Bing voor een voor een lunch, borrel of een sfeervolle barbecue.

Wil je een offerte aanvragen, stuur dan een mail naar  info@thebing.nl.

Powerkiten

Lekker een dagje uitwaaien op het strand langs het water? Powerkiten is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van strand en wind. Er wordt gebruik gemaakt van Nasawings en matrassen in alle soorten en maten.

We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes! De vliegers hebben we in alle soorten en maten. Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen en grotere voor de mensen die de kracht van de wind zelf willen ervaren. Iedereen kan zelf bepalen met wat voor vlieger hij of zij wilt vliegeren. In deze 2 uur leren wij iedereen vliegeren op het strand van Hoek van Holland!

Wanneer je eenmaal de powerkite onder controle hebt kunnen we zelfs al proberen een sprong te maken! Of wil je liever wat competitie, een wedstrijd over het strand tegen jouw collega! Liever vliegeren op techniek?

Test hoe goed jouw techniek is met bepaalde spelvormen. Wie maakt de grootste sprong of wie bereikt als eerste slepend de finish?

Powerkiten & Culinair

Na het powerkiten kunnen jullie samenkomen bij Beachclub The Bing voor een voor een lunch, borrel of een sfeervolle barbecue.

Wil je een offerte aanvragen, stuur dan een mail naar  info@thebing.nl.
Voor aanvullende voorwaarden powerkiten klik hier

Beachvolleybal

Lekker op het strand met een mooi uitzicht op zee en of het zonnetje nou schijnt of niet, je hebt altijd een hoop plezier. Beachvolleybal is een super leuke sportieve activiteit voor jong en oud. Lekker met elkaar de strijd aangaan. Beachvolleybal brengt altijd dat kleine beetje extra vechtlust in je naar boven.

Trouwens wist je dat…

 • Je ook je hoofd en voeten mag gebruiken?
 • Zowel lange als korte mensen voordelen hebben bij dit spel?
 • Er na zeven punten van helft gewisseld wordt?
 • Elke punt telt, ook als je niet aan het serveren bent?

Volleybal & Culinair

Voor, tijdens en na het volleyballen kunnen jullie lekker bij Beachclub The Bing genieten van een lunch, borrel of een sfeervolle barbecue.

Wil je een offerte aanvragen, stuur dan een mail naar  info@thebing.nl.

Surfen

Hou je van de zee en van een sportieve uitdaging? Neem dan een verfrissende duik in de wereld van het surfen! Het leuke is dat golfsurfen bij ons geschikt is voor iedereen! Het tempo wordt namelijk afgestemd op jullie! Zodra we zien dat je iets onder de knie begint te krijgen gaan we een stapje verder.

Tijdens een stranduitje samen surfen is 100% FUN!! We hebben een speciale surfleraar die alleen jullie groepje les geeft.

Meenemen: zwemkleding, handdoek(en), warme trui of zonnebrandcrème en een plastic tas voor je natte kleding. Wij hebben de boards en wetsuits.

Surfen & Culinair

Na het surfen kunnen jullie samenkomen bij Beachclub The Bing voor een voor een gezellige lunch, borrel of een sfeervolle barbecue.

Wil je een offerte aanvragen, stuur dan een mail naar  info@thebing.nl.

Zeskamp

Bent je op zoek naar een competitief en spectaculair uitje waarbij je terug gaat in de tijd van het wel bekende Sterrenslag. Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Er wordt een competitie georganiseerd met meerdere teams welke allen de 6 onderdelen tegen verschillende tegenstanders afleggen.

Een team kan alleen winnen als zij onderling goed samenwerken, er volledig voor gaan en de juiste tactiek hebben. Het team dat steeds het beste samenwerkt, communiceert en de beste strategie bepaalt zal de meeste punten in de wacht slepen en aan het eind van het zeskamp met de Master Cup naar huis gaan. Welk team wint en mag zich een jaar lang de winnaar voelen?

Een leuk uitje voor groepen of een familiedag. ’s Middags ga je de strijd aan op het strand en ’s avonds sluit je af met een gezellige borrel of barbecue.

Wij hebben een groot scala aan diverse spelen zodat het zeskamp makkelijk aangepast kan worden aan het weer, omgeving of doelgroep.

Zeskamp spellen

Het zeskamp bestaat uit onderdelen variërend in sport en spel zoals:
Beachvolleybal/ Beach soccer/ Knotshockey/ Hindernisbaan + vuurmaken/ Skippybalrace/ Reuze Jenga XL/ Flingo/ Tug of war/ Waterrace/ Mega twister (5×5 meter)/ Katapult bouwen/ Lacrosse/ Bamboe toren/ Vuur maken/ Ultimate frisbee/ Beachtennis

Zeskamp & Culinair

Na de zeskamp kunnen jullie samenkomen bij Beachclub The Bing voor een voor een lunch, borrel of een sfeervolle barbecue.

Wil je een offerte aanvragen, stuur dan een mail naar  info@thebing.nl.

Archery shoot out

Wat is Archery Shoot out nou precies? Shoot out is een mix tussen paintball en trefball. De pijl bestaat uit een zacht kussen ook wel LARP pijlen genoemd, hierdoor kan je zonder echte schade op elkaar  richten en toch voor een echte Robin Hood spelen.

Samenwerken staat voorop bij shoot out, probeer samen met je team alle doelen zo snel mogelijk om te schieten zonder geraakt te worden door je tegenstander! Schiet jij met je team alle doelen om? Dan winnen jullie de Archery wars a-tag!!!

Archery & Culinair

Na de archery shoot out kunnen jullie samenkomen bij Beachclub The Bing voor een voor een gezellige lunchborrel of een sfeervolle barbecue.

Wil je een offerte aanvragen, stuur dan een mail naar  info@thebing.nl.

 

Zandsculpturen workshop

Met dit stranduitje ontdek je weer even helemaal het kind in jezelf. De workshop zandsculpturen of simpel gezegd zandkastelen bouwen is een leuke activiteit waarin we beginnen met het kiezen van een “thema van de dag”. Hierna krijgt ieder team een instructie- en schetsformulier om met het gehele team tot een mooi ontwerp te komen, echte teambuilding dus!

Nadat iedere groep een goed concept bedacht (en geschetst) heeft gaan we daadwerkelijk beginnen met het sculpturen. Je gaat aan de gang met de “fundering” die goed moet staan om vervolgens “zandcement” te gaan maken van zeewater en zand. Er zal moeten worden samengewerkt om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen. Gaan jullie voor een groot en hoog bouwwerk of toch liever de lange uitgestrekte variant. Hoe meer zandcement hoe groter en uitdagender jullie sculptuur wordt.

Daarna met klein materiaal snijden, plamuren, etc. om zo de puntjes op de i te zetten. In deze workshop leren we iedereen de kneepjes van het vak aan en zullen de mooie sculpturen uiteindelijk beoordeeld worden door een interne of externe “deskundige” jury, waarna een leuke prijsuitreiking zal volgen!

Zandsculpturen bouwen & Culinair

Na de zandsculpturen bouwen kunnen jullie samenkomen bij Beachclub The Bing voor een lunchborrel of een sfeervolle barbecue.

Wil je een offerte aanvragen, stuur dan een mail naar  info@thebing.nl.

Genieten & kletsen

Heerlijk bijkletsen of gezellig samen barbecueën of borrelen? Niet alle stranduitjes hoeven actief of sportief te zijn. We bieden diverse geniet-arrangementen aan, zoals:

 • Een high tea arrangement met een mix van lekkere zoete en hartige hapjes en leuke theekannetjes met heerlijke thee. Voor grotere gezelschappen kunnen wij de high tea in een buffetvorm presenteren. Dat ziet er altijd erg spectaculair uit en creëert ook wat dynamiek.
 • Een high wine arrangement met een karaf wijn naar keuze per persoon en genieten van heerlijke antipasti hapjes of van onze bekende carpaccio op grote schalen (mix ook mogelijk bij meer dan 2 personen)
 • De mannen zullen waarschijnlijk meer feeling hebben met een high beer. Maak kennis met 4 speciaalbieren, allen met totaal verschillende bewerkingen van hop, mout en de werking van gist. Brand Up, Brugse Zot en twee verschillende trappisten bieren. Hierbij hoort natuurlijk ook wat lekkers: een bitterplateau.
 • Zelf al een een dag- of avondprogramma en op zoek naar een mooie locatie om gezellig samen te eten. Kom dan genieten van één van onze barbecues  of meergangen menu een ultiem strandgevoel.

 

Veiligheid en verzekering

Een (sportieve) activiteit moet vooral leuk blijven, toch kan het voorkomen dat er incidenten gebeuren. Zeker het blokarten is een serieuze sport waar hoge snelheden mee gehaald kunnen worden. Volg ten alle tijden de aanwijzingen en instructies van de instructeurs en begeleiders op, zij zijn professioneel, ervaren en werken volgens de normen van de IKO / (H)ALO. Zo is uw veiligheid volledig gewaarborgd. Zij zijn opgeleid en zijn bekend met eventuele risico’s die de activiteiten met zich meebrengen. Het activiteitenbureau dat het blokarten verzorgt is in het bezit van het veiligheidskeurmerk Sport Institute Europe.

Zoals verteld, besteed Beachclub The Bing alle (outdoor-) activiteiten uit en worden verzorgd door een professioneel activiteiten- of evenementenbureau. Voor eventuele ongevallen of schades tijdens de activiteiten is deze derde partij verantwoordelijk en zijn verzekerd voor eventuele incidenten. Hoewel de opdrachtbevestiging en facturatie veelal via Beachclub The Bing volgt, is het activiteitenbureau aansprakelijk. Zij verzorgen de activiteit, bezitten de kennis en zijn verzekerd. Natuurlijk zullen wij bemiddelen in contactgegevens en in communicatie.

 

Vanzelfsprekend gaan alcohol en drugs niet samen met dergelijke activiteiten! Gebruik van alcohol vooraf en tijdens het programma is in verband met verzekeringstechnische redenen en veiligheid ten strengste verboden. Het evenementenbureau neemt geen enkele verantwoordelijkheid en kunnen niet aansprakelijk worden gesteld indien de deelnemers vooraf alcohol hebben genuttigd of tijdens het programma nuttigen. Het evenementenbureau heeft het recht om deelname aan het programma te weigeren aan deelnemers waarvan geconstateerd wordt dat zij vooraf alcohol hebben gebruikt, overigens zonder dat de deelnemers dan recht hebben op restitutie van betaalde gelden.

Voor onze algemene voorwaarden, klik hier.


Bereikbaarheid Beachclub The Bing

Parkeren is gratis! Beachclub The Bing is goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen: 1.250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter bij het strandpaviljoen geparkeerd worden.

Routebeschrijving feestlocatie The Bing, Hoek van Holland

 

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen