Stranduitje, activiteiten, sport, spel & specials

Stranduitje in Hoek van Holland ! Gratis parkeren !

Stranduitje – het hele jaar doorstranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteiten

Voor een leuk stranduitje met groepen, de hele familie, vriendenclub of collega’s staat Beachclub The Bing altijd klaar.

Naast het heerlijke strandgevoel en de lekkere drankjes die wij serveren, bieden wij leuke strandactiviteiten aan voor een onvergetelijk stranduitje of uitstapje.

Stranduitje, voor ieder wat wils

Samen lol maken en genieten. Wat te denken van bijvoorbeeld zeebaarsvissen. Liever sportiever? Van rafting, beachvolleybal t/m surfen, yoga en blokarten. Gave combinatie’s zoals een powerkiten of expeditie robinson. Of met elkaar cocktailmixen, bierproeverij of high tea, high wine? Eigenlijk voor ieder wat wils!

Voor bedrijven en als bedrijfsuitje hebben wij een aparte pagina met prijzen exclusief btw, klik hier..

Bekijk de vele mogelijkheden, uitleg en prijzen (incl. btw) van onze arrangementen voor een te gek stranduitje, zowel indoor als outdoor:

Avontuurlijke uitjes:

Actieve uitjes:

Expeditie Robinson – hot- Powerkiten
Blokarten, strandzeilen – hot – Beachgolf, boeren golf op het strand
GPS tocht door de duinen, nachtdropping Archery Shoot out, mix paintbal & trefbal -new-
Wie is de rat – wie is de mol Cocktailworkshop
Brandingsraften Yoga workshop
Zeebaarsvissen – new – Poker workshop
Beachvolleybal Zeskamp
Surfen Liever een combinatie? kijk bij onze combi deals

 Creatieve uitjes:

Schilderworkshop Zandsculpturen workshop
Cocktailworkshop

 Combi deals:

Leuke combinatie van 2 activiteiten
Blokarten en powerkiten GPS tocht en powerkiten
Expeditie Robinson en powerkiten Expeditie Robinson en beachvolleybal
Zandsculpturen en powerkiten Expeditie Robinson en GPS tocht

 Genieten en kletsen:

 Opties:

High tea Drankarrangement
High wine Hapjes
High beer Veiligheid en verzekering bij incidenten 
Barbecue Uitje boeken, offerte aanvragen?

Wat te doen als het slecht weer is?

Vanaf 10 personen zijn er alternatieven bij slecht weer of geen wind. Het evenementenbureau neemt 2 dagen van te voren alles nog met u even door, ook de eventuele alternatieven.

Op het moment dat er voor een buitenactiviteit wordt gekozen kan er in overleg, bij slecht weer, voor een alternatieve indoor-activiteit in dezelfde prijsklasse worden gekozen. Er is voor iedereen een gepast alternatief bij slecht weer!

Zeebaarsvissen, nieuw!!

stranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteitenDirect vanaf de pier in Hoek van Holland, op loopafstand van Beachclub The Bing. Je hoeft deze dag niets mee te nemen. Wij zullen je voorzien van onze nieuwste hengeluitrusting en materialen (hengel, molen, vislijn, kunstaas, lood enz). Je krijgt een uitgebreide uitleg van een zeer ervaren zeebaarsvisser. Binnen 4 uur ben jij en je gezelschap een volleerd zeebaarsvisser. Na het vissen lekker samen genieten van een barbecue of borrel bij Beachclub The Bing.

Starttijden zeevissen: 07.00 uur / 11.00 uur / 15.00 uur / in overleg ook in de avond mogelijk.

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een geslaagd stranduitje:

vanaf mei: Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Zeebaarsvissen (4 uur), met lunch en drankarrangement 6 uur € 68,50 5 personen
Zeebaarsvissen (4 uur), met hapjes en borrelarrangement 6 uur € 63,50 5 personen
Zeebaarsvissen (4 uur), met speciaal-bierarrangement (high beer met hapjes) 6 uur € 72,50 5 personen
Zeebaarsvissen (4 uur), met barbecue en drankarrangement 6 uur € 81,00 10 personen
Zeebaarsvissen (4 uur), in combinatie met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 7 uur € 88,50 10 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75

Boek hier om te gaan zeevissen als stranduitje.

Terug naar boven..

Blokarten

stranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteitenBlokarten is de nieuwe  naam voor strandzeilen ook wel landzeilen genoemd. De naam blokarten komt van het merk ‘Blokarts”. Dit merk heeft de sport zeilen toegankelijk gemaakt voor iedereen.

Blokarten is geen lastige sport om te beoefenen, je stapt in de kart en na een korte introductie scheer je als professionele zeiler over het land heen!

Het blokarten is makkelijk handelbaar voor iedereen, jong oud sportief of gewoon voor de gezelligheid.

Je zal worden begeleid door een professioneel blokart team die iedereen het tot in de puntjes uit legt en ervoor zorgt dat je na een kwartiertje een pro-zeiler bent!

Stap in de kart en laat je meeslepen door de wind, span het zeil en ga harder en steeds harder. Hoor de wind langs je oren suizen en geniet van de heerlijke frisse zeelucht.

Ideaal om met vrienden, familie of collega’s  een leuk dagje van te maken!

Voor het blokarten (strandzeilen) zijn we afhankelijk van het getij (laagtij voor een hard en breed strand) en natuurlijk de wind. Neem dus op tijd contact op om te bespreken op welke dagen en tijdstippen het getij gunstig is om te blokarten. Of kijk hier voor de getijden.

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een super stranduitje:

Blokarten:

Duur is 1 uur waarbij je met z’n tweetjes 1 blokart deelt. Er zijn maximaal 10 blokarts beschikbaar. Bij groepen groter dan 20 personen is een combinatie met powerkiten een leuke optie, zie combideal! Deze combideal is natuurlijk ook mogelijk bij kleinere groepen.

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Blokarten (1 uur), met borrel en hapjes arrangement 3 uur € 43,50 2 tot 5 personen
Blokarten (1 uur), met borrel en hapjes arrangement 3 uur € 40,50 6 tot 10 personen
Blokarten (1 uur), met barbecue en drankarrangement 3 uur € 58,00 6 tot 10 personen
Blokarten (1 uur), met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 4 uur € 65,50 6 tot 10 personen
Korting bij 10 tot 30 personen, p.p. -/- € 2,00 10 tot 30 personen
Combideal blokarten en powerkiten  v.a. 2 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75

Het blokarten besteden wij uit aan een professioneel activiteitenbureau dat voorzien is van het veiligheidskeurmerk Sport Institute Europe. Zij verlenen professionele begeleiding en werken uitsluitend met het beste materiaal. Voor eventuele ongevallen of schades tijdens de activiteiten is deze derde partij verantwoordelijk en verzekerd voor eventuele incidenten.

Aanvullende voorwaarden bij het blokarten:

 • Drugs/alcohol:
  Gebruik van alcohol vooraf en tijdens het programma is in verband met verzekeringstechnische redenen en veiligheid ten strengste verboden. Het activiteitenbureau neemt geen enkele verantwoordelijkheid en kunnen niet aansprakelijk worden gesteld indien de deelnemers vooraf alcohol hebben genuttigd of tijdens het programma nuttigen. Het activiteitenbureau heeft het recht om deelname aan het programma te weigeren aan deelnemers waarvan geconstateerd wordt dat zij vooraf alcohol hebben gebruikt. Overigens zonder dat de deelnemers dan recht hebben op restitutie van betaalde gelden.
 • De minimale leeftijd is 13 jaar en/of 45kg, aantal personen onder 16 jaar per mail voorafgaand melden.
 • Vrijetijdskleding, handschoenen en dichte schoenen worden aangeraden (Niet verplicht).
 • Eventuele lichamelijke of geestelijke beperking dient u voorafgaande het evenement per mail te vermelden.
 • Deze activiteit is niet mogelijk voor zwangere vrouwen.
 • Het aantal deelnemers kan uiterlijk 1 week van te voren per e-mail worden aangegeven en mag maximaal 10% naar beneden afwijken van het gereserveerde aantal.
 • U bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd beginnen met de activiteit. Wij kunnen helaas niet garanderen dat uitloop mogelijk is i.v.m. andere reserveringen en/of het opkomende getij.
 • Bij slecht weer of onvoldoende wind op de dag zelf zullen wij in overleg een alternatieve activiteit bekijken. 

Boek hier om te gaan blokarten als stranduitje.

Terug naar boven..

GPS tocht door de duinen

stranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteitenBen jij avontuurlijk ingesteld? Was je vroeger weg van spoorzoekertje spelen? Dan is een GPS tocht helemaal wat voor jou! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een GPS –tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein. Nadat we verzameld hebben in de strandtent en er verschillende teams gemaakt zijn krijgen jullie een korte maar bondige uitleg over het gebruik van de GPS-apparatuur. We starten pas met de tocht indien de captains vertrouwd zijn met het apparaat.

Bij de start ontvangt ieder team de coördinaten aan de hand van een mapje en kan de tocht beginnen. In dat mapje staan niet alleen de coördinaten, maar ook de vragen die bij de tocht behoren. Teambuilding, communicatie en een beetje creativiteit behoren tot de benodigde vaardigheden om de tocht tot een succes te volbrengen.

Hoek van Holland was onderdeel van de door Hitler aangelegde Atlantik Wall. Daardoor beschikt Hoek van Holland over talloze bunkers welke stammen uit de Tweede Wereldoorlog. Tijdens deze tocht kom je langs een aantal van deze bunkers met bijbehorende opdrachten. Vervolgens ga je verder door de bossen en duinen met de verschillende opdrachten en vragen. De tocht eindigt met een grote boerenbeachgolf-course. Sla jij een hole in one?

Welk team bereikt als snelste de eindbestemming en heeft de meeste punten gescoord na het beantwoorden van de vragen? Uiteraard is er voor de winnaars een beloning!!

Dropping “By night”

Maak het spannender door in de avond schemer of zonsondergang in het donker een GPS-dropping uit te voeren. Het navigeren zal moeilijker worden. Bepaalde plekken zijn helemaal donker, gelukkig zit er op de GPS verlichting. Probeer nu nog maar de weg terug te vinden!

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een geslaagd stranduitje:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
GPS tocht (2 uur), met borrel en hapjes 4 uur € 33,50 10 personen
GPS toch by night (3 uur), met borrel en hapjes 5 uur € 38,50 10 personen
GPS tocht (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur € 51,00 10 personen
GPS tocht (2 uur), met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 5 uur € 58,50 10 personen
Korting bij 20 personen, p.p. -/- € 2,50 20 personen
Korting bij 50 personen, p.p. -/- € 5,00 50 personen
Korting bij 70 personen, p.p. -/- € 7,50 70 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75

Boek hier om samen een GPS tocht door de duinen te volgen als stranduitje.

Terug naar boven..

Brandingsraften

stranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteitenOmdat wij in Nederland heel veel water hebben maar geen wildwater rivieren gaan we deze spectaculaire sport op zee beoefenen. Een uitje waar je niet bang moet zijn voor een beetje water en waarbij je een unieke beleving aangaat samen met je team.

Voordat je de strijd met de branding aangaat krijg je een duidelijke instructie van een ervaren Rafter. Daarna is het tijd voor het aantrekken van de wetsuits. Is iedereen klaar voor dit avontuur? Gewapend met een peddel en de raft ren je de woeste branding in. Natuurlijk moeten we als team ervoor zorgen dat iedereen goed in de raft zit, en geloof ons, zo makkelijk is dit nog niet en het levert meestal lachwekkende momenten op. Maximaal 8 personen per boot.

Om de branding te verslaan is teamwork een must, de telling… links, rechts, links, rechts worden al snel als ritme gebruikt. Aan het einde laten jullie je aanspoelen om bij te komen van de strijd met de branding.

Een stoere activiteit die het uiterste van jullie vergt, maar na afloop bijkomen met een lekker drankje en is een barbecue echt verdiend.

Durven jullie deze uitdaging aan?

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een wild stranduitje:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Brandingsraften (2 uur), met borrel en hapjes 4 uur € 43,50 12 personen
Brandingsraften varen (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur € 61,00 12 personen
Brandingsraften varen (2 uur), met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 5 uur € 68,50 12 personen
Korting bij 20 personen, p.p. -/- € 2,50 24 personen
Korting bij 50 personen, p.p. -/- € 5,00 36 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75

Boek hier om samen door de branding te raften als stranduitje.

Terug naar boven..

Expeditie Robinson

stranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteitenOp deze dag verruil je de luie bureaustoel voor zand tussen je tenen. Een echt stranduitje op het strand van Hoek van Holland.

Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen tijdens diverse “proeven”. Tijdens deze proeven is het niet alleen van belang dat je goed presteert, want ook je teamgenoten kun je beter te vriend houden.

Er volgt namelijk een stemronde tijdens de eilandraad. In deze stemronde brengen alle teamleden “anoniem” een positieve stem uit voor één van de andere teamleden, deze stemmen leveren punten op die later van belang zijn om in de finale de ultieme Robinson te worden!

Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.

Durft u met uw team de uitdaging aan? Dan zult u een brede basis nodig hebben. De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen,  kracht en geluk zijn essentieel om de verschillende proeven te winnen.

De kracht van expeditie Robinson is ervoor te zorgen dat er altijd iemand in het team kan uitblinken op 1 van de verschillende proeven. Er wordt altijd gewerkt in Teamverband waarbij 1 persoon de leiding zal nemen, bij een proef! Misschien bent u wel de ware leider van Expeditie Robinson!

Na een dag waar u vol op de proef bent gesteld, waarin de teamgeest voortdurend wordt getest, bepaalt de jury door  middel van een eilandraad, welk team de expeditie het best heeft doorstaan. Scoort uw team hoog op de uitdagingen?

Onderdelen expeditie robinson:

 • Team Flag, teamvlag maken
 • liaantrekken
 • Constrution Quist, XXL Jenga
 • Shoot the Cannibal, XXL katapult bouwen
 • Waterchallenge (water goten race, hierbij wordt u niet nat)
 • Puzzle + mind quits ( XXL tangram, toren van hanoi, Babylon puzzle, kokosnoot toren)
 • Mind your stap (Hindernis baan met zoals obstakels evenwicht balk, primitief vuur maken)
 • Prijsuitreiking met een beker

Alle bovenstaande onderdelen worden uitgevoerd. Competitiegericht, creatief, teambuilding en Sportief!

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een avontuurlijk stranduitje:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Robinson (2 uur), met borrel en hapjes 4 uur € 36,00 10 personen
Robinson (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur € 53,50 10 personen
Robinson (2 uur), met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 5 uur € 61,00 10 personen
Korting bij 25 personen, p.p. -/- € 2,50 25 personen
Korting bij 50 personen, p.p. -/- € 5,00 50 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75

Boek hier om samen een robinson challenge aan te gaan als stranduitje.

Terug naar boven..

Wie is de rat (mol)?

stranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteitenLeer uw collega’s op een andere manier te leren kennen, bij dit evenement mag iedereen namelijk ongestraft liegen en bedriegen. Nadat we verzameld hebben in de strandtent en er verschillende teams gemaakt zijn krijgen jullie een korte maar bondige uitleg over het ‘wie is de rat (mol).

Na de uitleg van het spel de teams op pad. Er zijn verschillende uitdagende opdrachten, waarbij er punten voor het team te verdienen zijn. Elk team zal proberen om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Alleen zal “de rat (mol)” proberen de boel te saboteren en het punten aantal zo laag mogelijk proberen te houden.

Na elk onderdeel moet iedereen aangeven wie “de mol” zou kunnen zijn. En ook hier zijn weer punten mee te verdienen.

Bij de start ontvangt ieder team de coördinaten  en het spel beginnen.  Teambuilding, communicatie en een beetje creativiteit behoren tot de benodigde vaardigheden om de tocht tot een succes te volbrengen.

Onderweg zullen de instructeurs u opvangen voor 2 a 3 teambuilding opdrachten.

Als finale spel zullen we eindigen met de Boeren Beachgolf

Erg populair is het boerengolfen ofwel beachgolf. In de tocht is er een groot parcours van 5 holes op het strand of in een duinpan, waarbij in zo min mogelijk slagen het boeren golfparcours moet worden aflegt.

Uiteraard is er voor de winnaars / de rat een beloning!!

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een mysterieus stranduitje:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Ratten (2 uur), met borrel en hapjes 3 uur € 38,50 15 personen
Ratten (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur € 61,00 15 personen
Ratten (2 uur), met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 5 uur € 63,50 15 personen
Korting bij 25 personen, p.p. -/- € 2,50 25 personen
Korting bij 50 personen, p.p. -/- € 5,00 50 personen
Meerkosten luxe barbecue €6,75

Boek hier om samen een team challenge aan te gaan als stranduitje.

Terug naar boven..

Yoga workshop

stranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteitenErg leuk en zeker enorm ontspannen activiteit als stranduitje is onze yoga workshop op het strand. De yogales vindt plaats op het strand in het zand en zorgt ervoor dat je even alles om je heen vergeet en tot rust kan komen.

Hoewel, eerlijk gezegd wordt er ook altijd enorm veel gelachen.

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een geslaagd en zen-stranduitje:

Van april t/m oktober Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Yoga workshop (1 uur), met healty lunch en smoothy en consumptie koffie, cappuccino, thee 2 uur € 22,50 10 personen
Yoga workshop (1 uur), met borrel en hapjes arrangement 3 uur € 23,50 10 personen
Yoga workshop (1 uur), met high tea arrangement 2,5 uur € 27,50 10 personen
Yoga workshop (1 uur), met high wine arrangement 2,5 uur € 31,50 10 personen

Boek hier om samen een yoga workshop te volgen als stranduitje.

Terug naar boven..

Cocktailworkshop

stranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteitenBij een stranduitje hoort een drankje! En wat is er nou leuker dan je eigen cocktails shaken? Beachclub The Bing heeft een leuke cocktail workshop voor groepen en gezelschappen.

Onder leiding van een professionele cocktailshaker wordt de basis van cocktails en  het shaken uitgelegd, enkele voorbeeld cocktails gemaakt en uiteindelijk gaat u zelf  aan de slag om twee perfecte cocktails te mixen (ook non-alcohol mogelijk).

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een gaaf Tom Cruise-stranduitje:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Cocktailworkshop (1,5 uur), met borrel en hapjes arrangement 3 uur € 36,50 10 personen
Cocktailworkshop (1,5 uur), met barbecue en drankarrangement 3,5 uur € 56,00 10 personen
Cocktailworkshop (1,5 uur), met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 4,5 uur € 63,50 10 personen
Meerkosten luxe barbecue, p.p. € 6,75

Boek hier om samen een cocktailworkshop te volgen als stranduitje.

Terug naar boven..

Poker workshop

pokerworkshop, strand, Hoek van Holland, pokerenHeerlijk bluffen en een pokerface opzetten. Met collega’s of vrienden een avondje pokeren onder begeleiding en speluitleg van een professionele croupier.

Het pokertoernooi op het strand is toegankelijk voor iedereen van beginner tot gevorderd.

 

Het toernooi is inclusief:

 • Gastheer / Professionele dealers
 • Croupiers in pak aan iedere pokertafel
 • Tips & trics
 • Toernooi tafels dus geen kleedje!
 • Pokerchips
 • Prijzen voor de winnaars
 • Spelbegeleiding tijdens het toernooi!
januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Poker workshop (2 uur), met drankarrangement en hapjes 2 uur € 31,00 20 personen
Poker workshop (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur € 58,50 20 personen
Poker workshop (2 uur), met hapjes, barbecue en drankarrangement 4 uur € 61,00 20 personen
Korting bij 50 personen, p.p. -/- € 5,00 50 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75

Boek hier om samen een poker workshop te volgen als stranduitje.

Terug naar boven..

Powerkiten

stranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteitenLekker een dagje uitwaaien op het strand langs het water? Powerkiten is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van strand en wind. Er wordt gebruik gemaakt van Nasawings en matrassen in alle soorten en maten.

We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes! De vliegers hebben we in alle soorten en maten. Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren. Iedereen kan zelf bepalen met wat voor vlieger hij of zij wilt vliegeren. In deze 2 uur leren wij iedereen vliegeren op het strand van Hoek van Holland!

Wanneer je eenmaal de powerkite onder controle hebt kunnen we zelfs al proberen een sprong te maken! Of wil je liever wat competitie, een wedstrijd voor laten slepen over het strand tegen uw collega! Liever vliegeren op techniek?

Test hoe goed uw techniek is met bepaalde spelvormen. Wie maakt de grootste sprong of wie bereikt als eerste slepend de finish?

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een actief stranduitje:

Januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Powerkiten (2 uur), met borrel en hapjes arrangement 4 uur € 36,00 10 personen
Powerkiten (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur € 53,50 10 personen
Powerkiten (2 uur), met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 5 uur € 61,00 10 personen
Korting bij 20 personen, p.p. -/- € 2,50 20 personen
Korting bij 50 personen, p.p. -/- € 5,00 50 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75

Aanvullende voorwaarden bij het powerkiten:

 • De minimale leeftijd voor de deelnemer is 8 jaar. Wanneer de deelnemer jonger is dan 16 jaar dient u dit voorafgaande het evenement per mail te vermelden.
 • Vrijetijdskleding en dichte schoenen worden aangeraden (niet verplicht).
 • Eventuele lichamelijke of geestelijke beperking dient u voorafgaande het evenement per mail te vermelden.
 • Deze activiteit is niet mogelijk voor zwangere vrouwen.
 • Het aantal deelnemers kan uiterlijk 1 week van te voren per e-mail worden aangegeven en mag maximaal 10% naar beneden afwijken van het gereserveerde aantal.
 • U bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd beginnen met de activiteit. Wij kunnen helaas niet garanderen dat uitloop mogelijk is i.v.m. andere reserveringen en/of het opkomende getij.
 • Bij slecht weer of onvoldoende wind op de dag zelf zullen wij in overleg een alternatieve activiteit bekijken. 

Boek hier om samen te powerkiten als stranduitje.

Terug naar boven..

Boeren beachgolf

stranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteitenMaak kennis met de inmiddels mateloos populaire sport boerengolf ! En deze keer niet standaard in een weiland vol met koeien, maar lekker op het strand! Dit maakt boeren beach golf tot de ideale (zomer)sport. Zon, zee, strand en… golf, de ideale combinatie voor een leuke dag uit!

Na een korte uitleg over hoe je boerengolf moet spelen kan je aan de slag. Natuurlijk maak je gebruik van de speciale golf club en de speciale bal. Er is op het strand een parcours uitgezet met verschillende ‘holes’ die jouw skills als echte boerengolfer zullen testen. Ben jij degene die de minste slagen nodig heeft om aan het einde van het parcours te geraken?

Boerengolf is niet alleen een uitdagende sport voor jezelf, maar het is erg leuk om je golf capaciteiten te meten met die van je familie of vrienden! Wil je eindelijk weer eens iets leuks hebben om over te praten op de volgende verjaardag of ben je gewoon toe aan een leuke nieuwe uitdaging? Ga dan boerengolf spelen en laat je overtuigen van deze bijzondere sport!

maart t/m oktober Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Beachgolf (1,5 uur), met borrel en hapjes 3,5 uur € 26,00 25 personen
Beachgolf (1,5 uur), met barbecue en drankarrangement 3,5 uur € 43,50 25 personen
Beachgolf (1,5 uur), met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 4,5 uur € 51,00 25 personen
Korting bij 50 personen, p.p. -/- € 2,50 50 personen
Korting bij 70 personen, p.p. -/- € 5,00 70 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75

Boek hier om samen te beach golfen als stranduitje.

Terug naar boven..

Beachvolleybal

stranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteitenLekker op het strand een mooi uitzicht op zee en of het zonnetje nou schijnt of niet, je hebt altijd een hoop plezier. Beachvolleybal is een super leuke sportieve activiteit voor jong en oud. Lekker met elkaar de strijd aangaan. Beachvolleybal brengt altijd dat kleine beetje extra vechtlust in je naar boven.

Trouwens wist je dat…

 • ons volleybalveld verlicht is en ook ‘s nachts is te gebruiken
 • Je ook je hoofd en voeten mag gebruiken?
 • Er na zeven punten van helft gewisseld wordt?

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een geslaagd en actief stranduitje:

maart t/m oktober Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Volleyballen, onbegeleid, met 2 uur borrel en hapjes arrangement 2 uur € 18,50 5-10 personen
Volleyballen, onbegeleid, met 3 uur borrel en hapjes arrangement 3 uur € 23,50 vanaf 10 personen
Volleyballen, onbegeleid, met barbecue en drankarrangement 2 uur € 36,00 10 personen
Volleyballen, onbegeleid, met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 3 uur € 43,50 10 personen
Meerkosten begeleid beachvolleybal (scheidsrechters etc.). Bij 20 personen, p.p. 2 uur € 15,00 20 personen
Meerkosten begeleid beachvolleybal (scheidsrechters etc.). Bij 50 personen, p.p. 2 uur € 12,50 50 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75

Borg beachvolleybal, per stuk € 25

Boek hier om samen te gaan volleyballen als stranduitje.

Terug naar boven..

Surfenstranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteiten

Tijdens een stranduitje samen surfen is 100% FUN!!
We hebben een speciale, super enthousiaste surfleraar die alleen jullie groepje les geeft.

Meenemen: zwemkleding, handoek(en), warme trui of zonnebrandcreme, plastic tas voor je natte kleding. Wij hebben de boards en wetsuits.

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een surfs up stranduitje:

Van april t/m oktober Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Surfen (3 uur), met borrel en hapjes arrangement 5 uur € 38,50 8 personen
Surfen (3 uur), met barbecue en drankarrangement 5 uur € 56,00 10 personen
Surfen (3 uur), met borrel, hapjesbarbecue en drankarrangement 6 uur € 63,50 10 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75

Boek hier om samen te gaan surfen als stranduitje.

Terug naar boven..

Zeskamp

stranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteitenBent u op zoek naar een competitief en spectaculair uitje waarbij u terug gaat in de tijd van het wel bekende Sterrenslag. Dan hoef u niet meer verder te zoeken. Er wordt een competitie georganiseerd meerdere teams welke allen de 6 onderdelen tegen verschillende tegenstanders afwerken.

Een team kan alleen winnen als zij onderling goed samenwerken, er volledig voor gaan en de juiste tactiek hebben. Het team dat steeds het beste samenwerkt, communiceert en de beste strategie bepaalt zal de meeste punten in de wacht slepen en aan het eind van de 6Kamp met de Master cup Beker naar huis gaan. Welk team wint en mag zich een jaar lang de winnaar voelen?

Een leuk uitje voor groepen of familiedag. ’s Middags ga je de strijd aan op het strand en ’s avonds sluit je af met een gezellige borrel of barbecue.

Wij hebben een groot scala aan diverse spelen, zodat de zeskamp makkelijk aan kunnen passen aan het weer, omgeving of doelgroep.

Zeskamp spellen

De 6 kamp bestaat uit onderdelen variërend in sport en spel zoals:

 • Beachvolleybal
 • Beach soccer
 • Knotshockey
 • Hindernisbaan + vuurmaken
 • Skippybalrace
 • Reuze Jenga XL
 • Flingo
 • Tug of war
 • Waterrace
 • Mega twister (5×5 meter)
 • Katapult bouwen
 • Lacrosse
 • Bamboe toren
 • Vuur maken
 • Ultimate frisbee
 • Beachtennis
maart t/m oktober Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Zeskamp (2 uur), met borrel en hapjes 4 uur € 36,00 10 personen
Zeskamp (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur € 53,50 10 personen
Zeskamp (2 uur), met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 5 uur € 61,00 10 personen
Korting bij 25 personen, p.p. -/- € 2,50 25 personen
Korting bij 50 personen, p.p. -/- € 5,00 50 personen
Korting bij 100 personen, p.p. -/- € 7,50 100 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75

Boek hier om samen te gaan zeskampen als stranduitje.

Terug naar boven..

Archery shoot out

stranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteiten

Wat is Archery Shoot out nou precies?

Shoot out is een mix tussen paintball, trefball. De pijl bestaat uit een zacht kussen ook wel LARP pijlen genoemd, hierdoor kan je zonder echte schade aan elkaar te richten toch voor een echte Robin Hood spelen.

Samenwerken staat voorop bij shoot out, probeer samen met je team alle doelen zo snel mogelijk om te schieten zonder geraakt te worden door je tegenstander!

Schiet jij met je team alle doelen om? Dan winnen jullie de Archery wars a-tag!!!

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Archery (1 uur), met borrel en hapjes 3 uur € 36,00 16 personen
Archery (1 uur), met barbecue en drankarrangement 3 uur € 53,50 16 personen
Archery (1 uur), met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 4 uur € 61,00 16 personen
Korting bij 25 personen, p.p. -/- € 2,50 25 personen
Korting bij 50 personen, p.p. -/- € 5,00 50 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75

Boek hier om als een echte Robin Hood te voelen tijdens je stranduitje.

Terug naar boven..

Zandsculpturen workshop

stranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteitenMet dit stranduitje leer je weer even helemaal het kind in jezelf te ontdekken.

De workshop zandsculpturen of simpel gezegd zandkastelen bouwen is een leuke activiteit waarin we beginnen met het kiezen van een “thema van de dag”. Hierna krijgt ieder team een instructie- en schetsformulier om met het gehele team tot een mooi ontwerp te komen, echte teambuilding dus!

Nadat iedere groep een goed concept bedacht (en geschetst) heeft gaan we daadwerkelijk beginnen met het sculpturen. Je gaat aan de gang met de “fundering” die goed moet staan om vervolgens “zandcement” te gaan maken van zeewater en zand. Er zal moeten worden samengewerkt om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen. Gaan jullie voor een groot en hoog bouwwerk of toch liever de lange uitgestrekte variant. Hoe meer zandcement hoe groter en uitdagender jullie sculptuur wordt.

Daarna met klein materiaal snijden, plamuren, etc om zo de puntjes op de i te zetten.

In deze workshop leren we iedereen de kneepjes van het vak aan en zullen de mooie sculpturen uiteindelijk beoordeeld worden door een interne of externe “deskundige” jury, waarna een leuke prijsuitreiking zal volgen!

Een onverwacht leuk uitje wat bij iedereen in de smaak valt.

Na al dat werken is het tijd voor bijvoorbeeld lekkere hapjes met wat te drinken of een overheerlijke barbecue.

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een creatief stranduitje:

maart t/m oktober Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Zandsculpturen (2 uur), met borrel en hapjes 4 uur € 33,50 20 personen
Zandsculpturen (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur € 51,00 20 personen
Zandsculpturen (2 uur) met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 5 uur € 58,50 20 personen
Korting bij 50 personen, p.p. -/- € 2,50 50 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75

Boek hier om samen zandsculpturen te gaan maken als stranduitje.

Terug naar boven..

Schilderworkshop

stranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteiten

Bent u de nieuwe Picasso?

Samen met je collega’s, vrienden of familie 1 groot schilderij maken is één van onze creatieve activiteiten. Een goede samenwerking is hierbij een vereiste en dus de perfecte manier om aan de slag te gaan met teambuilding.

Het is natuurlijk mogelijk om vooraf te bepalen aan welk thema het schilderij moet voldoen aangezien u dit schilderij mee mag nemen. Zoals hierboven beschreven is het mogelijk om met een grote groep 1 groot schilderij te maken, maar het werken in kleine groepjes behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Samen met een aan de kunstacademie afgestudeerde instructeur ga je met de kwasten en diverse kleuren aan de slag om zodoende je eigen kunstwerk te creëren. En komt je er niet uit, dan zal onze instructeur je natuurlijk op weg helpen!

Een super creatief uitje en ook leuk voor een teambuilding.

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een schilderachtig stranduitje:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Schilderworkshop (2 uur), met borrel en hapjes 4 uur € 33,50 20 personen
Schilderworkshop (2 uur) met high tea arrangement  3,5 uur  € 35,00 20 personen
Schilderworkshop (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur € 51,00 20 personen
Schilderworkshop (2 uur) met borrel, hapjes, barbecue en drankarrangement 5 uur € 58,50 20 personen
Korting bij 50 personen, p.p. -/- € 2,50 50 personen
Korting bij 100 personen, p.p. -/- € 5,00 100 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75

Boek hier om samen te schilderen als stranduitje.

Terug naar boven..

Combi deals

Naast onze losse activiteiten bieden wij een aantal superleuke combinatie deals aan. Dit zijn onze populairste activiteiten, een leuke mix, dagdeel vullend en zullen voor een geweldig stranduitje zorgen!

Combi deals:

Het hele jaar door !!
Blokarten en powerkiten GPS tocht en powerkiten
Expeditie Robinson en powerkiten Expeditie Robinson en beachvolleybal
Zandsculpturen en powerkiten Expeditie Robinson en GPS tocht

Terug naar boven..

Combi deal 1 blokarten en powerkiten

Duur van de activiteiten is 4 uur waarbij blokarten wordt gecombineerd met powerkiten.

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Blokarten & powerkite (2 uur), met borrel en hapjes arrangement 4 uur € 58,50 2 tot 5 personen
Blokarten & powerkite (2 uur), met borrel en hapjes arrangement 4 uur € 54,00 6 tot 10 personen
Blokarten & powerkite (2 uur), met barbecue en drankarrangement 4 uur € 71,50 10 personen
Blokarten & powerkite (2 uur), met borrel, hapjesbarbecue en drankarrangement 5 uur € 79,00 10 personen
Korting bij 25 personen, p.p. -/- € 5,00 25 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75

Het blokarten besteden wij uit aan een professioneel activiteitenbureau dat voorzien is van het veiligheidskeurmerk Sport Institute Europe. Zij verlenen professionele begeleiding en werken uitsluitend met het beste materiaal. Voor eventuele ongevallen of schades tijdens de activiteiten is deze derde partij verantwoordelijk en verzekerd voor eventuele incidenten.

Aanvullende voorwaarden bij het blokarten:

 • Drugs/alcohol:
  Gebruik van alcohol vooraf en tijdens het programma is in verband met verzekeringstechnische redenen en veiligheid ten strengste verboden. Het activiteitenbureau neemt geen enkele verantwoordelijkheid en kunnen niet aansprakelijk worden gesteld indien de deelnemers vooraf alcohol hebben genuttigd of tijdens het programma nuttigen. Het activiteitenbureau heeft het recht om deelname aan het programma te weigeren aan deelnemers waarvan geconstateerd wordt dat zij vooraf alcohol hebben gebruikt. Overigens zonder dat de deelnemers dan recht hebben op restitutie van betaalde gelden.
 • De minimale leeftijd voor blokarten is 13 jaar en/of 45kg. Voor powerkiten geldt 8 jaar. Van te voren laten weten per mail.
 • Vrijetijdskleding, handschoenen en dichte schoenen worden aangeraden (Niet verplicht).
 • Eventuele lichamelijke of geestelijke beperking dient u voorafgaande het evenement per mail te vermelden.
 • Deze activiteit is niet mogelijk voor zwangere vrouwen.
 • Het aantal deelnemers kan uiterlijk 1 week van te voren per e-mail worden aangegeven en mag maximaal 10% naar beneden afwijken van het gereserveerde aantal.
 • U bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd beginnen met de activiteit. Wij kunnen helaas niet garanderen dat uitloop mogelijk is i.v.m. andere reserveringen en/of het opkomende getij.
 • Bij slecht weer of onvoldoende wind op de dag zelf zullen wij in overleg een alternatieve activiteit bekijken. 

Boek hier de combideal blokarten en powerkiten als stranduitje.

Terug naar combi deals…
Terug naar boven..

Combi deal 2 Expeditie Robinson en powerkiten

Duur van de activiteiten is 4 uur waarbij Expeditie Robinson wordt gecombineerd met het stoere powerkiten.

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Expeditie Robinson en powerkiten (4 uur), met borrel en hapjes arrangement 6 uur € 48,50 16 personen
Expeditie Robinson en powerkiten (4 uur), met barbecue en drankarrangement 6 uur € 66,00 16 personen
Expeditie Robinson en powerkiten (4 uur), met borrel, hapjesbarbecue en drankarrangement 6,5 uur € 71,50 16 personen
Korting bij 25 personen, p.p. -/- € 2,50 25 personen
Korting bij 50 personen, p.p. -/- € 5,00 50 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75   

Boek hier de combideal Expeditie Robinson en powerkiten als stranduitje.

Terug naar combi deals…
Terug naar boven..

Combi deal 3 Powerkiten en zandsculpturen

Duur van de activiteiten is 4 uur waarbij powerkiten wordt gecombineerd met zandsculpturen.

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Powerkiten en zandsculpturen (4 uur), met borrel en hapjes arrangement 6 uur € 43,50 16 personen
Powerkiten en zandsculpturen (4 uur), met barbecue en drankarrangement 6 uur € 61,00 16 personen
Powerkiten en zandsculpturen (4 uur), met borrel, hapjesbarbecue en drankarrangement 6,5 uur € 66,50 16 personen
Korting bij 25 personen, p.p. -/- € 2,50 25 personen
Korting bij 50 personen, p.p. -/- € 5,00 50 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75   

Boek hier de combideal powerkiten en zandsculpturen als stranduitje.

Terug naar combi deals…
Terug naar boven..

Combi deal 4 Powerkiten en GPS tocht

Duur van de activiteiten is 4 uur waarbij GPS tocht wordt gecombineerd met powerkiten.

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Powerkiten en GPS tocht (4 uur), met borrel en hapjes arrangement 6 uur € 46,00 16 personen
Powerkiten en GPS tocht (4 uur), met barbecue en drankarrangement 6 uur € 63,50 16 personen
Powerkiten en GPS tocht (4 uur), met borrel, hapjesbarbecue en drankarrangement 6,5 uur € 69,00 16 personen
Korting bij 25 personen, p.p. -/- € 2,50 25 personen
Korting bij 50 personen, p.p. -/- € 5,00 50 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75   

Boek hier de combideal powerkiten en GPS tocht als stranduitje.

Terug naar combi deals…
Terug naar boven..

Combi deal 5 Expeditie Robinson en Beachvolleybal

Duur van de activiteiten is 4 uur waarbij expeditie Robinson wordt gecombineerd met beachvolleybal.

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Expeditie Robinson en beachvolleybal (4 uur), met borrel en hapjes arrangement 6 uur € 43,50 16 personen
Expeditie Robinson en beachvolleybal (4 uur), met barbecue en drankarrangement 6 uur € 61,00 16 personen
Expeditie Robinson en volleybal (4 uur), met borrel, hapjesbarbecue en drankarrangement 6,5 uur € 66,50 16 personen
Korting bij 25 personen, p.p. -/- € 2,50 25 personen
Korting bij 50 personen, p.p. -/- € 5,00 50 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75   

Boek hier de combideal expeditie Robinson en beachvolleybal als stranduitje.

Terug naar combi deals…
Terug naar boven..

Combi deal 6 Expeditie Robinson en GPS tocht

Duur van de activiteiten is 4 uur waarbij expeditie Robinson wordt gecombineerd met een GPS tocht.

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
Expeditie Robinson en GPS tocht (4 uur), met borrel en hapjes arrangement 6 uur € 48,50 16 personen
Expeditie Robinson en GPS tocht (4 uur), met barbecue en drankarrangement 6 uur € 66,00 16 personen
Expeditie Robinson en GPS tocht (4 uur), met borrel, hapjesbarbecue en drankarrangement 6,5 uur € 71,50 16 personen
Korting bij 25 personen, p.p. -/- € 2,50 25 personen
Korting bij 50 personen, p.p. -/- € 5,00 50 personen
Meerkosten luxe barbecue € 6,75   

Boek hier de combideal expeditie Robinson en GPS tocht als stranduitje.

Terug naar combi deals…
Terug naar boven..

Genieten & kletsen

Heerlijk bijkletsen of gezellig samen barbecuen of borrelen? Niet alle stranduitjes hoeven actief of sportief te zijn. We bieden diverse geniet-arrangementen aan, zoals:

 • Een high tea arrangement met een mix van lekkere zoete en hartige hapjes en leuke theekannetjes met heerlijke thee. Voor grotere gezelschappen kunnen wij de high tea in een buffetvorm presenteren. Dat ziet er altijd erg spectaculair uit en creëert ook wat dynamiek.
 • Een high wine arrangement met een karaf wijn naar keuze per persoon en genieten van heerlijke antipasti hapjes of van onze bekende carpaccio op grote schalen (mix ook mogelijk bij meer dan 2 personen)
 • De mannen zullen waarschijnlijk meer feeling hebben met onze bierproeverij. Maak kennis met 4 speciaalbieren, allen met totaal verschillende bewerkingen van hop, mout en de werking van gist. Brand Up, Brugse Zot en twee verschillende trappisten bieren. Hierbij hoort natuurlijk ook wat lekkers: een bitterplateau.
 • Zelf al een een dag- of avondprogramma en op zoek naar een mooie locatie om gezellig samen te eten. Kom dan genieten van een van onze barbecue’s voor een ultiem strandgevoel.

Wij bieden de volgende arrangementen aan voor een geslaagd en gezellig stranduitje:

januari t/m december Tijdsduur: Prijs, p.p: Minimum aantal personen:
High tea arrangement 1,5 uur € 17,50 2 personen
High tea arrangement 1,5 uur € 15,00 10 personen
High wine arrangement 1,5 uur € 21,50 2 personen
High wine arrangement 1,5 uur € 19,00 10 personen
Bierarrangment (high beer met hapjes) 2 uur € 22,50 2 personen
Bierarrangment (high beer met hapjes) 2 uur € 20,00 10 personen
Barbecue en drankarrangement 2 uur € 31,00 10 personen
Barbecue luxe en drankarrangement 2 uur € 38,50 10 personen
Van 1 oktober t/m 1 maart 20% korting boven 10 personen

Boek hier voor een van bovenstaande arrangementen voor uw stranduitje.

Terug naar boven..

Barbecue bij Beachclub The Bing

De barbecue die vermeldt wordt in de bovenstaande arrangementen bestaat uit:

Rucola salade met Cherry tomaat en geitenkaas
Frisse komkommersalade met munt
Stokbrood met aioli
***
Runderhamburgers
Kippendij saté
BBQ worstjes
Garnalenspiesjes
***
Roseval in schil met tijm en rozemarijn
Gewokte groenten
Diverse sauzen

Er zijn diverse optie’s mogelijk, zoals gefrituurde wegdes, zie verderop. Deze barbecue kan verder naar wens aangepast worden door items om te ruilen met:

 • Spareribs met een eigen strijk
 • Kippendrumsticks met cajunkruiden
 • Gemarineerde witvis
 • Varkenshaas medaillons
 • Ribkarbonaadjes
 • Gemarineerde speklapjes

Natuurlijk kunnen wij ook rekening houden met eventuele dieetwensen of allergieën en zelfs halal aanbieden. Bij wat minder weer kunnen wij deze barbecue als buffet aanbieden.

Ter afsluiting van de barbecue kunnen wij voor een heerlijk ijsdessert zorgen:

 • Italiaans ijs buffet, met vers fruit en verschillende ijssoorten en toppings, per persoon: € 7,50
 • Italiaans ijsje, twee bolletjes in een bakje of hoorntje: € 3,50
 • Ice cappuccino, per persoon: € 4,00 (inclusief toppings: € 4,50), max. 30 personen

Terug naar boven..

Luxe barbecue bij Beachclub The Bing

De luxe barbecue, die bij de arrangementen genoemd staat (meerkosten € 6,75 p.p.), bestaat uit:

Rucola salade met Cherry tomaat, geitenkaas en gemarineerde olijven
Frisse komkommersalade met munt
Gemengde salade en verse groenten
***
Gegrilde lamskoteletjes in Provençaalse kruiden
Varkenshaas medaillons met gebakken champignons
Kippendij saté met pindasaus
Zalm met verse spinazie
Black tiger garnaal in knoflook olie
***
Roseval in schil met tijm en rozemarijn
Gewokte groenten
Diverse sauzen en stokbrood met huisgemaakte aioli en tapenade

stranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteitenEr zijn diverse optie’s mogelijk, zoals gefrituurde wegdes, zie verderop. Ook deze barbecue kan verder aangepast worden door eventueel gerechten om te ruilen met:

 • Spareribs met een eigen strijk
 • Runderhamburgers
 • Varkenshaas medaillons met gebakken champignons
 • Witvis met dille en citroen
 • Gemarineerde biefstukspiesjes
 • Gemarineerde ribkarbonaadjes
 • Kipdrumsticks met cajunkruiden
 • Gemarineerde speklapjes

Ook voor deze barbecue geldt dat wij rekening kunnen houden met eventuele dieetwensen of allergieën en zelfs halal aanbieden. Bij wat minder weer kunnen wij de barbecue als een grill buffet presenteren.

Ter afsluiting van de barbecue kunnen wij voor een heerlijk ijsdessert zorgen:

 • Italiaans ijs buffet, met vers fruit en verschillende ijssoorten en toppings, per persoon: € 7,50
 • Italiaans ijsje, twee bolletjes in een bakje of hoorntje: € 3,50
 • Ice cappuccino, per persoon: € 4,00 (inclusief toppings: € 4,50), max. 30 personen

Terug naar boven..

Drankarrangement en overige opties

Het drankpakket dat is opgenomen in onze arrangementen bestaat uit onbeperkt: koffie, cappuccino, thee, alle frisdranken, tapbier Brand, binnenlands gedistilleerd en onze huiswijnen.

Dit pakket kan eventueel verlengd worden in tijdsduur, kosten per persoon:

 • Half uur verlengen: € 3,00
 • Uur verlengen: € 5,00

Ongeacht de gekozen tijdsduur kan het drankpakket verder uitgebreid worden met (kosten per persoon):

 • Tafelwater, kannen met citroen of verse munt: € 0,50
 • Uitbreiding dranken met verse jus d’orange: € 0,50
 • Uitbreiding dranken met Liefmans op tap: € 1,00
 • Uitbreiding dranken met Heineken Ice Cold, Wieckse Witte, Wieckse Rose en Radler: € 1,00
 • Uitbreiding dranken naar buitenlands gedistilleerd (o.a. bacardi, malibu etc.): € 1,50
 • Uitbreiding dranken naar buitenlands gedistilleerd en met Heineken Ice Cold, Wieckse Witte, Wieckse Rose, Radler, Liefmans en verse jus d’orange: € 1,75

Overige opties en aanvullingen tijdens jullie stranduitje

Leuke en betaalbare ideetjes ter aanvulling van uw stranduitje, kosten per persoon:

 • Ontvangst met glas prosecco: € 5,00
 • Ontvangst met een cocktail: € 6,50
 • Ontvangst met glas sangria/ vers fruit: € 3,50
 • Corona-koelbox met 24 flesjes, per flesje: € 2,50
 • Radler koelbox, minimaal 24 flesjes, per flesje: € 1,50
 • Wieckse witte of rose koelbox, minimaal 24 flesjes, per flesje: € 1,50
 • Flesje water 0,5 liter tijdens actieve of sportieve activiteiten: € 2,50
 • Blikjes fris tijdens actieve of sportieve activiteiten (diverse mix blikjes en flesjes water): € 2,50
 • Vers fruit tijdens actieve of sportieve activiteiten: € 1,00
 • Powersnack (diverse mix mars, snickers etc.): € 1,25
 • Pizzaslices: € 1,25
 • Ijsje tussendoor, vanaf: € 1,00

Terug naar boven..

Hapjes

Bij diverse arrangementen zitten hapjes. Er kan gekozen worden uit de volgende hapjes:

Rotterdamse bitterballen
Pittige chickenwings
Frikandelletjes
Kipnuggets
Vegetarisch loempiaatjes
Calamaris ringen
Kaasstengels of kaassoufflé
***
Of 3 bittergarnituren gemixt per ronde
***
Wrap hapjes met geitenkaas
Wrap hapjes met kip en zongedroogde tomaat

Extra ronde met hapjes:

 • Per persoon: € 1,25

Terug naar boven..

Veiligheid en verzekering

Een stranduitje moet vooral leuk blijven, toch kan het voorkomen dat er incidenten gebeuren. Zeker het blokarten is een serieuze sport waar hoge snelheden mee gehaald kunnen worden. Volg ten alle tijden de aanwijzingen en instructies van de instructeurs en begeleiders op, zij zijn professioneel, ervaren en werken volgens de normen van de IKO / (H)ALO. Zo is uw veiligheid volledig gewaarborgd. Zij zijn opgeleid en zijn bekend met eventuele risico’s die de activiteiten met zich meebrengen. Het activiteitenbureau dat het blokarten verzorgt is in het bezit van het veiligheidskeurmerk Sport Institute Europe.

Zoals verteld, besteed Beachclub The Bing alle (outdoor-) activiteiten uit en worden verzorgd door een professioneel activiteiten- of evenementenbureau. Voor eventuele ongevallen of schades tijdens de activiteiten is deze derde partij verantwoordelijk en zijn verzekerd voor eventuele incidenten. Hoewel de opdrachtbevestiging en facturatie veelal via Beachclub The Bing volgt, is het activiteitenbureau aansprakelijk. Zij verzorgen de activiteit, bezitten de kennis en zijn verzekerd. Natuurlijk zullen wij bemiddelen in contactgegevens en in communicatie.

Vanzelfsprekend gaan alcohol en drugs niet samen met dergelijke activiteiten!
Gebruik van alcohol vooraf en tijdens het programma is in verband met verzekeringstechnische redenen en veiligheid ten strengste verboden. Het evenementenbureau neemt geen enkele verantwoordelijkheid en kunnen niet aansprakelijk worden gesteld indien de deelnemers vooraf alcohol hebben genuttigd of tijdens het programma nuttigen. Het evenementenbureau heeft het recht om deelname aan het programma te weigeren aan deelnemers waarvan geconstateerd wordt dat zij vooraf alcohol hebben gebruikt, overigens zonder dat de deelnemers dan recht hebben op restitutie van betaalde gelden.

Voor onze algemene voorwaarden, klik hier..

Terug naar boven..

Bereikbaarheid Beachclub The Bing

stranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteitenParkeren is gratis!! Beachclub The Bing is goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen: 1.250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter bij het strandpaviljoen geparkeerd worden. Meer informatie over de route en het parkeerbeleid op het strand van Hoek van Holland, klik hier…

Routebeschrijving stranduitje bij The Bing, Hoek van Holland

Een te gek stranduitje boeken?

Een stranduitje kan per mail gereserveerd en geboekt worden: info@thebing.nl of via ons contactformulier. Bellen kan ook, via 0174 – 38 40 48

N.B. Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW. In de winter bieden wij een korting aan van 20% op de drank- en barbecue arrangementen. Vraag naar de winterkorting.

Natuurlijk zijn jullie welkom voor een kennismaking, om de sfeer te komen proeven en de mogelijkheden verder door te nemen.

Terug naar boven..

stranduitje, activiteiten, activiteiten strand, strand, Hoek van Holland, bedrijfsuitje, beachvolleybal, sportieve activiteiten, originele activiteitenBeachclub The Bing: Misset Terras top 100, nr 16 in top 100 Beste Horeca Nederland en nr. 6 Beste Strandpaviljoen Zuid Holland

Unieke feestlocatie voor een spetterend stranduitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenuitje!