Galafeest, gala

Galafeest tot diep in de nacht, in Hoek van Holland

GalafeestGalafeest, galadiner, strandfeest Hoek van Holland

Beachclub The Bing is een mooie en populaire locatie voor een geweldig en uniek galafeest, bal, diës of themafeest direct op het strand. Wij bieden een sfeervolle ambiance en faciliteren voor studentenverenigingen, universiteiten, maar ook voor scholen. We hebben dan ook regelmatig studentengala’s van jaarclubs, disputen en verenigingen, maar ook schoolfeesten en Sweet 16’s gala’s, van klein tot groot!

Binnen kan het paviljoen omgetoverd worden in een geweldige feestzaal compleet met dansvloer en uitgebreide en professionele feestverlichting. Waaronder een rookmachine, lasers, moving heads en een podium waarop DJ’s kunnen draaien of bandjes kunnen spelen. Het strand of terras kan bij het galafeest betrokken worden en een dj of band kan zelfs buiten draaien bij heel mooi weer.

Galafeest tot diep in de nacht!

Feesten tot diep in de nacht is zeker mogelijk en The Bing kan het paviljoen al snel exclusief aanbieden! Wij mogen namelijk tot 02.00 uur open blijven en in overleg is het zelfs mogelijk om het feest tot 04.00 uur te laten duren.

Geplaatst door Beachclub The Bing Beachparty

Een galafeest bij Beachclub The Bing kan in overleg voor ieder budget worden samengesteld. Wij zijn flexibel in mogelijkheden en zullen er te alle tijde voor zorgen dat het een knallend galafeest wordt.

De feestavond kan worden samengesteld voor een vaste prijs inclusief hapjes en drankjes, maar er kan bijvoorbeeld ook met muntjes worden gewerkt. Ook feesten zonder alcohol zijn mogelijk!

Voorbeeld all inclusive arrangement galafeest

€ 32,50 per persoon, tijdsduur 4 uur, maar kan langer. Dit hoffeest bestaat uit:

 • Buffetpakket: onbeperkt frisdranken, onze Château Migraine’s, tapbier, Wieckse Witte, Wieckse Rose, Radler, binnenlands en buitenlands gedistilleerd (bacardi, malibu etc.), maar in geval van nood ook koffie, cappuccino & thee
 • Shotje pink trojka bij Adje Dis (rug naar buffet, flirten met barpersoneel)
 • Vier rondes met hapjes, keuze uit:

Extra ronde bitterballen
Kippige nuggets
Delletjes
Brassende vlammetjes
Feutige loempiaatjes
Kaas souffléetjes

Feestlocatie discovloerOpties drankpakket bij verlenging tijdsduur feestavond:

 • Verlenging met een half uur: € 3,00
 • Verlenging met een uur: € 5,00

Uitbreidingen op bovenstaand drankpakket tijdens feestavond:

 • Ontvangst met glas prosecco: € 5,00
 • Ontvangst met een cocktail: € 6,50
 • Ontvangst met glas sangria/ vers fruit: € 3,50
 • Corona koelbox / barretje, minimaal 24 flesjes, per corona: € 2,50
 • Radler koelbox, minimaal 24 flesjes, per flesje: € 1,00
 • Wieckse witte of rose koelbox, minimaal 24 flesjes, per flesje: € 1,00
 • Cocktailbar, minimaal 50 cocktails, per cocktail: € 7,00
 • Gin-bar (3-4 soorten met garnituren), minimaal 50 gins, per gin: € 8
 • Extra ronde met hapjes: € 1,25
 • Luxere hapjes, v.a.: € 2,00
 • Verpakt ijsje, raketje tussendoor: € 1,00
 • Afsluithapje, pizza slices: € 1,25

Naast bovenstaande pakketuitbreidingen, is het ook mogelijk om met een budget te werken, bijvoorbeeld voor een aantal dranken die buiten het standaard pakket vallen. In dat geval zullen wij het gewenste budget monitoren en alleen het werkelijk verbruik op nacalculatie verrekenen.

Voorbeeld arrangement galafeest >16 jaar

€ 20,00 per persoon, tijdsduur 4 uur. Dit arrangement bestaat uit:

 • Drankpakket: alle dranken m.u.v. alcoholische dranken, wel inclusief jillz 0% & red bull
 • Vier rondes met hapjes, keuze uit:

Rotterdamse bitterballen
Vlammetjes
Frikandelletje
Kipnuggets
Vegetarisch loempiaatje
Kaassouffléetjes

Galafeest, galadiner, strandfeest, Hoek van HollandWinterkorting op galafeest

Beachclub The Bing is het hele jaar door geopend. Op een galafeest tussen 1 oktober en 1 maart geven wij een korting van maar liefst 20% op de drankarrangementen.

Klik hier voor meer informatie over onze kortingsactie. Deze korting is dus ook van toepassing in combinatie van een galadiner.

 

Galafeest, galadiner, strandfeestBereikbaarheid galafeest

Beachclub The Bing ligt direct aan het strand, maar is zeer goed bereikbaar met eigen of openbaar vervoer. Eventuele touringcar bussen kunnen direct tot aan het paviljoen komen! Ook kan er gelijk achter het paviljoen geparkeerd worden.

Parkeren op het strand is GRATIS, het hele jaar door!

Galadiner

Naast een geweldig galafeest, is vooraf een mooi galadiner ook mogelijk. Er zijn diverse diner mogelijkheden, van buffet, barbecue tot meergangen of keuze menu’s. Wij horen graag jullie wensen.

Impressie bedrijfsfeest

Voor een impressie van een van onze eerdere feestavonden neem een kijkje bij onze foto’s. Ook op onze facebookpagina staan veel foto’s van feesten en partijen. Daarnaast kunt is de locatie alvast te verkennen met onze 360 graden fototour.

Galafeest, galadiner, strandfeest, Hoek van HollandOfferte aanvragen voor een galafeest?

Al een globaal beeld van hoe het ideale galafeest er voor jullie uit moet komen te zien? Mail jullie wensen gerust naar info@thebing.nl, of via ons aanvraagformulier (globale tijden, aantal personen en overige wensen en ideeën).

Wij kunnen dan alvast een eerste vrijblijvende offerte maken en vervolgens een afspraak inplannen om de mogelijkheden verder te bespreken.

Natuurlijk zijn jullie welkom voor een kennismaking, om de sfeer te komen proeven en de mogelijkheden verder door te nemen.

Galafeest, galadiner, strandfeest, Hoek van HollandBeachclub The Bing: Misset Terras top 100, nr 16 in top 100 Beste Horeca Nederland en nr. 6 Beste Strandpaviljoen Zuid Holland

Unieke feestlocatie voor een spetterend galafeest en strandfeest!