Evenementenlocatie bedrijfsfeest, feestavond

Evenementenlocatie in Hoek van Holland, voor elk soort bedrijfsfeest ! Gratis parkeren !

Evenementenlocatie, uw (bedrijfs-) feest op maat

evenementenlocatie, hoek van holland, bedrijfsfeest, feestlocatieGeen evenement of feest is hetzelfde!

We bieden veel arrangementen aan, maar van grote tot kleine feesten is er maatwerk mogelijk. Denk aan mooie themafeesten, maar ook enorm grote (bedrijfs)feesten, modeshows, congres, externe cateraars en (sport-) evenementen. Compleet en professioneel zoals bijvoorbeeld aanleveren artiesten, showgirls, en op gebied van entertainment.

Zowel grote als kleinere feesten, bruiloften en evenementen kunnen binnen in het paviljoen of buiten op terras of in een combinatie van beide gehouden worden.

evenementenlocatie, hoek van holland, bedrijfsfeestNaast deze mogelijkheden beschikt Beachclub The Bing over een groot strandterras van 900 m2. Dit strandgedeelte kan bij het feest betrokken worden en indien gewenst door middel van een tent (deels) overkapt en al dan niet verwarmd worden. The Bing verzorgt in dat geval het vergunningstraject.

Natuurlijk zijn ideeën en wensen voor verdere aankleding, decoraties of voor een bepaald thema altijd bespreekbaar.

We hebben als evenementenlocatie zeer veel ervaring in het organiseren en faciliteren van feesten, evenementen en concerten. Van beveiliging tot grote podia’s en vuurwerkshows. Geen vraag is ons te gek en kunnen uw evenement geheel op maat aanbieden!

Contact voor maatwerk evenementenevenementenlocatie, hoek van holland, bedrijfsfeest

Wilt u uw feestavond helemaal zelf naar wens invullen?

Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dat kan ook per mail: info@thebing.nl

Beachclub The Bing is als evenementenlocatie het hele jaar geopend. We bieden vanaf 1 oktober tot 1 maart, voor evenementen, een korting van 20% aan op onze eigen producten (eten en drinken)

 
evenementenlocatie, hoek van holland, bedrijfsfeestImpressie 
evenementenlocatie

Voor een impressie neem een kijkje bij onze foto’s. Ook op onze facebookpagina staan veel foto’s van feesten en partijen.

Daarnaast kunt u de locatie alvast verkennen met onze 360 graden fototour.

 

Parkeerfaciliteiten evenementenlocatie
evenementenlocatie, feesten, feestlocatie, evenement, organiseren

Het hele jaar door: GRATIS parkeren. Het strand van Hoek van Holland is goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen: 1.250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter bij het strandpaviljoen geparkeerd worden en is de locatie zeer toegankelijk voor externe cateraars, artiesten en podiumbouwers.

Eventuele touringcar bussen kunnen tot direct aan het paviljoen rijden.

Routebeschrijving evenementenlocatie The Bing

Beachclub The Bing Hoek van Holland: Misset Terras top 100, nr 16 in top 100 Beste Horeca Nederland en nr. 6 Beste Strandpaviljoen Zuid Holland