Strandfeest

Altijd een leuke reden voor een strandfeest !

Strandfeest Hoek van Holland

strandfeest, Hoek van HollandEen complete beachclub exclusief en feesten tot diep in de nacht? Dat kan in Hoek van Holland! We mogen zelfs tot 4 uur open en een dj of band kan zowel binnen als buiten spelen.

Wij zorgen voor de ambiance en een te gekke sfeer!

Leuk voordeeltje: parkeren op het strand van Hoek van Holland is GRATIS, het hele jaar door!

Zin in een spetterend strandfeest?

Geplaatst door Beachclub The Bing Beachparty

Voor complete feestavonden kunt u terecht bij Beachclub The Bing. Direct op het strand met vrij uitzicht op de zee! Het mooie uitzicht, de heerlijke ambiance met de vele vuurtjes uit de olielampen zorgen voor een ultiem strandfeest.

Feestavonden kunnen zowel in de zomer als in de winter plaatsvinden en zowel buiten als binnen, ook een combinatie tussen buiten en binnen is Strandfeest, Hoek van Hollandmogelijk. Wij bieden veel verschillende arrangementen aan voor een strandfeest, maar vaak blijken feesten toch weer maatwerk en kunnen we uw ideale strandfeest geheel naar eigen wens inrichten en samenstellen.

Strandfeest voor bedrijven en particulieren

Voor grote als kleine groepen kunnen we een heerlijk strandfeest verzorgen. We hebben in de afgelopen jaren veel ervaringen opgedaan met bedrijfsfeesten, kerstfeesten, maar ook verjaardagsfeesten, familiefeesten en vele andere feestavonden.

strandfeest, Hoek van HollandHet hele jaar door strandfeest!

Beachclub The Bing is het hele jaar door geopend, dus zelfs in de winter is het mogelijk om een strandfeest te organiseren. Ook al is het weer buiten minder, binnen is de sfeer niet minder en in de herfst en winter is het uitzicht op de zee vaak erg spectaculair. Vanaf 1 oktober t/m 1 maart hebben wij een mooie actie, namelijk 20% korting op arrangementen voor een exclusief strandfeest! Zie hieronder.

Meer informatie over onze verschillende soorten feestavonden en arrangementen kunt u vinden door op onderstaande kopjes te klikken.

strandfeest, Hoek van HollandStrandfeest of feestavond organiseren?

Meer informatie, neem dan contact op of vraag een eerste offerte aan via het contactformulier. Natuurlijk bent u altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking, om de sfeer, de ambiance te proeven, de mogelijkheden te bespreken en de locatie te verkennen.

Impressie strandfeest

Voor een impressie neem een kijkje bij onze foto’s. Ook op onze facebookpagina staan veel foto’s van feesten en partijen. Daarnaast kunt u de locatie alvast verkennen met onze 360 graden fototour.

Parkeerfaciliteiten, gratis parkeren!

StrandfeestHet strand van Hoek van Holland is goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen: 1.250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter bij het strandpaviljoen geparkeerd worden. Meer informatie over de route en het parkeerbeleid op het strand van Hoek van Holland, klik hier…

Routebeschrijving feestlocatie The Bing, Hoek van Holland