flip flops

Winter BBQ Beachclub The Bing

 

The Bing staat bekend om haar sfeervolle BBQ ‘s! De kok grilt de stukjes vlees en vis live voor jou op de barbecue samen met salades, en heerlijke eigengemaakte sauzen! Puur genieten.

In de winter vinden de barbecue’s plaats op ons verwarmde terras. De lekkere vuurtjes en de grote vuurton, zorgen voor sfeer en warmte. Een origineel uitje en zeer geschikt voor groepen!

Mocht het weer toch echt niet meewerken dan kunnen wij de barbecue ook binnen aanbieden.

Beachclub The Bing is het hele jaar geopend en biedt ook in de winter haar heerlijke barbecue’s aan en ook hier geldt onze winterkorting op de eindfactuur!

Heel het jaar Gratis parkeren!!

Winterkorting

Op een winterfeest of winterbruiloft buiten het hoogseizoen bieden wij een winterkorting. Kortingsactie: van 1 oktober t/m 1 maart geven wij korting op de totale offerte!

BBQ arrangementen

Wij bieden twee verschillende arrangementen voor onze barbecues. Let op, nieuw venster en van de bijbehorende prijzen gaat de korting nog af:

Uiteraard is het mogelijk om de barbecues naar wens aan te passen en zelfs uit te breiden.

Ook zullen wij rekening houden met specifieke dieetwensen of allergieën. Wij bieden alternatieven voor vegetariërs en kunnen rekening houden met eventuele halal wensen.

Offerte voor jouw winter BBQ

Heb jij ook zo’n zin en trek in een barbecue bij Beachclub The Bing? Mail jouw voorkeuren dan gerust naar info@thebing.nl en wij kunnen alvast een eerste vrijblijvende offerte voor jou maken om vervolgens een afspraak in te plannen om de mogelijkheden verder te bespreken. Je kunt jouw aanvraag voor onze BBQ ook indienen via ons aanvraagformulier.

Natuurlijk kun je altijd contact opnemen of bellen 0174 – 384048 als je nog vragen hebt of kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking om de sfeer te proeven en de locatie te leren kennen.

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen