flip flops

Menu & Buffet Arrangementen

 

Naast onze heerlijke barbecue arrangementen, bieden wij ook heerlijke buffet- en menu arrangementen aan voor gezelschappen. Genieten van een heerlijk diner, het hele jaar door, met een spectaculair uitzicht op zee!

Buffet of menu arrangementen op het strand van Hoek van Holland!

Buffet & Menu

De buffet- of menu-arrangementen kunnen zowel binnen als buiten worden genuttigd. Er is in overleg met de kok veel mogelijk zowel qua samenstelling als aantal gangen van een diner of menu-arrangement.

De onderstaande buffetten kunnen aangeboden worden vanaf 30 personen. Een (keuze-) menu kan al vanaf 20 personen samen gesteld worden.

Voor een buffet in diner vorm rekenen wij 2 uur. Wil je ook een voorgerecht of voorgerechten buffet dan adviseren wij hier zeker een half uur bij te rekenen. Dat geldt ook voor een nagerecht of dessertbuffet.

Voor eventuele kinderen kunnen wij frietjes met iets lekkers erbij aanbieden. Bij meer dan 10 kinderen kunnen wij voor hen ook een eigen kinderbuffetje aanbieden met frietjes, kipnuggets, frikandelletjes, kaassouffleetjes, appelmoes en sausjes.

Buffet arrangementen

Voor gezelschappen van 30 of meer personen, hebben wij verschillende buffetten. Via het aanvraagformulier kan je doorgeven wat jouw wensen zijn en bieden wij een arrangement op maat aan.
Wij bieden buffetten aan vanaf 25.00 per persoon en vanaf 39.50 per persoon inclusief een drankenarrangement van 2 uur. 

Menu, 3 of 4 gangen arrangementen

Naast buffetten kunnen wij een meer-gangen menu, al dan niet met keuzes, voor je samenstellen. De gerechten worden aan tafel uitgeserveerd. Dit is mogelijk vanaf 20 personen en tot maximaal 50 personen. 

  Prijs, p.p:
3 gangen- menu  v.a. 29.50
4 gangen- menu  v.a. 34.50
5 gangen- menu v.a. 39.50
   
  Prijs, p.p:
3 gangen- menu inclusief 2 uur dranken v.a. 49.50
4 gangen- menu inclusief 2 uur dranken v.a. 54.50
5 gangen- menu inclusief 2 uur dranken v.a. 59.50

Uitbreidingen dranken tijdens jouw diner klik hier.

Voorbeeld Voorgerechten buffet

Vanaf 30 personen kunnen wij uw gasten een heerlijk uitgebreid buffet van voorgerechten presenteren. Een voorbeeld van een voorgerechten buffet is:

Westlands polderbrood met huisgemaakte aioli en tapenade
Tomatensoep met een volle crème fraîche en basilicum
Ceasarsalade met Parmezaanse kaas, ansjovis en kip
Salade geitenkaas met gebrande noten, olijven, honing en zongedroogde tomaatjes
Salade van gemarineerde groenten en een selectie van frisse slasoorten
Visplateau met o.a. garnalensalade, gerookte zalm en makreel
Kaasplankje
Rosbiefschotel met honing-mosterddressing
Hamplateau

*Hierboven zijn een aantal voorbeelden uitgewerkt, maar je kan altijd een buffet of menu naar wens aanpassen of op basis van jouw voorkeuren een voorstel maken.

Voorbeeld  Hoofdgerecht 

Onze buffetarrangementen kunnen in overleg met de chefkok samengesteld worden. Er zijn veel mogelijkheden, ook seizoens gericht en wij kunnen altijd een eerste voorstel maken. Ook is het mogelijk om onze barbecue in een grill buffet aan te bieden.

Onderstaand een voorbeeld van een winterbuffet:

Roseval aardappeltjes
Diverse warme groenten, waaronder pastinaak en pompoen

***
Varkenshaasmedaillons op bedje van zuurkool
Zalm, Kabeljauw en gebakken mosselen op bedje van bladspinazie
Klassiek runderstoofpotje
Kipsaté met satésaus

*Hierboven zijn een aantal voorbeelden uitgewerkt, maar je kan altijd een buffet of menu naar wens aanpassen of op basis van jouw voorkeuren een voorstel maken.

Voorbeeld Keuzemenu

Vanaf 20 personen en tot 50 personen is het mogelijk om voor een keuzemenu te kiezen. Onze menu’s bestaan uit minimaal 3-gangen en kunnen eventueel met een tussengerecht uitgebreid worden naar 4- of 5-gangen. Het is altijd mogelijk om jouw wensen af te stemmen met onze chef-kok. Hieronder worden enkele voorbeelden gegeven van een meerdere gangen- diner. Ook kunnen wij een aangepast menu samenstellen vanuit onze menukaart.

Voorgerecht:
Tonijnlollies met wasabi mayonaise en furikake
of 
The Bing carpaccio van het huis

***

Tussengerecht:
Verfrissende verrassing

***

Hoofdgerecht:
Huidgebakken zalm met coquille, venkelcrème, geroosterde asperges, saffraan beurre blanc, gepofte sjalot en aardappeltaartje
of
Entrecote getrancheerd, gegrilde groene asperges, truffeljus, bloemkoolcrème en aardappelgratin

***

Dessert:
Verrassingsdessert The Bing 

Impressie Beachclub The Bing

Voor een impressie neem een kijkje bij onze foto’s. Ook op onze Facebookpagina staan veel foto’s van feesten en partijen. Daarnaast kan je de locatie alvast verkennen met onze 360 graden fototour.

Offerte aanvragen arrangement

Heb jij ook zo’n zin en trek in een diner bij Beachclub The Bing? Mail dan gerust jouw voorkeuren naar info@thebing.nl en wij kunnen alvast een eerste vrijblijvende offerte voor jou maken om vervolgens een afspraak in te plannen om de mogelijkheden verder te bespreken. Je kunt jouw aanvraag ook indienen via ons aanvraagformulier.

Natuurlijk kan je altijd contact opnemen of bellen naar 0174 – 384048 als je nog vragen hebt of kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking om de sfeer te proeven en de locatie te leren kennen.

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen