Kortingsactie feesten, budget trouwen

Met een strak budget trouwen of een geweldig feest met flinke korting & gratis parkeren !

Budget trouwen, korting op feesten

Beachclub The Bingbudget trouwen, trouwen, feest, trouwlocatie, feestlocatie, feesten, korting, kortingsactie, goedkoop trouwen is het hele jaar geopend! Dus ook in de herfst en in de winter! Het restaurant is dan weer omgetoverd naar een warme en gezellige winterindeling met grote loungebanken binnen en natuurlijk staan ook de haarden en de vele kaarsjes weer aan.

Het strand en de duinen in Hoek van Holland hebben een enorm mooie uitstraling in deze periode. Vooral ons uitzicht op de zee en het strand is dan echt spectaculair.

Voor verjaardagen, partijen, (bedrijfs-)feesten, en bruiloften feesten buiten het seizoen hebben wij een geweldige actie! Daarnaast kunnen wij buiten het seizoen ook het strandpaviljoen exclusief, zonder enige zaalhuur, tot uw beschikking stellen. Ook voor feesten met kleinere gezelschappen!

Kortingsactie: van 1 oktober t/m 1 maart geven wij 20% korting op de totale offerte!

Datbudget trouwen, trouwen, feest, trouwlocatie, feestlocatie, feesten, korting, kortingsactie, goedkoop trouwen geldt voor alle food & drinks arrangementen, feesten, partijen en zelfs op de offertes voor bruiloften en trouwen aan zee. Dus voor elk budget trouwen, maar ook voor verjaardagen, bedrijfsfeesten, kerstborrel en nieuwjaarsborrels!

Voor alle mogelijkheden klik op het tabblad bovenaan bij Feesten/partijen.

Of met een strak budget trouwen, een bruiloft wilt vieren, klik dan bovenaan bij Bruiloft & trouwlocatie.

Impressie

Voorbudget trouwen, trouwen, feest, trouwlocatie, feestlocatie, feesten, korting, kortingsactie, goedkoop trouwen een impressie van een van onze eerdere feestavonden neem een kijkje bij onze foto’s. Ook op onze facebookpagina staan veel foto’s van feesten en partijen en hoe het paviljoen in de herfst en winter is aangekleed en ingedeeld.

Daarnaast kunt u de locatie alvast verkennen met onze 360 graden fototour.

 

Parkeerfaciliteiten, gratis 

Het strand van Hoek van Holland is goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen: 1.250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter bij het strandpaviljoen geparkeerd worden. Parkeren bij ons op het strand is gratis!

Routebeschrijving feestlocatie en trouwlocatie The Bing, Hoek van Holland

budget trouwen, trouwen, feest, trouwlocatie, feestlocatie, feesten, korting, kortingsactie, goedkoop trouwenOfferte voor uw feest, borrel of budget trouwen?

Heeft u al een globaal beeld van hoe uw feestavond of winterbruiloft eruit komt te zien? Mail deze gerust naar info@thebing.nl en wij kunnen alvast een eerste vrijblijvende offerte voor u maken en vervolgens een afspraak inplannen om de mogelijkheden verder te bespreken.

U kunt uw aanvraag ook indienen via ons aanvraagformulier. U kunt hier globaal uw wensen aangeven (tijden, aantal personen en eventueel andere wensen), dan gaan wij direct aan de slag voor een eerste offerte!

Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen als u nog vragen heeft of kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking om de sfeer te proeven en de locatie te leren kennen.


Beachclub The Bing: Misset Terras top 100, nr 16 in top 100
Beste Horeca Nederland en nr. 6 Beste Strandpaviljoen Zuid Holland


Unieke feestlocatie voor elk budget, als trouwlocatie ook voor budget trouwen!