flip flops

Kinderfeestje

 

Een uniek kinderfeestje op het strand? Bij Beachclub The Bing is dit mogelijk! Wij bieden in samenwerking met onder andere de Surfschool verschillende stoere kinderarrangementen aan, compleet met een hapje en een drankje voor de kids en natuurlijk ook voor de ouders!

Onze arrangementen zijn in overleg aan te passen naar jouw wens of uit te breiden met extra activiteiten, zoals bijvoorbeeld het verstoppen van de cadeautjes. De kinderen hebben bij Beachclub The Bing alle ruimte om voor òf na de activiteit nog te spelen! Buiten hebben wij een springkussen en een hele grote zandbak, en binnen kunnen de kinderen spelletjes doen en kleuren!

Kinderfeestje: The Bing Surffeest

De kinderen worden opgevangen bij Beachclub The Bing, hier staat een limonade- en snoepbar klaar voor de kinderen. Voor de ouders is er uiteraard koffie, thee of iets anders. Vervolgens gaan de kinderen bodyboarden of surfen. Na deze activiteit komen de kinderen weer terug bij Beachclub The Bing en is de limonadebar weer aangevuld, de kinderen kunnen gaan genieten van The Bing Happy meal. Als afsluiting is er voor de kinderen nog een heerlijk ijsje met voor de jarige uiteraard een verrassing.

Prijs op aanvraag.

Kinderfeestje: The Bing pizza time!

Op doordeweekse dagen van oktober t/m april is het mogelijk om met al je vriendjes zelf je pizza op te maken en te bakken. De kinderen kunnen een kijkje nemen in de keuken en daarna lekker genieten van hun eigen pizza met een lekker ijsje als toetje!

Duur van dit kinderfeest, inclusief kleine pizza, limonade en ijsje, is ongeveer 1,5 uur en kost 15.00 per kind met een minimum aantal van 10  kinderen.

Offerte kinderfeestje

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte voor een spectaculair kinderfeestje kan je altijd contact met ons opnemen. In het aanvraagformulier kan je alvast jullie wensen noteren en wij maken dan een vrijblijvende offerte voor jou.

Routebeschrijving feestlocatie The Bing, Hoek van Holland

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen