Kinderfeestje & kinder arrangementen

Kinderfeestje op het strand van Hoek van Holland ! Gratis parkeren !

Kinderfeestje, kinderarrangementen

Eenkinderfeestje, piratenfeest, kindvriendelijk restaurant, kinderen gratis, kindvriendelijk, arrangement, arrangementen, arrangementen kinderen uniek kinderfeestje op het strand? Bij Beachclub The Bing is dit mogelijk! Wij bieden in samenwerking met onder andere de Surfschool verschillende stoere kinderarrangementen aan, compleet met een hapje en een drankje voor de kids en natuurlijk ook voor de ouders!

Onze arrangementen zijn eventueel in overleg aan te passen naar uw wens of uit te breiden met extra activiteiten, zoals bijvoorbeeld het verstoppen van de cadeautjes.

De kinderen hebben bij Beachclub The Bing alle ruimte om voor of na de activiteit nog te spelen! Buiten hebben wij een klimrek, een springkussen, skelters en een zandbak en ook binnen hebben wij een kinderspeelhoek en kleurhoek.

Kinderfeestje: The Bing Surffeest

Dkinderfeestje, piratenfeest, kindvriendelijk restaurant, kinderen gratis, kindvriendelijk, arrangement, arrangementen, arrangementen kinderene kinderen worden opgevangen bij Beachclub The Bing, hier staat een limonade- en snoepbar klaar voor de kinderen. Voor de ouders is er uiteraard koffie, thee of iets anders. Vervolgens gaan d kinderen bodyboarden of surfen. Na deze activiteit komen de kinderen weer terug bij Beachclub The Bing en is de limonadebar weer aangevuld, de kinderen kunnen gaan genieten van een heerlijk bordje frites met een snack, een pannenkoek, poffertjes of een kleine pizza. Als afsluiting is er voor de kinderen nog een heerlijk ijsje met voor de jarige uiteraard een verrassing.

Duur van dit kinderfeest, inclusief eten, ijsje en limonade, is ongeveer 3 uur en kost € 28,00 per kind met een minimum aantal van 10 kinderen.

Kinderfeestje: The Bing Schatzoekersfeest

kinderfeestje, piratenfeest, kindvriendelijk restaurant, kinderen gratis, kindvriendelijk, arrangement, arrangementen, arrangementen kinderenVoor de kleine piraatjes onder ons hebben wij ook een leuk kinderfeestje. De piraatjes worden eerst geschminkt onder het genot van glaasje limonade en een snoepje van hun eigen limonade- en snoepbar. Vervolgens kunnen zij als echte piraten een grote schat gaan zoeken. De schat zal vol zitten met voor elk kind een kleine verassing. Wanneer de schat gevonden is kunnen de kinderen gaan genieten van een heerlijk bordje frites met een snack, een pannenkoek, poffertjes of een kleine pizza. Als afsluiting is er voor de kinderen nog een heerlijk ijsje met voor de jarige uiteraard een verrassing.

Duur van het kinderfeest inclusief eten, limonade, snoepbar en ijsje is ongeveer 3 uur. De kosten zijn € 20,00 per kind bij een minimum aantal van 10 kinderen en €22,50 per kind bij een aantal van 5 tot 10 kinderen. In verband met de begeleiding is de beschikbaarheid van dit feestje in overleg.

Kinderfeestje: The Bing pizza time!

Op doordeweekse dagen van oktober t/m april is het mogelijk om met al je vriendjes zelf je pizza op te maken en te bakken. Een kijkje nemen in de keuken en daarna lekker genieten van je eigen pizza met een lekker ijsje als toetje!

Duur van dit kinderfeest, inclusief kleine pizza, limonade en ijsje, is ongeveer 1,5 uur en kost € 12,50 per kind met een minimum aantal van 5 kinderen.

Offerte kinderfeestjekinderfeestje, piratenfeest, kindvriendelijk restaurant, kinderen gratis, kindvriendelijk, arrangement, arrangementen, arrangementen kinderen

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte voor een spectaculair kinderfeestje kunt u altijd contact met ons opnemen.

Routebeschrijving feestlocatie The Bing, Hoek van Holland