Barbecue, diner arrangementen

Geniet van onze barbecue op het strand van Hoek van Holland voor een ultiem strandgevoel ! Het hele jaar door gratis parkeren !

Barbecue en dineren op het strand

Barbecue, bbq, arrangement, arrangementen, diner, groepen, buffet Hoek van HollandBij Beachclub The Bing kunt u heerlijk dineren. Naast een á la carte diner biedt Beachclub The Bing voor groepen, familie’s, collega’s en vriendengroepen diverse diner arrangementen aan, van (keuze) menu’s tot heerlijke buffetten.

Wat de reden ook is; verjaardagsfeest, jubileum huwelijk, bedrijfsfeest, uitje met familie of reunie, wij zorgen voor een geslaagd diner! Vanaf 10 personen tot zelfs 300!!

Trouwens, ook voor kinderen kunnen wij altijd een heerlijk en aangepast buffetje aanbieden.

Allemaal lekker, maar Beachclub The Bing in Hoek van Holland staat pas echt bekend om zijn BBQ! Heel de zomer staat niet voor niets onze buitenkeuken met houtskool barbecue klaar.

Beroemde Bing barbecue

Barbecue, bbq, arrangement, arrangementen, diner, groepen, buffet Hoek van HollandNet als het diner of buffet kunnen wij de barbecue aanbieden op ons terras! We hebben een vaste buitenkeuken, maar kunnen de barbecue ook plaatsen op een voor jullie exclusief gedeelte van het terras. Populair is het gedeelte bij de buitenbar en onze loungebanken en enorm grote steigerhoutentafels.

Mocht het onverhoopt geen mooi weer zijn hebben wij altijd genoeg plaats binnen in ons restaurant en kunnen de BBQ altijd als een heerlijk grill buffet aanbieden.

Van barbecue tot keuzemenu

Lees meer over onze:

Winterkorting op diner arrangementen

Beachclub The Bing is het hele jaar door geopend. Op diner arrangementen tussen 1 oktober en 1 maart geven wij een korting van maar liefst 20%! Dus ook in de winter genieten van een spectaculair uitzicht op een woeste zee. Klik hier voor meer informatie over onze kortingsactie.

Barbecue, bbq, arrangement, arrangementen, diner, groepen, buffet Hoek van HollandImpressie Beachclub The Bing 

Voor een impressie neem een kijkje bij onze foto’s. Ook op onze facebookpagina staan veel foto’s.

Daarnaast kunt u de locatie alvast verkennen met onze 360 graden fototour.

Parkeren op het strand van Hoek van Holland is het hele jaar door GRATIS!