Feestlocatie en (groeps-) arrangementen

Beachclub The Bing, de feestlocatie met complete arrangementen voor elk feest of uitje !

Het hele jaar door GRATIS parkeren !

Arrangementen feestlocatie Hoek van Holland

BArrangementen, feestlocatieeachclub The Bing staat voor een ultiem strandgevoel! Een heerlijk toegankelijke sfeer met vooral veel gezelligheid, lachen en lol.

Een heerlijk wijntje of biertje in je hand terwijl de zon schijnt en het ruizen van de zee horen. Voor elk budget organiseren wij een leuke dag of avond vol genieten.

Wij doen alles voor een te gek feest, overdag of ‘s avonds.

Zin in een feestje?

Hoek van Holland barbecueBeachclub The Bing ligt op een van de mooiste stranden van Nederland en is zeer geschikt voor het geven van een spetterend feest in een mooie en heerlijke ambiance. Van bedrijfsfeesten, receptie’s, familiefeesten of een romantische bruiloft, maar ook voor een heerlijke barbecue. Kortom, een ideale feestlocatie met uitzicht op zee!

The Bing is aangemerkt als officiële trouwlocatie voor het voltrekken van het huwelijk. Dit kan zowel binnen als buiten of allebei. Het restaurant en het vaste terras is eenvoudig en snel om te bouwen van restaurant opstelling naar feestopstelling en daarmee geschikt om beiden te combineren.

Arrangementen, feestlocatieFeesten kunnen zowel binnen als buiten gehouden worden. We beschikken over een vast terras, zijterras en een strandterras. Deze zijn eenvoudig te scheiden zodat er voor zowel kleine als grote feesten een exclusief karakter ontstaat. Er is een aparte buitenbar die ook als cocktailbar gebruikt kan worden.

The Bing heeft binnen ook ruimte voor kleine tot grote feesten, al dan niet met podium en dansvloer. Met de verschillende hoekjes, grote (lounge)banken is eenvoudig een intieme sfeer te creëren. Binnen kan gebruik gemaakt worden van het podium waar bandjes en dj’s kunnen inpluggen op de bestaande geluidsapparatuur. Overigens kan dit ook buiten.

Geplaatst door Beachclub The Bing Beachparty

Een andere originele invulling is om het theatergordijn te gebruiken voor een kinderpartijtje, kinderfeestje, of zelfs een cabaretier te laten optreden tijdens uw feest. The Bing heeft goede contacten met impresariaten en kan dit voor u organiseren. Ook kan The Bing kinderactiviteiten organiseren met thema’s als piraten en prinsessen, schatgraven, schminken, zelf pizza’s maken etc.

Arrangementen, feestlocatieVoor een actieve dag of invulling werkt The Bing als feestlocatie samen met een activiteitenbureau voor diverse strand- en wateractiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan een cocktailworkshop, beachvolleybal, kitesurfen etc.

Neem een kijkje bij al onze mogelijkheden op deze unieke feestlocatie:


Arrangementen, feestlocatieFaciliteiten feestlocatie

Beachclub The Bing is een strandpaviljoen dat als feestlocatie aan de nieuwste en hoogste kwaliteitseisen voldoet en beschikt over alle faciliteiten om uw dag perfect te laten verlopen.

Als hoogste nieuwkomer stond feestlocatie Beachclub The Bing in de top 20 van alle strandpaviljoens (totaal 375) en is 16e geëindigd in de top 100 van beste horecagelegenheden! (van de ruim 2.000 deelnemende restaurants, strandpaviljoens, hotels en cafe’s).

Het paviljoen bestaat uit veel glas, een grote trendy designbar van 13 meter, een geheel open keuken, een apart verhoogd zitgedeelte met vaste banken en een verhoogd podium voor bandjes en DJ’s. Overigens kunnen bandjes en DJ’s vanuit het podium inpluggen op de professionele muziek- en lichtinstallatie van The Bing. Ook draadloze microfoons zijn aanwezig.

Arrangementen, feestlocatieThe Bing is 12 maanden per jaar geopend en heeft daardoor extra aandacht kunnen schenken aan de faciliteiten die u misschien bij een strandpaviljoen en feestlocatie niet direct zou verwachten. Zo beschikt The Bing over een ruime garderobe voor uw gasten. Voor een bruidspaar is het mogelijk om gebruik te maken van een eigen omkleedruimte met aangrenzend een nette badkamer met douche.

Ook de toiletgroep is ruim, modern en verzorgd opgezet. Er zijn voldoende toiletten voor grote groepen en er is zelfs een invalidentoilet/ kinderverschoonruimte. De laatste ontwikkelingen op hygiënisch gebied zijn aanwezig zoals bijvoorbeeld toiletseatcleaners en dyson handdrogers.

BArrangementen, feestlocatieinnen mag er niet gerookt worden. The Bing beschikt buiten wel over een overkapte rookruimte bij de buitenbar en op het zijterras.

De capaciteit binnen is afhankelijk van de gewenste indeling en kan voor verschillende grootte van groepen gezellig gemaakt worden, globale indicatie onze feestlocatie:

  • Restaurantopstelling: tot 120 personen
  • Feest of receptieopstelling: tot 300 personen

Arrangementen, feestlocatieHet vaste terras van Beachclub The Bing is 350 m2 groot en is in sfeer en stijl  afgestemd met de materialen en kleuren van binnen. Kenmerkend is het gebruik van natuurlijke materialen zoals steigerhout en de vele wittinten. Gecombineerd met de grote olijfbomen en het rood van de lounge- en zitkussens geeft het geheel een enorm frisse en echte stranduitstraling. ’s Avonds wordt het buitenterras verlicht door de vele bijzondere tuimeltoortsen.

Het terras kent veel verschillende intieme hoekjes, zitmogelijkheden en knusse nissen: van restauranttafeltjes onder de grote parasols tot lounge eilanden, grote loungebanken, hoge statafels en grote tafels van wel 3,40 meter lang.

Arrangementen, feestlocatieDoordat een deel van het terras iets verhoogd is kan er buiten eenvoudig een podium voor bandjes en DJ’s gecreëerd worden en ontstaat er gelijk een verlaagde dansvloer. Verder beschikt het vaste terras over een overkapte buitenbar met loungezithoek en een aparte zandbak voor kinderen. Het terras is eenvoudig af te sluiten om uw feest of bruiloft echt besloten te houden.

De capaciteit van het vaste terras is afhankelijk van de gewenste indeling en kan voor verschillende grootte van groepen gezellig gemaakt worden, globale indicatie onze feestlocatie:

  • Restaurantopstelling: tot 200 personen
  • Feest of receptieopstelling: tot 400 personen

Arrangementen, feestlocatieZowel grote als kleinere feesten, bruiloften en evenementen kunnen binnen in het paviljoen of buiten op terras of in een combinatie van beide gehouden worden. Naast deze mogelijkheden beschikt Beachclub The Bing over een groot strandterras van 900 m2. Het strandgedeelte kan bij het feest betrokken worden en indien gewenst door middel van een tent (deels) overkapt en al dan niet verwamd worden (meerkosten). The Bing verzorgt in dat geval het vergunningstraject.

Natuurlijk zijn ideeën en wensen voor verdere aankleding, decoraties of voor een bepaald thema altijd bespreekbaar.

Meer informatie, neem dan contact op of vraag een eerste offerte aan via het contactformulier. Natuurlijk bent u altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking, om de sfeer, de ambiance te proeven, de mogelijkheden te bespreken en de locatie te verkennen.

Onze voorwaarden

The Bing werkt, als locatie voor feesten, partijen en evenementen volgens de hoogste hygiëne- en kwaliteitscodes (HACCP), is lid van de Koninklijke Horeca Nederland en verbindt zich aan de algemene voorwaarden horeca. Klik hier voor onze algemene voorwaarden met daarin zaken zoals een week van te voren het definitief aantal gasten doorgeven, hoe om te gaan bij annulering of uitstel en betaling.

Arrangementen, feestlocatieImpressie feestlocatie

Voor een impressie neem een kijkje bij onze foto’s. Ook op onze facebookpagina staan veel foto’s van feesten en partijen.

Daarnaast kunt u de locatie alvast verkennen met onze 360 graden fototour.

Parkeerfaciliteiten feestlocatie, gratis

Parkeren is het hele jaar GRATIS! Het strand van Hoek van Holland is goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen: 1.250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter bij het strandpaviljoen geparkeerd worden. Meer informatie over de route en het parkeerbeleid op het strand van Hoek van Holland, klik hier…

Routebeschrijving feestlocatie The Bing