flip flops

Feestlocatie & arrangementen

Beachclub The Bing ligt op het mooiste strand van Nederland en is zeer geschikt als feestlocatie. Alles is aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. Dus of je nou een strandfeestbedrijfsuitje, of gender reveal party wilt organiseren, je bent bij ons aan het juiste adres! Of gaan jullie binnenkort trouwen? Bij Beachclub The Bing zijn er veel mogelijkheden voor een spetterend feest of het organiseren van een gezellige dag/avond. 

The Bing feestlocatie

Beachclub The Bing staat voor een ultiem strandgevoel! Een heerlijk wijntje of biertje in je hand terwijl de zon schijnt en het ruizen van de zee op de achtergrond. Voor elk budget organiseren wij een leuke dag of avond vol genieten.Wij doen alles voor een te gek feest, overdag of ‘s avonds. Beachclub The Bing ligt op een van de mooiste stranden van Nederland en is zeer geschikt voor het geven van een spetterend feest in een mooie en heerlijke ambiance. Van bedrijfsfeesten, receptie’s, familiefeesten of een romantische bruiloft, maar ook voor een heerlijke barbecue. Kortom, een ideale feestlocatie met uitzicht op zee!

Een andere originele invulling is om het theatergordijn te gebruiken voor een kinderpartijtje, kinderfeestje, of zelfs een cabaretier te laten optreden tijdens uw feest. The Bing heeft goede contacten met impresariaten en kan dit voor u organiseren. Ook kan The Bing kinderactiviteiten organiseren met thema’s als piraten en prinsessen, schatgraven, schminken, zelf pizza’s maken etc.
 
Voor een actieve dag of invulling werkt The Bing als feestlocatie samen met een activiteitenbureau voor diverse strand- en wateractiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan een cocktailworkshopbeachvolleybal, kitesurfen etc.
 
Kom langs of bel naar  0174 – 384048 dan bespreken wij graag alle mogelijkheden met je.
 

Facaliteiten feestlocatie binnen

Beachclub The Bing is een strandpaviljoen dat als feestlocatie aan de nieuwste en hoogste kwaliteitseisen voldoet en beschikt over alle faciliteiten om jouw dag perfect te laten verlopen. Als hoogste nieuwkomer stond feestlocatie Beachclub The Bing in de top 20 van alle strandpaviljoens (totaal 375) en is 16e geëindigd in de top 100 van beste horecagelegenheden! (van de ruim 2.000 deelnemende restaurants, strandpaviljoens, hotels en cafe’s).

Het paviljoen bestaat uit veel glas, een grote trendy designbar van 13 meter, een geheel open keuken, een apart verhoogd zitgedeelte met vaste banken en een verhoogd podium voor bandjes en DJ’s. Overigens kunnen bandjes en DJ’s vanuit het podium inpluggen op de professionele muziek- en lichtinstallatie van The Bing. Ook draadloze microfoons zijn aanwezig.

The Bing is 12 maanden per jaar geopend en heeft daardoor extra aandacht kunnen schenken aan de faciliteiten die je misschien bij een strandpaviljoen en feestlocatie niet direct zou verwachten. Voor een bruidspaar is het mogelijk om gebruik te maken van een eigen omkleedruimte met aangrenzend een nette badkamer met douche. Ook de toiletgroep is ruim en modern opgezet, er zijn voldoende toiletten voor grote groepen en er is zelfs een invalidentoilet/ kinderverschoonruimte. De laatste ontwikkelingen op hygiënisch gebied zijn aanwezig zoals bijvoorbeeld toiletseatcleaners en dyson handdrogers.Binnen mag er niet gerookt worden. The Bing beschikt buiten wel over een overkapte rookruimte bij de buitenbar en op het zijterras.

De capaciteit binnen is afhankelijk van de gewenste indeling en kan voor verschillende grootte van groepen gezellig gemaakt worden, globale indicatie onze feestlocatie:

  • Restaurantopstelling: tot 120 personen
  • Feest of receptieopstelling: tot 300 personen

 

Faciliteiten feestlocatie buiten

Het vaste terras van Beachclub The Bing is 350 m2 groot en is in sfeer en stijl  afgestemd met de materialen en kleuren van binnen. Kenmerkend is het gebruik van natuurlijke materialen zoals steigerhout en de vele wittinten. Gecombineerd met de grote olijfbomen en het rood van de lounge- en zitkussens geeft het geheel een enorm frisse en echte stranduitstraling. ’s Avonds wordt het buitenterras verlicht door de vele bijzondere tuimeltoortsen. Het terras kent veel verschillende intieme hoekjes, zitmogelijkheden en knusse nissen: van restauranttafeltjes onder de grote parasols tot lounge eilanden, grote loungebanken, hoge statafels en grote tafels van wel 3,40 meter lang.

Doordat een deel van het terras iets verhoogd is kan er buiten eenvoudig een podium voor bandjes en DJ’s gecreëerd worden en ontstaat er gelijk een verlaagde dansvloer. Verder beschikt het vaste terras over een overkapte buitenbar met loungezithoek en een aparte zandbak voor kinderen. Het terras is eenvoudig af te sluiten om uw feest of bruiloft echt besloten te houden.
De capaciteit van het vaste terras is afhankelijk van de gewenste indeling en kan voor verschillende grootte van groepen gezellig gemaakt worden, globale indicatie onze feestlocatie:

  • Restaurantopstelling: tot 200 personen
  • Feest of receptieopstelling: tot 400 personen

Zowel grote als kleinere feesten, bruiloften en evenementen kunnen binnen in het paviljoen of buiten op terras of in een combinatie van beide gehouden worden. Naast deze mogelijkheden beschikt Beachclub The Bing over een groot strandterras van 900 m2. Het strandgedeelte kan bij het feest betrokken worden en indien gewenst door middel van een tent (deels) overkapt en al dan niet verwamd worden (meerkosten). The Bing verzorgt in dat geval het vergunningstraject.

Natuurlijk zijn ideeën en wensen voor verdere aankleding, decoraties of voor een bepaald thema altijd bespreekbaar. Voor meer informatie, neem dan contact op of vraag een eerste offerte aan via het aanvraagformulier. Natuurlijk ben je altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking, om de sfeer, de ambiance te proeven, de mogelijkheden te bespreken en de locatie te verkennen.

Onze voorwaarden

The Bing werkt, als locatie voor feesten, partijen en evenementen volgens de hoogste hygiëne- en kwaliteitscodes (HACCP), is lid van de Koninklijke Horeca Nederland en verbindt zich aan de algemene voorwaarden horeca. Klik hier voor onze algemene voorwaarden met daarin zaken zoals een week van te voren het definitief aantal gasten doorgeven, hoe om te gaan bij annulering of uitstel en betaling.

Impressie feestlocatie

Voor een impressie van onze feestlocatie neem een kijkje bij onze foto’s. Ook op onze Facebookpagina staan veel foto’s van feesten en partijen. Daarnaast kan je de locatie alvast verkennen met onze 360 graden fototour.

Parkeerfaciliteiten feestlocatie, gratis

Parkeren is het hele jaar GRATIS! Het strand van Hoek van Holland is goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen: 1.250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter bij het strandpaviljoen geparkeerd worden. Meer informatie over de route en het parkeerbeleid op het strand van Hoek van Holland, klik hier.

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen