flip flops

Feestlocatie & arrangementen

Strandpaviljoen Noord Noord West ligt op het mooiste strand van Nederland en is zeer geschikt als feestlocatie. Alles is aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. Dus of je nou een strandfeest, bedrijfsuitje of je verjaardag wilt organiseren, je bent bij ons aan het juiste adres! Ook als je binnenkort gaat trouwen zijn er bij strandpaviljoen Noord Noord West veel mogelijkheden voor een spetterend feest of het organiseren van een gezellige dag/avond. 

Contact

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze mogelijkheden? We vinden het leuk als je contact met ons opneemt!

Stuur gerust een berichtje naar info@noord-noord-west.nl, bel naar 0174-384048, app ons op 06-26891840 of kom gezellig langs!

Strandpaviljoen Noord Noord West
info@noord-noord-west.nl
0174-384048
Zeekant 81 (1e links)  – 3151 HW Hoek van Holland

 

Noord Noord West feestlocatie

Noord Noord West staat voor een ultiem strandgevoel! Een heerlijk wijntje of biertje in je hand terwijl de zon schijnt en het ruizen van de zee op de achtergrond. Voor elk budget organiseren wij een leuke dag of avond vol genieten. Wij doen alles voor een te gek feest, overdag of ‘s avonds. Strandpaviljoen Noord Noord West ligt op een van de mooiste stranden van Nederland en is zeer geschikt voor het geven van een spetterend feest in een mooie en heerlijke ambiance. Van bedrijfsfeesten, receptie’s, familiefeesten of een romantische bruiloft, maar ook voor een heerlijke barbecue. Kortom, een ideale feestlocatie met uitzicht op zee!

Meer weten? Neem contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kom langs of bel naar  0174 – 384048 dan bespreken wij graag alle mogelijkheden met je.
 
Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen