flip flops

Evenementenlocatie, jouw (bedrijfs-) feest op maat

 

Geen evenement of feest is hetzelfde!

Bij Beachclub The Bing bieden wij veel verschillende arrangementen aan. Hiernaast is er natuurlijk ook maatwerk mogelijk. Denk aan mooie themafeesten, maar ook grote (bedrijfs-) feesten, modeshows, congressen, externe cateraars en (sport-) evenementen. Wij verzorgen alles op complete en professionele wijzen. Van grote tot kleine feesten, bruiloften, gala’s en voor nog veel meer kun je bij ons terecht.

Naast deze mogelijkheden beschikt Beachclub The Bing over een groot strandterras van 900 vierkante meter. Als je dit wenst dan kunt je dit deel ook bij het feest betrekken. Door het plaatsen van een tent kan ook een deel van ons strandterras overkapt worden en verwarmd. The Bing verzorgt in dat geval het vergunningstraject. We hebben als evenementenlocatie veel ervaring in het begeleiden van onze gasten naar een geweldig feest. Van beveiliging tot grote podia en vuurwerkshows.

Contact voor maatwerk evenementen

Wilt je jouw feestavond helemaal zelf naar wens invullen?

Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dit kan ook per mail: info@thebing.nl

Beachclub The Bing is als evenementenlocatie het hele jaar geopend. Wij bieden vanaf 1 oktober t/m 1 maart, voor evenementen, een korting van 20% aan op onze eigen producten (eten en drinken).

Impressie evenementenlocatie

Voor een impressie neem een kijkje bij onze foto’s. Ook op onze Facebookpagina staan veel foto’s van feesten en partijen. Daarnaast kun je de locatie alvast verkennen met onze 360 graden fototour.

Parkeerfaciliteiten evenementenlocatie

Het hele jaar door: GRATIS parkeren. Het strand van Hoek van Holland is goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen, 1250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook achter het strandpaviljoen geparkeerd worden en is de locatie zeer toegankelijk voor externe cateraars, artiesten en podiumbouwers.

Eventuele touringcar bussen kunnen tot direct aan het paviljoen rijden.

Routebeschrijving evenementenlocatie The Bing

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen