Contact Beachclub The Bing Hoek van Holland

Contact Beachclub The Bing Hoek van Holland

Heeft u een vraag, wilt u reserveren of wilt u informatie voor het vieren van een bruiloft of een strandfeest?

Neem gerust contact op, wij zijn te bereiken op:

Zeekant 81 (1e strandpaviljoen links)
3151 HW Hoek van Holland
0174 38 40 48
info@thebing.nl

Onze privacy verklaring, onze huisregels

Online reserveren

Onze openingstijden

Indien geen gehoor via onze telefoon.. Dan is het waarschijnlijk erg druk en kunnen wij de telefoon helaas niet opnemen. Wij zijn momenteel dagelijks geopend en contact per mail altijd mogelijk. Echter, bij heel slecht weer kan het voorkomen dat wij eerder sluiten. In de winter zijn wij doordeweeks vaker gesloten, via de mail is contact altijd mogelijk!

Online reserveren kan altijd, maar houdt rekening dat wij op een mooie zonnige dag niet de kans krijgen de reserveringen die op de dag zelf zijn gemaakt te bekijken, bel dan gerust. Wilt u online reserveren? Klik hier…

Strandpaviljoen, Hoek van HollandParkeerfaciliteiten

Het strand van Hoek van Holland is goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen: 1.250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter bij het strandpaviljoen geparkeerd worden. Bij ons kunt u GRATIS PARKEREN! 

Van het bovenstaande parkeerbeleid kan afgeweken worden, bijvoorbeeld in het geval van evenementen. De slagbomen aan de Zeekant zullen dan gesloten zijn. De grote parkeerplaats is dan wel gewoon open en GRATIS.

Beste, strandtent, Hoek van HollandHonden zijn bij Beachclub The Bing welkom

Uw hond is welkom op het strand van Hoek van Holland en bij Beachclub The Bing en honden zijn dus in ons restaurant toegestaan.

Meer informatie over het Honden-uitlaat-beleid Hoek van Holland strand en een plattegrond van het losloop gebied, klik hier..

Actueel weer

Heerlijk genieten van de zon, lekker uitwaaien of kijken naar een woeste zee en storm? Kijk hieronder naar een actueel weeroverzicht voor het weer in Hoek van Holland en in het Westland:

Weersverwachting
Hoek van Holland

Weeronline.nl – Meer weer in Hoek van Hollandweeronline.nl Altijd jouw weer

Beachclub The Bing op het strand van Hoek van Holland, elke zondag heerlijke lunch of brunch voor slechts € 9,75

Restaurant aan zee, feestlocatie voor geweldig strandfeest, bedrijfsuitje en toptrouwlocatie voor unieke bruiloft. Neem gerust contact op!