Catering

Catering mogelijk, regio Hoek van Holland en het Westland !

Catering Hoek van HollandCatering, westland, hoek van holland, naaldwijk, catering aan huis

Vanaf 2015 verzorgt Beachclub The Bing ook catering aan huis of op locatie! U kunt Beachclub The Bing inschakelen als uw cateraar voor al uw feesten en partijen. Dit kan geheel verzorgt worden met bedienend personeel of alleen een kok met hapjes, lunch of diner en zelfs complete barbecue’s. In overleg met de kok is (bijna) alles mogelijk!

Wij verzorgen catering aan huis in Hoek van Holland, Gravenzande, Monster, Naaldwijk, Maassluis, Maasdijk, Vlaardingen, kortom in het hele Westland! Reeds vaste partner in het cateren van diner, barbecue’s, gourmet voor Landall luxe vakantiehuisjes Hoek van Holland.

Catering aan huis of voor een tuinfeest, maar ook voor bedrijven, personeelsfeesten of geweldige barbecue op eigen terrein, bedrijfslocatie.

Offerte catering aan huis of bedrijf?

WCatering, westland, hoek van holland, naaldwijk, catering aan huisilt u een feestje thuis organiseren, maar de hapjes en het diner overlaten aan een ervaren cateraar? Mail uw voorkeuren dan gerust naar info@thebing.nl en wij kunnen alvast een eerste vrijblijvende offerte voor u maken om vervolgens een afspraak in te plannen om de mogelijkheden verder te bespreken.

U kunt uw aanvraag ook indienen via ons aanvraagformulier. U kunt hier globaal uw wensen aangeven (hapjes, diner en/of dranken, tijden, aantal personen en eventueel andere wensen), dan gaan wij direct aan de slag voor een eerste offerte!

Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen of bellen 0174 – 384048 als u nog vragen heeft. Wilt u ons bezoeken om de mogelijkheden door te nemen: Routebeschrijving feestlocatie The Bing