flip flops

Winterbruiloft

 

Beachclub The Bing is 12 maanden per jaar geopend. Hierdoor is het dus ook mogelijk om te trouwen aan zee of op het strand zowel in het voorjaar als in het najaar! Of te wel, een originele locatie voor een winterbruiloft!

Het strand en de duinen in Hoek van Holland hebben een mooie uitstraling in de herfst en winter. Vooral ons uitzicht op de zee en het strand is dan écht spectaculair. Voor bruiloften en feesten buiten het seizoen hebben wij als trouwlocatie een geweldige actie!

 

Trouwactie

Om het winterseizoen voor veel bruidparen iets aantrekkelijker te maken hebben wij een speciale trouwactie. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er voor een geweldige bruiloft niet persee een stralend zonnetje en meer dan 20 graden nodig is. Juist de charme van het strand is in de winter nog meer aanwezig. Onze romatische locatie kan ‘s avonds goed belicht worden met kaarsen en dit zorgt voor een romantische sfeer zowel tijdens de bruiloft als op de feestavond.

Trouwactie: van 1 oktober tot 1 maart geven wij winterkorting op de totale offerte!

Offerte aanvragen

Heb jullie al een globaal beeld van hoe jullie trouwdag eruit komt te zien? Stuur dan een mail naar info@thebing.nl of vul ons aanvraagfomulier in voor het ontvangen van de trouwbrochure en maak een afspraak. Zo kunnen wij alvast contact met jullie opnemen om een afspraak te maken voor de bezichtiging van jullie toekomstige trouwlocatie. Ook kunnen we alvast jullie wensen bespreken.

Arrangement feestavond

42.50 per persoon, tijdsduur 4 uur.

Dit drank arrangement bestaat uit:

  • Onbeperkt koffie, cappuccino en thee
  • Frisdranken
  • Tapbier Brand
  • Heineken 0.0 %
  • Binnenlands gedistilleerd
  • Huiswijnen

Daarnaast: Vier rondes met hapjes, keuze uit twee van elke hapjesgroep

Uitbreidingen dranken klik hier.

Keuze hapjes

Bij een bruidsborrel of trouw receptie hoort natuurlijk wat lekkers! Kies hieronder de hapjes naar voorkeur, minimaal 1 hapje uit een van de twee hapjes-groepen.

Rotterdamse bitterballen
Pittige chickenwings
Geitenkaaskroketjes
Frikandelletjes
Kipnuggets
Vegetarisch loempiaatjes
Calamaris ringen
Kaasstengels of kaassoufflé

***

Crostini met knoflookmayonaise en rosbief
Spinaziewrap met crème fraîche en gerookte zalm
Olijvenbroodje met blauwe kaas en walnoten
mini kipsateetje
Spiesje van mozzerella en snoeptomaatjes
Pikant gebraden gehaktballetjes
Crostini met seranoham en olijventapenade

Impressie winterbruiloft en trouwlocatie

Voor een impressie neem een kijkje bij onze foto’s. Ook op onze Facebookpagina staan veel foto’s van trouwceremonies, bruiloften en trouwfeesten.

Daarnaast kunt u de locatie alvast verkennen met onze 360 graden fototour.

Klik hier voor een routebeschrijving (1e paviljoen links).

Trouwbrochure en offerte

Klik hier voor het aanvragen van onze trouwbrochure met daarin alle mogelijkheden en faciliteiten van Beachclub The Bing!

Meer informatie over onze faciliteiten, exclusiviteit, slecht weer scenario en onze werkwijze, is te vinden op onze bruiloft pagina.

Natuurlijk kunnen jullie altijd contact opnemen als jullie nog vragen hebben, of kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking, om de sfeer, de ambiance te proeven en onze trouwlocatie te verkennen.

Heb je al een globaal beeld van hoe jullie trouwdag eruit komt te zien, aantal gasten, of min of meer al een tijdschema in gedachten. Mail deze gerust naar info@thebing.nl. Wij kunnen alvast een eerste vrijblijvende offerte voor jullie maken en vervolgens een afspraak inplannen om de mogelijkheden verder te bespreken.

 

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen