flip flops

Komen jullie trouwen bij The Bing?

 

Bij Beachclub The Bing kunnen wij de ceremonie, receptie, het diner en het feest faciliteren. Download hier onze trouwbrochure!

Hebben jullie al een globaal beeld van hoe jullie trouwdag eruit komt te zien? Stuur dan een mail naar info@thebing.nl met jullie wensen of  maak een afspraak. Op deze manier kunnen jullie onze trouwlocatie komen bezichtigen en jullie wensen alvast met ons bespreken. 

Gratis parkeren!

Ceremonie

Een trouwceremonie op het strand is één van de mooiste en meest unieke trouwervaringen. Het strand en de indrukwekkende zee op de achtergrond zorgen voor een romantische sfeer en een onvergetelijke ervaring. Bekijk hier alle informatie.

 

Receptie

Voor jullie receptie hebben wij verschillende arrangementen. Uiteraard kunnen wij ook op maat een arrangement voor jullie samenstellen. Kijk hier voor alle mogelijkheden.

 

Bruidsdiner

Voor een ultiem strandgevoel zijn onze barbecues aan te raden! Buiten onze beroemde barbecues is het ook mogelijk om te kiezen voor een walking dinner, een smakelijk buffet of een 3- of 4-gangen diner (keuzemenu). Bekijk hier alle mogelijkheden.

 

 

Bruiloftsfeest

Als het diner is afgelopen is het tijd voor een geweldig feest. Bij Beachclub The Bing hebben wij hier verschillende mogelijkheden voor. Van een intiem en klein feest om jullie mooie dag mee af te sluiten tot een spetterend feest om jullie huwelijk een swingend begin te geven. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Alles in één

“Je wordt echt geleefd”, dit is een citaat wat wij vaak te horen krijgen van bruidsparen die alles aan hun bruiloft van A tot Z zelf hebben geregeld. Om jullie compleet te ontzorgen hebben wij een trouwpakket gemaakt met een alles-in -één- formule. Hierdoor maken jullie als bruidspaar alleen nog de laatste beslissingen en regelen wij de rest zodat jullie optimaal kunnen genieten van deze mooie dag.

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen