flip flops

Komen jullie trouwen bij Noord Noord West?

 

Meer weten over trouwen bij strandpaviljoen Noord Noord West? Of hebben jullie al een globaal beeld van hoe jullie trouwdag eruit komt te zien? Stuur dan een mail naar feest@noord-noord-west.nl met jullie wensen of  maak een afspraak. Op deze manier kunnen jullie onze trouwlocatie komen bezichtigen en jullie wensen alvast met ons bespreken. We vinden het leuk om jullie te leren kennen!

Gratis parkeren – fijn voor jullie en fijn voor jullie gasten!

Ceremonie

Een trouwceremonie op het strand is één van de mooiste en meest unieke trouwervaringen. Het strand en de indrukwekkende zee op de achtergrond zorgen voor een romantische sfeer en een onvergetelijke ervaring. 

 

Receptie

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op, maak een afspraak of kom gezellig langs! 

 

Bruidsdiner

Voor een ultiem strandgevoel zijn onze barbecues aan te raden! Buiten onze beroemde barbecues is het ook mogelijk om te kiezen voor een walking dinner, een smakelijk buffet of een 3- of 4-gangen diner (keuzemenu). 

 

 

Bruiloftsfeest

Als het diner is afgelopen is het tijd voor een geweldig feest. Bij strandpaviljoen Noord Noord West hebben wij hier verschillende mogelijkheden voor. Van een intiem en klein feest om jullie mooie dag mee af te sluiten tot een spetterend feest om jullie huwelijk een swingend begin te geven. 

Alles in één

“Je wordt echt geleefd”, dit is een citaat wat wij vaak te horen krijgen van bruidsparen die alles aan hun bruiloft van A tot Z zelf hebben geregeld. Om jullie compleet te ontzorgen hebben wij een trouwpakket gemaakt met een alles-in -één- formule. Hierdoor maken jullie als bruidspaar alleen nog de laatste beslissingen en regelen wij de rest zodat jullie optimaal kunnen genieten van deze mooie dag.

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen