flip flops

Bruidsdiner tijdens jullie trouwdag

 

Beachclub The Bing in Hoek van Holland kent van huis uit een internationaal georiënteerde menukaart. Hierin ligt de focus op heerlijke grill-gerechten en verfijnde hapjes. In de regio staan wij bekend om de mooie kwaliteit, goed en eerlijk eten en natuurlijk onze barbecues. 

Het bruidsdiner kan binnen of buiten plaatsvinden. Ook kunnen wij de tafelopstelling naar jullie wens aanpassen. Bij The Bing is vrijwel alles mogelijk en laten wij ons graag leiden door jullie wensen, het aantal gasten en het soort bruidsdiner.

Tijdsduur bruidsdiner

Het diner vindt meestal plaats met jullie meest dierbare familieleden en vrienden. Om ontspannen te genieten met jullie daggasten adviseren wij om ruim de tijd te nemen voor het diner. In veel gevallen volgt er nog een geweldige feestavond en is het daggedeelte vaak al enorm enerverend. Wij adviseren voor de barbecue en diners zeker 2 uur de tijd te nemen bij een groepsgrootte tot 50 personen. Willen jullie nog een voorgerecht of dessert dan adviseren wij hier minimaal een half uur extra voor te nemen.

Uit onze ervaring is gebleken dat het fijn is om na het diner nog even een half uur extra te reserveren. Jullie daggasten kunnen dan nog wat nagenieten van een kop koffie of thee of even het strand oplopen en zich opladen voor de avond. Het bruidspaar kan ondertussen van onze kleedruimte met badkamer gebruik maken om op te frissen en zich voor te bereiden op de feestavond en avondgasten.

Mogelijkheden bruidsdiner

Voor een ultiem strandgevoel zijn onze barbecues aan te raden! Buiten onze beroemde barbecues om is het ook mogelijk om te kiezen tussen een walking dinner, verschillende buffetten of een 3- of 4-gangen diner (keuzemenu).

Door het podium binnen en buiten is er ook een diner dansant mogelijk. Het leuke van een diner dansant is dat de muziek klaar staat voordat jullie gasten gaan dineren. Jullie gasten kunnen tijdens het diner genieten van achtergrondmuziek en tussen de gangen van het diner door, kan er zelfs gedanst worden en direct na het dessert kan het diner doorlopen in de feestavond.

Bekijk hiernaast de verschillende varianten en arrangementen. Voor alle bovenstaande vormen van het diner is het altijd mogelijk om uw wensen af te stemmen met onze chef-kok.

Faciliteiten voor de kinderen

Kinderen aanwezig? Geen enkel probleem! Zij vermaken zich vast op ons springkussen of binnen met spelletjes en kleurplaten. Mochten er veel kinderen aanwezig zijn dan kunnen wij voor hen zelfs een apart frisdrankenbarretje opzetten. Eventueel ook een snoeptafel! Voor kinderen hebben wij een aangepaste prijs.

Eigen diner verzorgen of door cateraar

Het is bij Beachclub The Bing mogelijk om zelf het diner te verzorgen. Wij rekenen hier, afhankelijk van jullie wensen, wel kosten voor door. Ook kunnen jullie zelf een cateraar inschakelen. Wij hebben goede ervaringen met externe cateraars en werken regelmatig samen met externe partijen. Indien gewenst kunnen wij de cateraar een tekening van onze keuken aanleveren.

Beachclub The Bing is zeer toegankelijk, zo kunnen bijvoorbeeld externe leveranciers en de cateraar direct tot aan het magazijn rijden en zijn er parkeerplaatsen achter het paviljoen. De benodigde spullen kunnen de dag ervoor alvast gebracht worden, wij beschikken over een grote koelruimte. 

Naast het werken met een eigen cateraar is het afhuren van Beachclub The Bing ook mogelijk. Er is dan sprake van zaalhuur. Wij adviseren dit voornamelijk buiten het seizoen te doen i.v.m. de garantieomzet. Klik hier voor meer informatie over zaalhuur.

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen