flip flops

Trouwbrochure aanvragen

 

Op onze website staat veel informatie dus het is handig om alles nog eens overzichtelijk rustig wilt doornemen. Hiervoor hebben we onze speciale trouwbrochure voor ontwikkelt waarin alle opties en mogelijkheden duidelijk staan vermeld. In de trouwbrochure kunnen jullie inspiratie opdoen voor jullie grote dag en alvast de eerste beslissingen maken over bijvoorbeeld: het diner, de ceremonie en de feestavond.

Hieronder vinden jullie het contactformulier om de trouwbrochure aan te vragen, deze krijgen jullie dan per mail toegestuurd. Ook kunnen jullie mailen naar info@thebing.nl voor vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Willen jullie gelijk een eerste en geheel vrijblijvende offerte ontvangen bij de brochure? Geef dan alvast een globaal tijdschema van jullie trouwdag of bruiloft door in dit contactformulier. Eventueel aangevuld met een verwacht aantal personen en andere wensen. Dan gaan wij alvast aan de slag en kunnen vervolgens een afspraak inplannen om de mogelijkheden verder te bespreken.

Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking om de sfeer te proeven en de locatie te verkennen.

 

 

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen