flip flops

Noord Noord West als trouwlocatie

Dé trouwlocatie in Hoek van Holland

Willen jullie elkaar het jawoord geven op het strand met uitzicht op zee? Dan is Strandpaviljoen Noord Noord West hier een perfecte plek voor, zowel in de zomer als in de winter.  Het strand is een unieke feest locatie voor jullie bruiloft met een aansluitend spetterend strandfeest. Bovendien is Noord Noord West aangemerkt als een officiële trouw locatie, hierdoor kan de gehele bruiloft van ceremonie tot het feest op onze locatie plaatsvinden.

Trouwen is één van de belangrijkste en mooiste gebeurtenissen in het leven. Als bruidspaar wil je zorgeloos kunnen genieten en deze dag delen met jullie familie, vrienden en kennissen.

Wat is er romantischer dan trouwen op het strand, met de zee als indrukwekkend decor en prachtige achtergrondgeluiden van brekende golven en meeuwen?

Ons team doet dit met heel veel plezier en is vereerd om onderdeel te mogen zijn van jullie grote dag. Het leuke is dat elke bruiloft weer anders is en er voor elke groepsgrootte of budget er mogelijkheden bij ons zijn.

Je kunt van ons een professionele en flexibele inzet verwachten en wij zullen dan ook alles doen om van jullie huwelijksdag een dag te maken om nooit te vergeten.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Trouwen op het strand

Strandpaviljoen Noord Noord West ligt op één van de mooiste stranden van Nederland. Wij zorgen niet alleen voor een geweldig trouwfeest in een mooie en gezellige ambiance maar wij zijn ook aangemerkt als officiële trouwlocatie voor het voltrekken van jullie huwelijk. 

Strandpaviljoen Noord Noord West is het hele jaar geopend en kan zowel in de zomer als buiten het seizoen (herfst en winter) een bruiloft verzorgen. Omdat het weer erg wisselend is in Nederland zullen wij vooraf het slechtweerscenario met jullie bespreken zodat we weten wat ons te doen staat bij een paar druppeltjes regen. 

Willen jullie een afspraak inplannen om alvast de mogelijkheden te bespreken?

Bel dan naar 0174 – 38 40 48 of maak een afspraak via ons contactformulier. Jullie wensen of voorkeuren kunnen jullie hierin noteren of mailen naar feest@noord-noord-west.nl

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen