flip flops

The Bing als trouwlocatie

Dé trouwlocatie in Hoek van Holland

Willen jullie elkaar het jawoord geven op het strand met uitzicht op zee? Dan is Beachclub The Bing hier een perfecte plek voor zowel in de zomer als in de winter.  Het strand is de unieke feestlocatie voor jullie bruiloft met een aansluitend spetterend strandfeest. The Bing is aangemerkt als een officiële trouwlocatie, hierdoor kan de gehele bruiloft van ceremonie tot het feest op onze locatie plaatsvinden.

Trouwen is één van de belangrijkste en mooiste gebeurtenissen in het leven. Als bruidspaar wil je zorgeloos kunnen genieten en deze dag delen met jullie familie, vrienden en kennissen.

Wat is er romantischer dan trouwen op het strand, met de zee als indrukwekkend decor en prachtige achtergrondgeluiden van brekende golven en meeuwen?

Beachclub The Bing heeft veel ervaring met het begeleiden van bruidsparen en al veel huwelijken, feestavonden en bruiloften mogen faciliteren. Wij zijn dan ook DE bruiloft en trouwlocatie van Hoek van Holland. Ons team doet dit met heel veel plezier en is vereerd om onderdeel te mogen zijn van jullie grote dag. Het leuke is dat elke bruiloft weer anders is en er voor elke groepsgrootte of budget er mogelijkheden bij ons zijn.

Op basis van onze ervaringen en vanuit aanvragen van bruidsparen uit het verleden, hebben wij de onze informatie voor bruiloften en trouwen op het strand erg uitvoerig beschreven. Op deze manier krijgen jullie nu al een beter idee van wat er allemaal mogelijk is en doen jullie misschien leuke inspiratie op door de vele foto’s op onze site. Onze offertes zijn altijd open en vrijblijvend en bevatten geen verborgen kosten of gaten in het dagprogramma. Je kunt van ons een professionele en flexibele inzet verwachten en wij zullen dan ook alles doen om van jullie huwelijksdag een dag te maken om nooit te vergeten.

Kijk hier voor alle mogelijkheden en download onze trouwbrochure of maak een afspraak.

Trouwen op het strand

Beachclub The Bing ligt op één van de mooiste stranden van Nederland en het strand kan deze dag nog specialer en romantischer maken. Wij zorgen niet alleen voor een geweldig trouwfeest in een mooie en luxe ambiance maar wij zijn ook aangemerkt als officiële trouwlocatie voor het voltrekken van jullie huwelijk. The Bing staat voor service, kwaliteit en heeft alle mogelijke voorzieningen om u een onvergetelijke en complete verzorgde dag te laten ervaren.

Beachclub The Bing is het hele jaar geopend en kan zowel in de zomer als buiten het seizoen (herfst en winter) een bruiloft verzorgen. Omdat het weer erg wisselend is in Nederland zullen wij vooraf het slechtweerscenario met jullie bespreken zodat we weten wat ons te doen staat bij een paar druppeltjes regen. Voor een bruiloft buiten het zomerseizoen hebben wij een geweldige actie, voor meer informatie klik hier.

Al nieuwsgierig naar enkele foto’s en impressies? Klik hier voor  de foto’s van eerdere bruiloften en voor een 360 graden fototour.

Willen jullie een afspraak inplannen om alvast de mogelijkheden te bespreken?

Bel dan naar 0174 – 38 40 48 of maak een afspraak via ons contactformulier. Jullie wensen of voorkeuren kunnen jullie hierin noteren of mailen naar info@thebing.nl.

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen