Trouwlocatie Hoek van Holland: ceremonie en ontvangst

Trouwlocatie Hoek van Holland, ceremonie direct op het strand en aan zee !

Gratis parkeren !

Trouwlocatie op het strand en ceremonie voltrekking huwelijk in Hoek van Holland

Trouwlocatie, Hoek van Holland, trouwlocatie zee, trouwlocatie strand, leuke trouwlocatie, officiele trouwlocatie, unieke trouwlocatie, bijzondere trouwlocatie, strand, zee, huwelijk, voltrekking, trouwceremonie, huwelijksceremonieEen trouwceremonie op het strand is een van de mooiste en uniekste trouwervaringen. Het strand en de indrukwekkende zee op de achtergrond zorgen voor een ultieme sfeer en een onvergetelijke ervaring.

Beachclub The bing is aangemerkt als officiële trouwlocatie op het strand van Hoek van Holland voor het voltrekken van uw huwelijk. Dat zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar!

Dit betekent dat u zowel binnen als buiten op het terras en zelfs op het strand de trouwplechtigheid kunt ervaren. Dus ook trouwen met de voeten in het zand is mogelijk! Zowel overdags als ‘s avonds!

Trouwlocatie, Hoek van Holland, trouwlocatie zee, trouwlocatie strand, leuke trouwlocatie, officiele trouwlocatie, unieke trouwlocatie, bijzondere trouwlocatie, strand, zee, huwelijk, voltrekking, trouwceremonie, huwelijksceremonieVoor het plaatsvinden van de huwelijksplechtigheid met als trouwlocatie Beachclub The Bing zal door u, bij de gemeente, een aanvraag moeten worden ingediend. Hier zijn bepaalde voorwaarden en leges aan verbonden. Deze voorwaarden kunt u vinden op de site van de gemeente Rotterdam. Ook is daar informatie te vinden voor een eigen Babs.

Voor een huwelijk op het strand zullen wij onze trouwlocatie binnen of buiten ‘trouwklaar’ moeten maken, hier zijn kosten aan verbonden. Voor een trouwceremonie op het strand en terras is er bijvoorbeeld versterkt geluid (inclusief cdspeler) en microfoon nodig (tevens verplichting vanuit de gemeente).

Trouwlocatie, Hoek van Holland, trouwlocatie zee, trouwlocatie strand, leuke trouwlocatie, officiele trouwlocatie, unieke trouwlocatie, bijzondere trouwlocatie, strand, zee, huwelijk, voltrekking, trouwceremonie, huwelijksceremonieUNIEK! We zijn momenteel in gesprek met de gemeente zijn om te kijken of er naast trouwen op het strand, de ceremonie ook echt in of net voor de branding gehouden mag worden. We zijn dan de eerste en vooralsnog de enige in Nederland die dat kan aanbieden. Meer info volgt!

Prijzen:

 • Trouwlocatie klaar maken voor de ceremonie op het strand: € 150
 • Trouwlocatie klaar maken voor ceremonie op het terras: € 50
 • Trouwlocatie klaar maken voor ceremonie in het restaurant/ binnen: € 50
 • Ceremonieset (geluidsset, microfoon, cdspeler, aansluiten en bediening): € 200

Aankleding en versiering van de trouwlocatie

OnTrouwlocatie, Hoek van Holland, trouwlocatie zee, trouwlocatie strand, leuke trouwlocatie, officiele trouwlocatie, unieke trouwlocatie, bijzondere trouwlocatie, strand, zee, huwelijk, voltrekking, trouwceremonie, huwelijksceremonieze trouwlocatie kent een smaakvol interieur, de inrichting van ons terras met de vele hoekjes, de olijfbomen en de loungebanken en het strandterras met de palmen geven al een ultiem strandgevoel. Zeker ‘s avonds met onze verlichting en de vele olielampen.

Eigen versiering en aankleding is natuurlijk een persoonlijke keuze en altijd bespreekbaar. Het is tenslotte jullie trouwdag!

Wij hebben ook enkele mooie suggesties om uw trouwdag extra feestelijk te maken, zoals een rode of witte loper van het paviljoen naar het strandprieel of bij de entree. Wat daarnaast ook altijd een mooi effect met zich meebrengt is een ballonnenboog of zwevende ballonnen als tafeldecoratie en decoratie bij de trouwceremonie. Alle kleuren zijn mogelijk! Ook is het mogelijk om grandioos uit te pakken met een complete discovloer!

Het altaar van onze trouwlocatie bestaat uit een steigerhouten tafel met daarop een kleinere spreektafel. Wij hebben een rode tafelloper, maar natuurlijk kan het altaar zelf naar eigen wens versierd danwel aangekleed worden. Het trouwprieel op het strand kleden wij aan met witte tule stof die mooi wapperend een doorzichtig dak zal vormen dat aan de zijkanten iets omlaag doorloopt.

Prijzen:

 • Rode loper, 20 meter: € 100
 • Witte, zwarte, roze loper, 20 meter: € 75
 • Statafels, 4 stuks rode strakke rok: € 30
 • Andere kleur strakke of klassieke rok (champagne/ivoor, zilvergrijs, zwart, wit, roze), per stuk: € 15
 • Versiering ballonnen buiten, alle kleuren mogelijk, boog of twee pilaren: € 180
 • Versiering tafeldecoratie van ballonnen, alle kleuren mogelijk, 10 tafelklosjes met elk 5 zwevende ballonnen: € 150
 • Discovloer: € 750
 • Beamer met scherm: € 150

Setting en indeling trouwceremonie

Trouwlocatie, Hoek van Holland, trouwlocatie zee, trouwlocatie strand, leuke trouwlocatie, officiele trouwlocatie, unieke trouwlocatie, bijzondere trouwlocatie, strand, zee, huwelijk, voltrekking, trouwceremonie, huwelijksceremonieEr zijn bij onze trouwlocatie zowel binnen als buiten op het terras en strand diverse opstellingen mogelijk, voor zowel grote als kleine ceremonies. De indeling van de trouwlocatie kunt u natuurlijk naar eigen wens bepalen, maar wij schetsen graag enkele voorbeelden en kunnen uit ervaring hier ook goede adviezen en leuke tips over geven.

Voor grote ceremonies kunnen wij op het strand, aan weerszijde van het trouwprieel, maximaal 60 -80 zitplaatsen creëren door middel van onze bankjes en 4 statafels plaatsen. Voor het trouwprieel, aan weerszijde van de opgang kunnen wij vervolgens nog eens maximaal 50 zitplaatsen creëren en 4 statafels.

Entree gasten en binnenkomst bruidspaar

Trouwlocatie, Hoek van Holland, trouwlocatie zee, trouwlocatie strand, leuke trouwlocatie, officiele trouwlocatie, unieke trouwlocatie, bijzondere trouwlocatie, strand, zee, huwelijk, voltrekking, trouwceremonie, huwelijksceremonieOns terras is geheel afsluitbaar en geeft daardoor een besloten en exclusieve sfeer. Het terras kent een aantal ingangen om uw gasten te verwelkomen. Er zijn dus verschillende mogelijkheden en aankomst scenario’s uit te werken.

Wij en jullie ceremoniemeester(s) zullen alle gasten na binnenkomst naar het strand of terras leiden waar de trouwceremonie plaats zal vinden.

Trouwlocatie, Hoek van Holland, trouwlocatie zee, trouwlocatie strand, leuke trouwlocatie, officiele trouwlocatie, unieke trouwlocatie, bijzondere trouwlocatie, strand, zee, huwelijk, voltrekking, trouwceremonie, huwelijksceremonieVoor de aankomst van het bruidspaar is het mogelijk om een spectaculaire entree te maken door met een trouwauto direct bij de hoofdingang van het terras voor te rijden. Dus direct voor de opgang naar het altaar. Ook is het mogelijk dat de bruid aan de zijkant wordt afgezet om vervolgens vanuit de kleedruimte binnen een eigen geweldige entree te maken richting het altaar.

Op het strand is er een geluidsset met cd speler. Dus bij elke opkomst voor zowel de bruidegom als bruid kan er muziek afgespeeld worden. Ook is muziek na de kus altijd erg feestelijk. De muziekkeuze is vanzelfsprekend aan het bruidspaar en kan door ons of de ceremoniemeester bediend worden.

Lunch, brunch

Trouwlocatie, Hoek van Holland, trouwlocatie zee, trouwlocatie strand, leuke trouwlocatie, officiele trouwlocatie, unieke trouwlocatie, bijzondere trouwlocatie, strand, zee, huwelijk, voltrekking, trouwceremonie, huwelijksceremonieVoor aanvang van de trouwceremonie worden er veelal foto’s gemaakt bij of in de omgeving van de trouwlocatie. Het strand, de duinen en de Waterweg biedt daar enorm veel mogelijkheden voor. Indien de dag vroeg begint kunnen wij voor u en uw selecte gezelschap tussendoor een lunch of brunch verzorgen of u ontvangen met een heerlijke lunch.

Prijzen per persoon:

 • Ontvangst met koffie, thee en fris: € 2,50
 • Quick broodjesbuffet, dit broodjesbuffet bestaat uit twee broodjes per persoon belegd met jonge kaas, rosbief, zoetigheid of een krentenbol en een warm item (vleeskroket, warme beenham of eigerecht) en daarnaast vers fruit: € 9,50
  • Inclusief een glas melk en kop koffie of thee, per persoon: € 13,50
 • Luxe lunchbuffet, vanaf 20 personen, bestaande uit witte en bruine broodjes, croissants, chocoladebroodjes, visplateau, kaas- en vleeswarenplateau, zoetigheid, twee salades, fruitsalade, warme beenham, omelet en huisgemaakte soep : € 17,50
 • Luxe belegde broodjes, tot 15 personen: € 7,50
 • Dranken tijdens de lunch, bijvoorbeeld 3 consumpties: koffie, thee, glas melk of glas jus d’orange: € 7,50
 • Tafelwater met citroen of verse munt: € 0,50 per persoon
 • Drankpakket: twee uur lang onbeperkt gebruik van koffie, thee, cappuccino, frisdranken, huiswijnen, tapbier Brand, Amstel Malt en binnenlands gedistilleerde dranken: € 10,00 per persoon
  • aangevuld met verse jus d’orange: € 1 per persoon
 • High tea (buffet), inclusief anderhalf uur koffie en thee, of fris: € 17,50
  • Vanaf 10 personen: € 15

Trouwlocatie, Hoek van Holland, trouwlocatie zee, trouwlocatie strand, leuke trouwlocatie, officiele trouwlocatie, unieke trouwlocatie, bijzondere trouwlocatie, strand, zee, huwelijk, voltrekking, trouwceremonie, huwelijksceremonieSlecht weer scenario

Trouwen op het strand, maar wat te doen bij regen? Bij een bruiloft in de zomermaanden en het voorjaar hebben we eigenlijk altijd nog geluk gehad met een trouwceremonie op het strand. Echter, het kan natuurlijk voorkomen dat het weer niet helemaal meewerkt. Wij zullen in dat geval altijd voor een noodscenario zorgen die de trouwceremonie niet minder uniek maakt.

Vaak is het weer in de zomer goed van te voren in te schatten en zelfs bij een klein buitje is het vaak een kwestie van kussens even snel omdraaien. Wij zullen dit in overleg verder met u uitwerken en ons flexibel opstellen in het tijdschema.

Trouwlocatie, Hoek van Holland, trouwlocatie zee, trouwlocatie strand, leuke trouwlocatie, officiele trouwlocatie, unieke trouwlocatie, bijzondere trouwlocatie, strand, zee, huwelijk, voltrekking, trouwceremonie, huwelijksceremonieOverigens hebben wij binnen diverse mooie (opstellings-) mogelijkheden en een trouwceremonie kan dan juist ook weer wat voordelen met zich meebrengen. Door onze lichte kleuren en de vele ramen is er alsnog een subliem uitzicht en mooi strandgevoel.

Dus ook in een noodscenario zal uw huwelijk bijzonder zijn!

Impressie bruiloft en trouwlocatie

Trouwlocatie, Hoek van Holland, trouwlocatie zee, trouwlocatie strand, leuke trouwlocatie, officiele trouwlocatie, unieke trouwlocatie, bijzondere trouwlocatie, strand, zee, huwelijk, voltrekking, trouwceremonie, huwelijksceremonieVoor een impressie neem een kijkje bij onze foto’s. Ook op onze facebookpagina staan veel foto’s van trouwceremonies, bruiloften en trouwfeesten.

Daarnaast kunt u de locatie alvast verkennen met onze 360 graden fototour.

Klik hier voor een routebeschrijving (1e paviljoen links).

 

Trouwbrochure en offerte

Klik hier voor onze trouwbrochure met daarin alle mogelijkheden en faciliteiten van Beachclub The Bing!

Nieuwsgierig naar de verdere mogelijkheden en verloop van de dag of avond of alles op 1 locatie?

Meer informatie over onze faciliteiten, exclusiviteit, slecht weer scenario en onze werkwijze, is te vinden op onze bruiloftpagina.

Trouwlocatie, Hoek van Holland, trouwlocatie zee, trouwlocatie strand, leuke trouwlocatie, officiele trouwlocatie, unieke trouwlocatie, bijzondere trouwlocatie, strand, zee, huwelijk, voltrekking, trouwceremonie, huwelijksceremonieNatuurlijk kunt u altijd contact opnemen als u nog vragen heeft, of kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking, om de sfeer, de ambiance te proeven en onze trouwlocatie te verkennen.

Heeft u al een globaal beeld van hoe uw trouwdag eruit komt te zien, aantal gasten, of min of meer al een tijdschema in gedachten. Mail deze gerust naar info@thebing.nl, of verstuur deze via ons contactformulier en wij kunnen alvast een eerste vrijblijvende offerte voor u maken en vervolgens een afspraak inplannen om de mogelijkheden verder te bespreken.

Overigens zijn de genoemde prijzen inclusief btw en moeten gezien worden als richtlijnen. Afhankelijk van het programma, bij meerdere dag- of avondonderdelen, het totaal offertebedrag zijn kortingen bespreekbaar.

Trouwlocatie, Hoek van Holland, trouwlocatie zee, trouwlocatie strand, leuke trouwlocatie, officiele trouwlocatie, unieke trouwlocatie, bijzondere trouwlocatie, strand, zee, huwelijk, voltrekking, trouwceremonie, huwelijksceremonie

Beachclub The Bing: Misset Terras top 100, nr 16 in top 100 Beste Horeca Nederland en nr. 6 Beste Strandpaviljoen Zuid Holland

Unieke feestlocatie voor uw bruiloft en spetterend strandfeest!