toptrouwlocatie-hoek-van-holland-officiele-trouwlocatie

Toptrouwlocatie Hoek van Holland!

Trouwlocatie voor buiten trouwen, trouwen aan zee. Unieke en officiële trouwlocatie op het strand van Hoek van Holland!

Toptrouwlocatie Hoek van Holland! Trouwlocatie voor buiten trouwen, trouwen aan zee. Unieke en officiele trouwlocatie op het strand in Hoek van Holland!Trouwen is een van de belangrijkste en mooiste gebeurtenissen in het leven. Als bruidspaar wilt u zorgeloos kunnen genieten en deze dag delen met uw familie, vrienden en kennissen.

Wat is er romantischer dan trouwen op het strand, met de zee als indrukwekkend decor en prachtige achtergrondgeluiden van brekende golven en meeuwen?

Beachclub The Bing heeft veel ervaring met het begeleiden van bruidspaartjes en al veel huwelijken, feestavonden en bruiloften mogen faciliteren. Ons team doet dit met heel veel plezier en is vereerd om hier onderdeel van te mogen zijn. Het leuke is dat elke bruiloft weer anders is en er voor elke groepsgrootte of budget er mogelijkheden zijn.

Op basis van onze ervaringen en uit behoeften van aanvragen van toekomstige bruidsparen, hebben wij de informatie voor bruiloften en trouwen op het strand erg uitvoerig beschreven. Op deze manier krijgt u een idee van wat er allemaal mogelijk is en misschien leuke inspiratie door de vele foto’s op deze site. Onze offertes zijn altijd open en transparant, bevatten geen verborgen kosten of gaten in de dagprogrammering. U kunt van ons een professionele en flexibele inzet verwachten en zullen alles doen om van uw huwelijksdag een mooie en unieke ervaring te maken.

Toptrouwlocatie Hoek van Holland! Trouwlocatie voor buiten trouwen, trouwen aan zee. Unieke en officiele trouwlocatie op het strand in Hoek van Holland!Trouwlocatie

Beachclub The Bing ligt op een van de mooiste stranden van Nederland en kan deze dag nog specialer en romantischer maken. Niet alleen zijn wij er voor het geven van een geweldig trouwfeest in een mooie, luxe en trendy ambiance, maar zijn wij ook aangemerkt als officiële top trouwlocatie voor het voltrekken van uw huwelijk. The Bing staat voor service, kwaliteit en heeft alle mogelijke voorzieningen om u een onvergetelijke en complete verzorgde dag te laten ervaren.

Beachclub The Bing, niet zomaar een strandtent in Hoek van Holland, is het hele jaar geopend en kan zowel voor in de zomer als buiten het seizoen (herfst en winter) een bruiloft verzorgen. Voor een bruiloft buiten het zomerseizoen hebben wij een geweldige actie, klik hier…

Tip: wij doen elk jaar mee aan de Nationale Open Trouwlocatie Dag, kom vrijblijvend kijken en kennismaken, houdt onze agenda en mailings in de gaten.

Een ander leuke tip is om een keer tijdens een van de bruiloften of trouwceremonies langs te komen om te kijken, ideeën op te doen en om de sfeer te proeven. Wij nodigen jullie graag uit! Al nieuwsgierig naar enkele foto’s en impressies? Klik hier voor een 360 graden fototour.

Toptrouwlocatie Hoek van Holland! Trouwlocatie voor buiten trouwen, trouwen aan zee. Unieke en officiele trouwlocatie op het strand in Hoek van Holland!Complete trouwdag

Strandpaviljoen The Bing is voor alle onderdelen van uw speciale dag in te schakelen: van fotoreportage op het strand, voltrekking huwelijk, toost, aansnijden bruidstaart, high tea, bruidsborrel of receptie, verschillende diner, barbecue en buffetarrangementen en als feestlocatie. U kunt op alle fronten uw dag zelf vorm geven en indelen.

Ook voor live muziek, DJ’s, al dan niet met saxofonisten of pianisten of zelfs voor speciale afsluitingen zoals vuurwerk kunt u ons inschakelen.

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop en hoewel wij diverse trouwarrangementen hebben, weten wij uit ervaring dat elk huwelijk maatwerk betekent. Wij zijn gericht op uw wensen en denken graag met u mee. De mogelijkheden op deze trouwlocatie zijn eindeloos om van deze gelegenheid een onvergetelijke dag te maken. Niets is ons te gek voor uw droomhuwelijk!

Toptrouwlocatie Hoek van Holland! Trouwlocatie voor buiten trouwen, trouwen aan zee. Unieke en officiele trouwlocatie op het strand in Hoek van Holland!Exclusiviteit

Voor een bruiloftsfeest van minimaal 100 personen hebben u en uw gasten de hele avond de exclusieve beschikking over Beachclub The Bing en is er geen sprake van enige zaalhuur. Voor de hele dag is dit ook mogelijk als u gedurende uw huwelijksdag meerdere onderdelen bij Beachclub The Bing wilt laten plaatsvinden en hangt af van het offertebedrag (bijvoorbeeld in het geval van huwelijksvoltrekking, combinatie receptie, feest etc.).

Toptrouwlocatie Hoek van Holland! Trouwlocatie voor buiten trouwen, trouwen aan zee. Unieke en officiele trouwlocatie op het strand in Hoek van Holland!Fotoreportage

Beachclub The Bing ligt op een geweldige locatie die uitstekend geschikt is voor prachtige bruidsfoto’s. Het decor van strand, zee en duinen spreekt eigenlijk voor zichzelf, maar vlak naast The Bing ligt een verhard pad richting zee zodat bijvoorbeeld ook de bruidsauto een flink stuk op het strand kan komen.

Mogelijkheden bij trouwen op het strand en bruiloftsfeest

Klik hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bruiloft op het strand van Hoek van Holland:

Trouwactie winterbruiloft

Voor bruiloften buiten het seizoen hebben wij als trouwlocatie een geweldige actie met flinke korting. Klik hier voor de Winterbruiloft, spectaculaire korting!

Toptrouwlocatie Hoek van Holland! Trouwlocatie voor buiten trouwen, trouwen aan zee. Unieke en officiele trouwlocatie op het strand in Hoek van Holland!Faciliteiten trouw- en feestlocatie

The Bing is een trendy strandclub met moderne faciliteiten en heeft een sfeervolle uitstraling. Door de handige indeling geschikt voor zowel grote als kleinere bruiloften. Voor een beschrijving van alle faciliteiten, de capaciteit en zaken als voorzieningen, klik hier.

Onze werkwijze

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop en weten uit ervaring dat elk huwelijk maatwerk betekent. Wij zijn gericht op uw wensen en denken graag met u mee. Om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken zijn, wat ons betreft, de mogelijkheden eindeloos. Of te wel, tijdens uw huwelijksdag staat The Bing geheel in dienst van het bruidspaar en zal er alles aan doen om deze dag perfect te laten verlopen.

Toptrouwlocatie Hoek van Holland! Trouwlocatie voor buiten trouwen, trouwen aan zee. Unieke en officiele trouwlocatie op het strand in Hoek van Holland!Wij nodigen u dan ook graag uit voor een kennismaking, om de sfeer te proeven en de locatie te verkennen. Wij geven u graag een rondleiding om de vele mogelijkheden te laten zien. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we graag uw verwachtingen, uw wensen, hoe u de dag graag ziet verlopen en wat u belangrijk vindt. Op basis van uw wensen en voorkeuren sturen wij u een persoonlijk voorstel en een globale opzet met verschillende opties en financieel overzicht van de huwelijksdag die u in alle rust thuis kunt doornemen.

In het vervolggesprek bespreken we uw keuzes, verdere wensen en gaan dieper in op de organisatie en invulling van uw huwelijksdag. Vervolgens kunt u van ons een totaal uitgewerkt voorstel en overzicht verwachten.

Toptrouwlocatie Hoek van Holland! Trouwlocatie voor buiten trouwen, trouwen aan zee. Unieke en officiele trouwlocatie op het strand in Hoek van Holland!Natuurlijk zullen er in de toeloop naar uw huwelijksdag wensen bijkomen en misschien wijzigen. Deze kunnen altijd in nauw overleg met u of de ceremoniemeester/ weddingplanner uitgewerkt worden en opgenomen worden in de verdere organisatie.

Op uw huwelijksdag zelf zal er voor u en voor uw ceremoniemeester een vast aanspreekpunt aanwezig zijn die op de hoogte is van de organisatie en uw wensen. Uw gastheer of gastvrouw werkt met een eigen draaiboek dat is aangepast op uw tijdschema.

Onze voorwaarden

The Bing werkt volgens de hoogste hygiëne- en kwaliteitscodes (HACCP), is lid van de Koninklijke Horeca Nederland en verbindt zich aan de algemene voorwaarden horeca. Klik hier voor onze algemene voorwaarden met daarin zaken zoals een week van te voren het definitief aantal gasten doorgeven, hoe om te gaan bij annulering of uitstel en betaling.

Toptrouwlocatie Hoek van Holland! Trouwlocatie voor buiten trouwen, trouwen aan zee. Unieke en officiele trouwlocatie op het strand in Hoek van Holland!Parkeren voor uw gasten

Het strand van Hoek van Holland is goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen: 1.250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter bij het strandpaviljoen geparkeerd worden. In de maanden april t/m september geldt op de parkeerterreinen, wanneer de slagbomen dicht zijn, een parkeertarief van € 6,00 per dag(deel). Bij wat minder kunnen de slagbomen open staan en kan er gratis geparkeerd worden. U kunt bij de link parkeren in Hoek van Holland bij ´Actueel´ zien of de slagbomen geopend zijn.

In de maanden oktober t/m maart staan de slagbomen open en kan er gratis geparkeerd worden. Dit met uitzondering van de vrijdag- en zaterdagnacht vanaf 22.00 uur. Op vrijdag- en zaterdagnacht geldt het gehele jaar door een parkeertarief van € 6,00 per nacht(deel).

Van het bovenstaande parkeerbeleid kan afgeweken worden, bijvoorbeeld in het geval van evenementen. De slagbomen zullen dan gesloten zijn en is er sprake van betaald parkeren. Kijk bij de link parkeren in Hoek van Holland bij ´Actueel´ wat de status is.

Toptrouwlocatie Hoek van Holland! Trouwlocatie voor buiten trouwen, trouwen aan zee. Unieke en officiele trouwlocatie op het strand in Hoek van Holland!Parkeerbeleid bruiloften

Voor bruiloften geldt dat de bruidsauto met een volgauto altijd doorgelaten wordt. Beachclub The Bing zal de auto’s aanmelden bij parkeerbeheer. Dat geldt ook voor eventueel de dj, band of mensen die moeilijk ter been zijn. Direct achter ons paviljoen zijn een aantal invalidenplekken.

Komen uw gasten aan met een bus of worden zij gezamenlijk opgehaald, dan zullen wij de touringcar ook aanmelden. De buschauffeur kan dan direct doorrijden tot aan ons paviljoen.

Betaling parkeerkaart

Vermijd lange wachttijden bij vertrek. Haal bij aankomst al bij de kassa, bij de slagbomen, uw parkeerkaart. Helaas is cash betaling niet mogelijk, wel pin, chip of creditcard.

Tip, vermeld dit op de uitnodigen. Immers, het kan dus voorkomen dat de slagbomen overdag open staan, maar deze zullen in de weekenden altijd om 22.00 uur gesloten zijn!

Toptrouwlocatie Hoek van Holland! Trouwlocatie voor buiten trouwen, trouwen aan zee. Unieke en officiele trouwlocatie op het strand in Hoek van Holland!Trouwbrochure en offerte

Nieuwsgierig naar verdere mogelijkheden en overige onderdelen van uw trouwdag op het strand? Klik hier of neem vooral contact op. Vraag naar onze complete trouwbrochure, of kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking, om de sfeer, de ambiance te proeven en te locatie te verkennen. Heeft u al een globaal beeld van hoe uw trouwdag eruit komt te zien, aantal gasten, of min of meer al een tijdschema in gedachten. Mail deze gerust naar info@thebing.nl en wij kunnen alvast een eerste vrijblijvende offerte voor u maken en vervolgens een afspraak inplannen om de mogelijkheden verder te bespreken.

Overigens zijn de genoemde prijzen bij de verschillende onderdelen inclusief btw en moeten gezien worden als richtlijnen. Afhankelijk van het programma, bij meerdere dag- of avondonderdelen, het totaal offertebedrag zijn kortingen bespreekbaar.

Toptrouwlocatie Hoek van Holland! Trouwlocatie voor buiten trouwen, trouwen aan zee. Unieke en officiele trouwlocatie op het strand in Hoek van Holland!

Beachclub The Bing: Misset Terras top 100, nr 16 in top 100 Beste Horeca Nederland en nr. 6 Beste Strandpaviljoen Zuid Holland

Unieke en officiële trouwlocatie voor uw bruiloft op het strand en trouwen aan zee!