Bruidsdiner: barbecue, buffet, menu

Bruidsdiner op het strand, van barbecue tot keuzemenu en walking dinner ! Gratis parkeren !

Bruidsdiner tijdens uw trouwdag

bruidsdiner, diner trouwdag, walking dinner, restaurant, trouwlocatie, feestlocatie, barbecue, bbq, trouwdag, bruiloft, eigen cateraar, eigen catering mogelijk, eigen catering, zaalhuurBeachclub The Bing in Hoek van Holland kent van huis uit een internationaal georiënteerde menukaart met focus op heerlijke grill-gerechten en verfijnde hapjes. In de regio bekend om de mooie kwaliteit, goed en eerlijk eten en de barbecue’s.

Alles is door het keukenteam huisgemaakt en wordt dagvers geleverd door onze lokale vakleveranciers. Zo halen wij onze ingrediënten bij een keurslager, bekende Scheveningse visboer, ambachtelijke bakker en bij een specialist op gebied van groenten.

U kunt bij ons buiten of binnen dineren, aan lange tafels, kleine tafels, een mix of de tafels in een grote U-vorm. Eigenlijk zijn alle opstellingen mogelijk en is afhankelijk van uw wensen, het aantal gasten en het soort bruidsdiner.

Tijdsduur bruidsdiner

bruidsdiner, diner trouwdag, walking dinner, restaurant, trouwlocatie, feestlocatie, barbecue, bbq, trouwdag, bruiloft, eigen cateraar, eigen catering mogelijk, eigen catering, zaalhuurHet diner vindt meestal plaatst met de meest dierbare familieleden en vrienden. Om ontspannen te genieten met uw daggasten, adviseren wij om ruim de tijd te nemen voor het diner. Immers, in veel gevallen volgt er nog een geweldige feestavond en is het daggedeelte vaak al enorm enerverend. Wij adviseren voor de barbecue en buffetten zeker 2 uur de tijd te nemen bij een groepsgrootte tot 50 personen. Wilt u nog een voorgerecht of dessert dan adviseren wij hier minimaal een half uur extra voor te nemen.

Uit onze ervaring is het fijn om na het diner nog even een half uur extra te reserveren. Uw daggasten kunnen dan nog wat nagenieten van een kop koffie of thee of even het strand oplopen en zich opladen voor de avond. Het bruidspaar kan ondertussen van onze kleedruimte met badkamer gebruik maken om op te frissen en voor te bereiden op de feestavond en avondgasten.

Gebruik privé kleedruimte en badkamer voor bruidspaar gedurende de dag en tijdens feestavond: € 30

Mogelijkheden bruidsdiner

bruidsdiner, diner trouwdag, walking dinner, restaurant, trouwlocatie, feestlocatie, barbecue, bbq, trouwdag, bruiloft, eigen cateraar, eigen catering mogelijk, eigen catering, zaalhuurVoor een ultiem strandgevoel zijn onze barbecue’s aan te raden! Buiten onze beroemde barbecue’s is het ook mogelijk om te kiezen voor een 3-gangen of een 4-gangen diner (keuzemenu), een keuze te maken uit twee buffetten en zelfs een walking dinner.

Door het podium binnen en buiten is ook een diner dansant mogelijk. Het leuke van een diner dansant is dat de muziek klaar staat voordat uw gasten gaan dineren. Uw gasten kunnen tijdens het diner genieten van een achtergrond muziek en tussen de gangen van het diner door kan er zelfs gedanst worden en direct na het dessert kan de avond gelijk doorlopen in een feestavond.

bruidsdiner, diner trouwdag, walking dinner, restaurant, trouwlocatie, feestlocatie, barbecue, bbq, trouwdag, bruiloft, eigen cateraar, eigen catering mogelijk, eigen catering, zaalhuurBekijk hieronder de verschillende varianten en arrangementen en voor al deze vormen van diner is het altijd mogelijk om uw wensen af te stemmen met onze chef-kok.

Kinderen

bruidsdiner, diner trouwdag, walking dinner, restaurant, trouwlocatie, feestlocatie, barbecue, bbq, trouwdag, bruiloft, eigen cateraar, eigen catering mogelijk, eigen catering, zaalhuurVoor de kinderen is er altijd veel vertier! We hebben op ons zijterras een groot springkussen staan, een speelhoek voor de allerkleintjes binnen en buiten. Eigenlijk zien we meestal dat zij hun energie altijd wel kwijt kunnen door te spelen in de duinen of op het strand.

Voor kinderen hanteren wij aangepaste prijzen bij de verschillende diner mogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij voor hen zelfs een apart kinderbarretje en kinderbuffetje maken. Zoals frietjes met iets lekkers erbij waaronder kipnuggets, frikandelletjes, kaassouffleetjes, appelmoes en sausjes.

Kinderbuffetje, inclusief 2 uur onbeperkt frisdrank, chocomelk en fristi, voor kinderen tussen 5-12 jaar, per kind:

 • frietjes met iets lekkers, verpakt ijsje en fris (bij meer dan 10 kinderen apart kinderbuffetje): € 12,00
 • Soepje, frietjes met iets lekkers, dessert en fris: € 20,00

Dessert bij het bruidsdiner

Na het diner kan er genoten worden van een heerlijk dessert. Natuurlijk kan ook de bruidstaart voor dit moment ingezet worden.

 • Italiaans ijsbuffet met verschillende toppings en vers fruit
  • per volwassene: € 7,50
  • kinderen 5-12 jaar: € 4,50
 • Grand dessert buffet, genieten van veel verschillende desserthapjes, (ijs)taartjes, ijs en vers fruit
  • per volwassene: € 9,50
  • kinderen 5-12 jaar: € 4,50
 • Ice cappuccino, per volwassene
  • naturel: € 5,50
  • met topping: € 6,00
 • Verpakt ijsje voor kinderen: € 1,00

Cateraar of zelf het bruidsdiner verzorgen

bruidsdiner, diner trouwdag, walking dinner, restaurant, trouwlocatie, feestlocatie, barbecue, bbq, trouwdag, bruiloft, eigen cateraar, eigen catering mogelijk, eigen catering, zaalhuurHet is bij Beachclub The Bing mogelijk om zelf het diner te verzorgen of zelf een cateraar in te schakelen. Wij hebben goede ervaringen met externe cateraars en werken regelmatig samen met externe partijen. Indien gewenst kunnen wij de cateraar een tekening van onze keuken aanleveren.

Beachclub The Bing is zeer toegankelijk, zo kunnen externe leveranciers en de cateraar direct tot aan het magazijn rijden en zijn er parkeerplaatsen achter het paviljoen. Eventuele spullen kunnen de dag ervoor alvast gebracht worden. Wij beschikken over een grote koelruimte.

Prijzen per persoon:

 • Gebruik keukenapparatuur (onder begeleiding): € 100
 • Gebruik borden/ bestek: € 2
 • Gebruik buffetitems, zoals chafing dishes, schalen, spiegels etc.: € 1
 • Gebruik barbecue, twee gasbarbecue’s aanwezig, per bbq: € 50
 • Bemannen van barbecue: € 50

Naast het werken met eigen cateraar is het afhuren van Beachclub The Bing ook mogelijk. Er is dan sprake van zaalhuur en eigenlijk i.v.m. garantieomzet vooral aantrekkelijk buiten het seizoen, klik hier voor meer informatie over zaalhuur.

Impressie bruidsdiner, barbecue

bruidsdiner, diner trouwdag, walking dinner, restaurant, trouwlocatie, feestlocatie, barbecue, bbq, trouwdag, bruiloft, eigen cateraar, eigen catering mogelijk, eigen catering, zaalhuurVoor een impressie neem een kijkje bij onze foto’s. Ook op onze facebookpagina staan veel foto’s van trouwceremonies, diners, bruiloften en trouwfeesten.

Daarnaast kunt u de locatie alvast verkennen met onze 360 graden fototour.

Klik hier voor een routebeschrijving (1e paviljoen links).

Trouwbrochure en offerte bruidsdiner

Klik hier voor onze trouwbrochure met daarin alle mogelijkheden en faciliteiten van Beachclub The Bing!

Nieuwsgierig naar de verdere mogelijkheden en verloop van de dag of avond of alles op 1 locatie?

Meer informatie over onze faciliteiten, exclusiviteit, slecht weer scenario en onze werkwijze, is te vinden op onze bruiloftpagina.

bruidsdiner, diner trouwdag, walking dinner, restaurant, trouwlocatie, feestlocatie, barbecue, bbq, trouwdag, bruiloft, eigen cateraar, eigen catering mogelijk, eigen catering, zaalhuurNatuurlijk kunt u altijd contact opnemen als u nog vragen heeft, of kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking, om de sfeer, de ambiance te proeven en onze trouwlocatie te verkennen.

Heeft u al een globaal beeld van hoe uw trouwdag eruit komt te zien, aantal gasten, of min of meer al een tijdschema in gedachten. Mail deze gerust naar info@thebing.nl, of verstuur deze via ons contactformulier en wij kunnen alvast een eerste vrijblijvende offerte voor u maken en vervolgens een afspraak inplannen om de mogelijkheden verder te bespreken.

Overigens zijn de genoemde prijzen inclusief btw en moeten gezien worden als richtlijnen. Afhankelijk van het programma, bij meerdere dag- of avondonderdelen, het totaal offertebedrag zijn kortingen bespreekbaar.

bruidsdiner, diner trouwdag, restaurant, walking dinner, trouwlocatie, feestlocatie, barbecue, bbq, trouwdag, bruiloft, eigen cateraar, eigen catering mogelijk, eigen catering, zaalhuur

Beachclub The Bing: Misset Terras top 100, nr 16 in top 100 Beste Horeca Nederland en nr. 6 Beste Strandpaviljoen Zuid Holland

Unieke feestlocatie voor uw bruidsdiner, bruiloft en spetterend strandfeest!