De Bruiloft en trouwlocatie Hoek van Holland

Bruiloft en trouwlocatie voor een Ja woord op het strand met uitzicht op zee ! Gratis parkeren !

Bruiloft en trouwlocatie

bruiloft en trouwlocatie, trouwlocatie Hoek van Holland, zee, trouwlocatie, trouwceremonie, strand, trouwen aan zee, trouwen Hoek van Holland, Hoek van Holland, trouwlocatie Hoek van HollandTrouwen is een van de belangrijkste en mooiste gebeurtenissen in het leven. Als bruidspaar wilt u zorgeloos kunnen genieten en deze dag delen met uw familie, vrienden en kennissen.

Wat is er romantischer dan trouwen op het strand, met de zee als indrukwekkend decor en prachtige achtergrondgeluiden van brekende golven en meeuwen?

Beachclub The Bing heeft veel ervaring met het begeleiden van bruidspaartjes en al veel huwelijken, feestavonden en bruiloften mogen faciliteren. Wij zijn dan ook de bruiloft en trouwlocatie van Hoek van Holland. Ons team doet dit met heel veel plezier en is vereerd om hier onderdeel van te mogen zijn. Het leuke is dat elke bruiloft weer anders is en er voor elke groepsgrootte of budget er mogelijkheden zijn.

bruiloft en trouwlocatie, trouwlocatie Hoek van Holland, zee, trouwlocatie, trouwceremonie, strand, trouwen aan zee, trouwen Hoek van Holland, Hoek van Holland, trouwlocatie Hoek van HollandOp basis van onze ervaringen en uit behoeften van aanvragen van toekomstige bruidsparen, hebben wij de informatie voor bruiloften en trouwen op het strand erg uitvoerig beschreven. Op deze manier krijgt u een idee van wat er allemaal mogelijk is en misschien leuke inspiratie door de vele foto’s op deze site. Onze offertes zijn altijd open en transparant, bevatten geen verborgen kosten of gaten in de dagprogrammering. U kunt van ons een professionele en flexibele inzet verwachten en zullen alles doen om van uw huwelijksdag een mooie en unieke ervaring te maken.

Trouwlocatie Hoek van Holland

bruiloft en trouwlocatie, trouwlocatie Hoek van Holland, zee, trouwlocatie, trouwceremonie, strand, trouwen aan zee, trouwen Hoek van Holland, Hoek van Holland, trouwlocatie Hoek van HollandBeachclub The Bing ligt op een van de mooiste stranden van Nederland en kan deze dag nog specialer en romantischer maken. Niet alleen zijn wij er voor het geven van een geweldig trouwfeest in een mooie, luxe en trendy ambiance, maar zijn wij ook aangemerkt als officiële trouwlocatie voor het voltrekken van uw huwelijk. The Bing staat voor service, kwaliteit en heeft alle mogelijke voorzieningen om u een onvergetelijke en complete verzorgde dag te laten ervaren.

Beachclub The Bing, niet zomaar een strandtent in Hoek van Holland, is het hele jaar geopend en kan zowel voor in de zomer als buiten het seizoen (herfst en winter) een bruiloft verzorgen. Voor een bruiloft buiten het zomerseizoen hebben wij een geweldige actie, klik hier…

Tip: wij doen elk jaar mee aan de Nationale Open Trouwlocatie Dag, kom vrijblijvend kijken en kennismaken, houdt onze agenda en mailings in de gaten.

Een ander leuke tip is om een keer tijdens een van de bruiloften of trouwceremonies langs te komen om te kijken, ideeën op te doen en om de sfeer te proeven. Wij nodigen jullie graag uit! Al nieuwsgierig naar enkele foto’s en impressies? Klik hier voor een 360 graden fototour.

Complete trouwdag, alles op één locatie

bruiloft en trouwlocatie, trouwlocatie Hoek van Holland, zee, trouwlocatie, trouwceremonie, strand, trouwen aan zee, trouwen Hoek van Holland, Hoek van Holland, trouwlocatie Hoek van HollandStrandpaviljoen The Bing is voor alle onderdelen van uw speciale dag in te schakelen: van fotoreportage op het strand, voltrekking huwelijk, toost, aansnijden bruidstaart, high tea, bruidsborrel of receptie, verschillende diner, barbecue en buffetarrangementen en als feestlocatie. U kunt op alle fronten uw dag zelf vorm geven en indelen.

Natuurlijk de onderdelen ook combineren tot een complete dag. Ervaar de voordelen van alle mogelijkheden op één locatie, van ceremonie tot feest!

Ook voor live muziek, DJ’s, al dan niet met saxofonisten of pianisten of zelfs voor speciale afsluitingen zoals vuurwerk kunt u ons inschakelen.

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop en hoewel wij diverse trouwarrangementen hebben, weten wij uit ervaring dat elk huwelijk maatwerk betekent. Wij zijn gericht op uw wensen en denken graag met u mee. De mogelijkheden zijn eindeloos om van deze gelegenheid een onvergetelijke dag te maken. Niets is ons te gek voor uw droomhuwelijk!

Exclusiviteit bruiloft en trouwlocatie

bruiloft en trouwlocatie, trouwlocatie Hoek van Holland, zee, trouwlocatie, trouwceremonie, strand, trouwen aan zee, trouwen Hoek van Holland, Hoek van Holland, trouwlocatie Hoek van HollandVoor een bruiloftsfeest van minimaal 100 personen hebben u en uw gasten de hele avond de exclusieve beschikking over Beachclub The Bing en is er geen sprake van enige zaalhuur.

Voor de hele dag is dit ook mogelijk als u gedurende uw huwelijksdag meerdere onderdelen bij Beachclub The Bing wilt laten plaatsvinden en hangt af van het offertebedrag (bijvoorbeeld in het geval van huwelijksvoltrekking, combinatie receptie, feest etc.).

bruiloft en trouwlocatie, trouwlocatie Hoek van Holland, zee, trouwlocatie, trouwceremonie, strand, trouwen aan zee, trouwen Hoek van Holland, Hoek van Holland, trouwlocatie Hoek van HollandFotoreportage

Beachclub The Bing ligt op een geweldige locatie die uitstekend geschikt is voor prachtige bruidsfoto’s. Het decor van strand, zee en duinen spreekt eigenlijk voor zichzelf, maar vlak naast The Bing ligt een verhard pad richting zee zodat bijvoorbeeld ook de bruidsauto een flink stuk op het strand kan komen.

Mogelijkheden bij trouwen op het strand en bruiloftsfeest

Klik hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bruiloft op het strand van Hoek van Holland:

Trouwactie winterbruiloft

Voor bruiloften buiten het seizoen hebben wij een geweldige actie met flinke korting. Klik hier voor de Winterbruiloft, spectaculaire korting!

bruiloft en trouwlocatie, trouwlocatie Hoek van Holland, zee, trouwlocatie, trouwceremonie, strand, trouwen aan zee, trouwen Hoek van Holland, Hoek van Holland, trouwlocatie Hoek van HollandFaciliteiten feestlocatie en trouwlocatie Hoek van Holland

The Bing is een trendy strandclub met moderne faciliteiten en heeft een sfeervolle uitstraling. Door de handige indeling geschikt voor zowel grote als kleinere bruiloften, zowel binnen als buiten.

Voor een beschrijving van alle faciliteiten, de capaciteit en zaken als voorzieningen, klik hier.

Onze werkwijze

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop en weten uit ervaring dat elk huwelijk maatwerk betekent. Wij zijn gericht op uw wensen en denken graag met u mee. Om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken zijn, wat ons betreft, de mogelijkheden eindeloos. Of te wel, tijdens uw huwelijksdag staat The Bing geheel in dienst van het bruidspaar en zal er alles aan doen om deze dag perfect te laten verlopen.

bruiloft en trouwlocatie, trouwlocatie Hoek van Holland, zee, trouwlocatie, trouwceremonie, strand, trouwen aan zee, trouwen Hoek van Holland, Hoek van Holland, trouwlocatie Hoek van HollandWij nodigen u dan ook graag uit voor een kennismaking, om de sfeer te proeven en de locatie te verkennen. Wij geven u graag een rondleiding om de vele mogelijkheden te laten zien. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we graag uw verwachtingen, uw wensen, hoe u de dag graag ziet verlopen en wat u belangrijk vindt. Op basis van uw wensen en voorkeuren sturen wij u een persoonlijk voorstel en een globale opzet met verschillende opties en financieel overzicht van de huwelijksdag die u in alle rust thuis kunt doornemen.

In het vervolggesprek bespreken we uw keuzes, verdere wensen en gaan dieper in op de organisatie en invulling van uw huwelijksdag. Vervolgens kunt u van ons een totaal uitgewerkt voorstel en overzicht verwachten.

bruiloft en trouwlocatie, trouwlocatie Hoek van Holland, zee, trouwlocatie, trouwceremonie, strand, trouwen aan zee, trouwen Hoek van Holland, Hoek van Holland, trouwlocatie Hoek van HollandNatuurlijk zullen er in de toeloop naar uw huwelijksdag wensen bijkomen en misschien wijzigen. Deze kunnen altijd in nauw overleg met u of de ceremoniemeester/ weddingplanner uitgewerkt worden en opgenomen worden in de verdere organisatie.

Op uw huwelijksdag zelf zal er voor u en voor uw ceremoniemeester een vast aanspreekpunt aanwezig zijn die op de hoogte is van de organisatie en uw wensen. Uw gastheer of gastvrouw werkt met een eigen draaiboek dat is aangepast op uw tijdschema.

Onze voorwaardenbruiloft en trouwlocatie, trouwlocatie Hoek van Holland, zee, trouwlocatie, trouwceremonie, strand, trouwen aan zee, trouwen Hoek van Holland, Hoek van Holland, trouwlocatie Hoek van Holland

The Bing werkt, als bruiloft en trouwlocatie volgens de hoogste hygiëne- en kwaliteitscodes (HACCP), is lid van de Koninklijke Horeca Nederland en verbindt zich aan de algemene voorwaarden horeca. Klik hier voor onze algemene voorwaarden met daarin zaken zoals een week van te voren het definitief aantal gasten doorgeven, hoe om te gaan bij annulering of uitstel en betaling.

Parkeren voor uw gasten, gratis!

bruiloft en trouwlocatie, trouwlocatie Hoek van Holland, zee, trouwlocatie, trouwceremonie, strand, trouwen aan zee, trouwen Hoek van Holland, Hoek van Holland, trouwlocatie Hoek van HollandHet strand van Hoek van Holland is zeer goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen: 1.250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter bij het strandpaviljoen geparkeerd worden.

Parkeren op het strand van Hoek van Holland is het hele jaar door GRATIS !

Routebeschrijving bruiloft en trouwlocatie The Bing

Impressie bruiloft en trouwlocatie

Arrangementen, feestlocatieVoor een impressie neem een kijkje bij onze foto’s. Ook op onze facebookpagina staan veel foto’s van trouwceremonies, bruiloften en trouwfeesten.

Daarnaast kunt u de locatie alvast verkennen met onze 360 graden fototour.


Trouwbrochure en offerte

Niebruiloft en trouwlocatie, trouwlocatie Hoek van Holland, zee, trouwlocatie, trouwceremonie, strand, trouwen aan zee, trouwen Hoek van Holland, Hoek van Holland, trouwlocatie Hoek van Hollanduwsgierig naar bruiloft en trouwlocatie Hoek van Holland, neem vooral contact op. Vraag naar onze complete trouwbrochure, of kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking, om de sfeer, de ambiance te proeven en te locatie te verkennen.

Heeft u al een globaal beeld van hoe uw trouwdag eruit komt te zien, aantal gasten, of min of meer al een tijdschema in gedachten. Mail deze gerust naar info@thebing.nl en wij kunnen alvast een eerste vrijblijvende offerte voor u maken en vervolgens een afspraak inplannen om de mogelijkheden verder te bespreken.

U kunt ook het contactformulier voor bruiloft en trouwlocatie gebruiken.

Overigens zijn de genoemde prijzen bij de verschillende onderdelen inclusief btw en moeten gezien worden als richtlijnen. Afhankelijk van het programma, bij meerdere dag- of avondonderdelen, het totaal offertebedrag zijn kortingen bespreekbaar.

bruiloft en trouwlocatie, trouwlocatie Hoek van Holland, zee, trouwlocatie, trouwceremonie, strand, trouwen aan zee, trouwen Hoek van Holland, Hoek van Holland, trouwlocatie Hoek van Holland

Beachclub The Bing: Misset Terras top 100, nr 16 in top 100 Beste Horeca Nederland en nr. 6 Beste Strandpaviljoen Zuid Holland

Unieke bruiloft en trouwlocatie in Hoek van Holland!