flip flops

BBQ arrangementen

The Bing staat bekend om haar sfeervolle BBQ aan het strand. De chef kok grilt overheerlijk vlees en vis live voor jou op de barbecue. Dit gecombineerd met frisse salades en heerlijke eigengemaakte sauzen is puur genieten!

De barbecues vinden plaats op ons mooie terras. We hebben twee verschillende barbecue arrangementen. Binnen de arrangementen zijn er nog verschillende opties/ aanvullingen te bespreken. De barbecues zijn ook zeer geschikt voor (grote) groepen!

BBQ arrangementen

Onze barbecues geven een lekkere informele sfeer en een ultiem strandgevoel. Beachclub The Bing verzorgt al vanaf 20 personen een heerlijke barbecue, maar hebben met meerdere BBQ ‘s ook ervaring in grote groepen, tot zelfs 300 personen! We beschikken over een complete grill buitenkeuken met twee barbecue’s waarvan er één op houtskool! Beide zijn verplaatsbaar, dus je kunt als kleiner gezelschap kiezen op welk terras je wilt genieten van onze BBQ.

Als het weer minder is, kunnen wij de barbecue overigens ook binnen in onze botanische beachclub aanbieden als grillbuffet. Wij zullen de gerechten dan voor je grillen op onze lavagril in de keuken en je zult dezelfde smaakervaring hebben.

Wij bieden twee verschillende arrangementen voor onze barbecues maar ook in combinatie met strandactiviteiten/stranduitjes of een bedrijfsuitje, is een barbecue ideaal en kostenbesparend. Uiteraard is het mogelijk om de barbecues naar wens aan te passen en zelfs uit te breiden. Ook zullen wij rekening houden met specifieke dieetwensen of allergieën. Wij bieden alternatieven voor vegetariërs en kunnen rekening houden met eventuele halal wensen.

Wij adviseren om zeker 2 uur te nemen voor een barbecue. Indien je nog wilt nagenieten van een dessert, houdt dan rekening met 2,5 uur. In onze arrangementen is een drankpakket opgenomen in de prijs. Natuurlijk kun je ook dranken laten turven en de verrekening vindt in dat geval plaats op basis van nacalculatie. Onderstaande arrangementen zijn vanaf 20 personen beschikbaar. 

Arrangement BBQ The Bing

Bekijk hier ons veruit populairste arrangement, barbecue The Bing! Arrangement BBQ The Bing is de luxere versie van BBQ The Beach. BBQ The Bing bevat luxere items, een item extra, een extra salade en er wordt tapenade geserveerd bij de barbecue.

Arrangement BBQ The Beach 

Bekijk hier ons toegankelijkste barbecue arrangement, barbecue The Beach! BBQ The Beach is relaxt, lekker en ideaal voor ieder gezelschap. Het arrangement heeft voor ieder wat wils zodat iedereen zich tijdens deze gezellige barbecue vermaakt.

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen