flip flops

Babyshower, kraamfeest of gender reveal feestje bij Beachclub The Bing

 

Hoera! Er is een kindje op komst of jullie kindje krijgt er een broertje of zusje bij. Dat is een goede reden voor een leuke babyshower. Als jullie de echo al binnen hebben, dan kun je ook kiezen voor een gender reveal feestje. Of als jullie kindje er al is, kun je dit ook vieren met een gezellig kraamfeest.

Door alles wat er speelt is het fijn om de rust in huis te bewaren en te kiezen voor een locatie buitenshuis. Dan zijn jullie bij The Bing aan het goede adres! Als jullie bij ons jullie babyshower, kraamfeest of gender reveal feest organiseren kan iedereen de (aanstaande) baby in één keer komen bewonderen.

Het feestje kan binnen of buiten gegeven worden! Het is ook mogelijk om ons de ruimte te laten versieren in het roze of blauw en als het geslacht nog niet bekend is een combinatie daarvan. Je hoeft verder nergens meer over na te denken!

 

High tea Baby

 • 22,50 per persoon
 • 19,50 per persoon bij minimaal 10 personen

Een klassieke manier om een babyshower te vieren en nog steeds een van de gezelligste; de high tea! Wij serveren losse kwaliteitsthee in kannetjes. Als enige op het strand van Hoek van Holland serveren wij losse thee en bieden 12 smaken aan. Iedereen een eigen kannetje.

Samen genieten van kleine hapjes, een mix van hartig en zoet en natuurlijk op verzoek leggen wij het accent op roze of blauw.

Tijdsduur 2 uur, dit arrangement bestaat uit:

 • Diverse lekkere mini sandwiches.
 • Tweetal warme hartige hapjes.
 • Verschillende huisgemaakte zoete hapjes / taartjes.
 • Huisgemaakte brownies.
 • Scones en muffins met crème.
 • Slagroomsoesjes met muisjes.
 • Chocolaatjes.

Inclusief 2 kannetjes thee (400 ml) of 3 rondes koffie.  Accent op roze of blauw is mogelijk.

High wine Baby

 • 22,50 per persoon
 • 19,50 per persoon bij minimaal 10 personen

Oké, wijn en zwangerschap zijn niet de meest ideale combinatie, maar daar is wat op te bedenken! Onze high wine blijft bij iedereen populair! Voor de zwangere dame kunnen wij alcohol vrije (fruit)cocktails aanbieden of kiest zelf 3 alternatieve consumpties. Voor de gasten is er per persoon een karaf wijn naar keuze.

Aangezien de karafjes op tafel staan, is hier niet echt een vaste tijdsduur voor. Gemiddeld duurt een high wine 2 uur en bestaat uit één van de twee volgende opties:

 1. Een grote antipasti schotel met vijf koude en drie warme gerechtjes van de chef.
 2. Onze Supercarpaccio (indien zwanger kunnen wij Vitella tonato aanbieden) een enorme schaal carpaccio van het Schotse rund met een truffelmayonaise, parmazaan en brood.

Ook bij deze optie zijn accent op roze of blauw mogelijk.

Chocodipping Party Baby

 •  19,50 per persoon vanaf minimaal 12 personen

Tijdsduur 2 uur, dit arrangement bestaat uit (uitgaande van twee stuks per persoon):

 • Chocolade fontein in combinatie met roze of blauwe chocolade.
 • Inclusief: slagroomsoesjes, vers gesneden fruit, koekjes en marshmallows.

Baby cupcakes

 • 22,50 per volwassenen vanaf minimaal 10 personen

Tijdsduur 2 uur, dit arrangement bestaat uit:

 • Ontvangst met een alcohol vrij welkomstdrankje.
 • Ontvangst cupcakes met fondant.
 • Ronde fingerfood hapjes.
 • Ronde bittergarnituren.

Ook bij deze optie zijn accent op roze of blauw mogelijk.

Opties babyshower, kraamfeest of gender reveal party

De onderstaande opties zijn mogelijk vanaf minimaal 10 personen en de prijzen zijn inclusief btw. Bij de volgende opties is het mogelijk om te kiezen tussen de kleuren roze, blauw of een combinatie.

  Prijs:    
Ontvangst met een feestelijke cocktail

Alcoholvrij

8,50

6,50

   
Ontvangst met Ice tea leaf en verste munt en citroen 3,50    
Fruit bowl met vers gesneden zomerfruit en appelsap 5,50    
Slagroomsoesjes met gesmolten chocola en muisjes 2,00    
Beschuit met muisjes

Lange vingers met boter en muisje

Marshmallows pops met muisjes

1,75

1,50

2,00

Versieringen:

Tafeldecoratie van ballonnen, alle kleuren mogelijk.

  Prijs:    
10 tafelklosjes met elk 3 zwevende ballonnen 150,00    
Rompertjes slinger, ballonnen en tafellopers 75,00

Wil je liever zelf versieren? Dat kan natuurlijk ook! Neem hiervoor even contact met ons op.

Opties drankenpakket:

2-uur drankarrangement (onbeperkt koffie, cappuccino, thee, verse jus d’orange, fris, tapbier Brand en alle huiswijnen): 12,00

Uitbreiding drankpakket:

  Prijs:    
Tafelwater met citroen of verse munt

Uitbreiding dranken met verse jus d’orange

1,00

1,50

   
Uitbreiding dranken met Liefmans op tap 1,50    
Uitbreiding dranken met Heineken Ice Cold, Wieckse Witte & Rosé en Radler 2,00    
Uitbreiding dranken naar buitenlands gedistilleerd (o.a. Bacardi, Malibu) 3,00    
Uitbreiding dranken naar buitenlands gedistilleerd en met Heineken Ice Cold, Wieckse Witte, Wieckse Rosé, Radler, Liefmans en verse jus d’orange 4,00

Wilt u langer samen de tijd nemen en genieten van het strand en uitzicht op de zee:

Verlenging borrelarrangement (dranken) met een half uur:

  Prijs, p.p:    
Per volwassene 4,00    
Per kind 5 – 12 jaar 2,00

Verlenging borrelarrangement (dranken) met een uur:

  Prijs, p.p:    
Per volwassene 8,00    
Per kind 5 – 12 jaar 4,00

Kinderen aanwezig bij de babyshower of kraamfeest

Kinderen aanwezig? Geen enkel probleem! De kinderen hebben bij Beachclub The Bing alle ruimte om te spelen. Buiten hebben wij een springkussen en een zandbak en ook binnen hebben wij genoeg leuke spelletjes en kleurplaten. 

Tips en ideeën voor een babyshower

Ga jij binnenkort voor iemand een baby shower organiseren? Hieronder vind je een paar leuke tips en ideeën om het een nog gezelliger feest te maken!

 • Raad de babyfoto: Laat iedere gast een babyfoto van zichzelf meenemen en verzamel ze allemaal bij elkaar. Tijdens de babyshower geef je aan iedereen een andere foto, zodat de gasten kunnen raden wie wie is. Super leuk om te doen, want er komen vaak heel verschillende resultaten uit. Ook leuk in combinatie met kadootjes raden.
 • Wijze raad van je vriendinnen: Wat niet alleen erg leuk is voor nu, maar ook voor later, is om een DIY gastenboekje te maken. In dit boek plak je kleine envelopjes met bijbehorende kaartjes. Laat de gasten van je babyshower allemaal een leuk advies noteren op zo’n kaartje en deze in de envelopjes doen. Leuk voor later om te lezen, zeker wanneer je wel wat wijze raad zou kunnen gebruiken!
 • Rompertjes versieren: Maak er een creatief feestje van. Is de babyuitzet nog niet compleet? Maak samen met alle vriendinnen/vrienden leuke rompertjes. Leuk om te doen en ten tweede ook nog eens handig om te hebben!
 • Baby ketting: Iedereen krijgt een ketting met een speentje eraan, in de kleur roze of blauw. Als iemand per ongeluk het woord “baby” of een ander “verboden woord” zegt, mag de ketting afgepakt worden door degene die het hoort. Degene met de meeste kettingen wint een kadootje.
 • Luiers ruiken – nasty: Neem vijf tot tien luiers en nummer ze. Vul ze daarna met geurige producten. Denk bijvoorbeeld aan vanille-extract of babylotion. Of ga om het echter te maken voor producten die wat meer op babypoep lijken: chocopasta, geprakte ontbijtkoek of gesmolten mars. De deelnemers schrijven de nummers op en zetten daarachter welk product zij denken te hebben geroken. Flauwe grappen gegarandeerd!
 • Baby hints: Maak zelf leuke woorden kaarten en laat ze door een ander uitbeelden. Raad het juiste woord met je vriendinnen. Zandlopertje mee voor de tijd en klaar.

Parkeerfaciliteiten tijdens de babyshower

Het hele jaar door GRATIS parkeren! Het strand van Hoek van Holland is goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen: 1.250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter bij het strandpaviljoen geparkeerd worden. Voor een routebeschrijving, klik hier.

Offerte voor een babyshower?

Al een globaal beeld van hoe de babyshower eruit komt te zien? Mail deze gerust naar info@thebing.nl en wij kunnen alvast een eerste vrijblijvende offerte maken. Natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom om de mogelijkheden hier te komen bespreken.

Via ons aanvraagformulier kan ook een offerte aangevraagd worden. Je kunt hier alle wensen aangeven (tijden, aantal personen en eventueel andere wensen) en dan gaan wij direct aan de slag voor een eerste offerte! Natuurlijk kan je altijd contact opnemen als je nog vragen hebt of kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking om de sfeer te proeven en de locatie te leren kennen.

Alle genoemde prijzen inclusief btw en moeten gezien worden als richtlijnen, eventuele kortingen zijn afhankelijk van de opzet bespreekbaar!

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen